1. Stve me jak je zpracovanej, i kdyz jsou to malickosti tak treba to ze te joistik nebo jak to mam nazvat neni uprostred!
2. Neodstava nahodou nekomu zadni kryt dole napravo nebo na levo to je jedno ale me odstava malinko na pravo
3. jak jsem se zde docetl, ze kdyz pokladate telefon na stul nebo na tvrdou podlozku tak neco u mikrofonu zadrnci, tak at uz je to cokoliv u me to je taky!
4. to ze v baleni neni zadny kryt je i pres kapacitni diplej totalne na ho*no, hlavne v prvnich dnech pouzivani
5.Vydrz baterky je vazne docela chybka ale vzhledem ke skladnosti a prenositelnosti nabijecky se to da nejak prezit, i kdyz komu by se porad chtelo tahat v kapse nabijecku ze ?
6.Ted jsem nove objevil ze mi to spatne ukazuje polohu a pocasi i kdyz jsem pripojenej na wifi! Pisu to sem proto, ze nejdriv to slo v pohode a ted ne, a chvili to ukazuje dobre a chvili zase ne!
7.Aplikace Friends Stream mi moc nevyhovuje! BUd s tim s neumim nebo nevim ! Napriklad mi to nejde aktualizovat!
8.Co se mi ale velmi libi je to posouvani v menu a vlastni nastvaneni oblibenych ikon na plose atd
9.Jdou nejak smazat aplikace ktery vim ze nebudu potrebovat ? Napriklad akcie, Peep atd?
10.Vim ze se maji urcite veci davat nekam na /sdcard ale nevim kam treba s filmama a jakej si mam stahnou prehravac?Bude to fungovat kdyz si vytvorim nejakou svoji slozky nebo jak?
11.Je to asi blba otazka ale ma tu nekdo zkusenosti s aplikacema ktery mi usnadni, vylepsi pomuzou atd pri praci na Desiru?
12. Market hezky designove udelanej ale najit v nem nejakou kloudnou aplikaci se mi zatim nepovedlo!
13.Vim ze to tady urcite uz padlo ale ptam se znovu protoze je treba neco noveho a specialni forum na
aplikace neni!
14.Schanim taky nejaky program ktery mi otevre word dokumenty a dokaze nejaky mensi upravy.Zrovna vcera jsem se setkal s tim ze sem sice otevrel dokument ale nezobrazilo mi to vsechno coz jsem vyresil .pdfkem
15.GPS ve free verzi nejaka nova nebo placena krome ty o ktery tady byla uz rec?
Dekuju kazdymu kdo mi odpovi nebo se mi pokusi pomoci, protoze jsem jako uzivatel telefonu HTC novy a porad me nejake veci prekvapuji!Diky