HTC Touch cruise 09

Diskuzní fórum pro majitele telefonů od HTC se systémem Windows Mobile
Post Reply
IFunko
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC touch cruise 09

HTC Touch cruise 09

Post by IFunko »

Prosim o radu

mam konkretne model HTC Touch Cruise 2 (09 alebo T4242, lolite) mam tam Windows Mobile 6.5 Professional En a mobil ovladam prostrednictvom Spb Mobile Shell 3.5.3.

http://www.dandebiz.com/images/l/cell_p ... 0Black.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

sťahujem aplikacie ako vodovaha, nejake hry.... zo stranky:

http://stahovat.okamzite.eu/downloads.php?cat_id=11

problém mám v tom, že nie vsetky aplikacie, ktore vyuzivaju G-senzor sa mi daju nainstalovat, a tie, ktore mi idu, tak sa daju iba spustiť ale žiaden efekt pohyboveho senzoru sa nedostavi. v skratke, hra (aplikacia) sa spusti, ale sa neda ovladat (nereaguje na pohyb zariadenia). pripadne vodovaha sa mi spusti, aj sa spusti kalibracia (ale pri kalibrovani sa nist nezmeni), ale potom keby uz mala normalne fungovat, tak sa ani nepohne.... neviem co je s tym. vraj nemam nahrane nejake dniznice (*.dll), ale neviem, co mam s nimi robit

Porsim poradte, ak viete....

Dakujem :)
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2

HTC Touch cruise 09

Post by groovox »

Iolite nemá g-senzor, proto ti to nefachá.
IFunko
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC touch cruise 09

HTC Touch cruise 09

Post by IFunko »

neviem neviem... mam jadnu hru, ktora bola predinstalovana a reaguje na polohu telefonu. aj kalibracia mobilu mi ide, ale nove aplikacie ani hry mi nejdu..
baron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise

HTC Touch cruise 09

Post by baron »

Hm, ale jestli máš tento T4242 Quad-band Windows 6.1, tak myslím, že se nejedná o HTC Touch Cruise2/Iolite, ale o nějaký čínský klon a g-senzoru nic nepíšou, tak možná nefunguje v jiných aplikacích, než od výrobce.
Post Reply

Return to “HTC”