Aplikace Direct Soft reset a Keypad Notification pro HTC HD2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Na Xda-developers se dají nalézt stovky užitečných aplikací pro nejrůznější zařízení. Dnes se podíváme na dvě užitečné utility, které ocení majitelé komunikátoru HTC HD2. Obě dvě mají něco společného s hardwarovými tlačítky pod displejem. Ta první s názvem Direct Soft reset přemapuje funkci pro dlouhý stisk tlačítka pro ukončení hovoru. Původně je v systému pro tuhle klávesu nastavena akce pro vyvolání nabídky Quick Menu, ale s touhle úpravou se dlouhému stisku tlačítka přiřadí automatické provedení softwarového restartu. To je velice užitečné, softreset čas od času potřebuje provést každý z nás a hardwarové tlačítko pro tuhle funkci má HD2 schované pod krytem baterie, takže vám tahle úprava může usnadnit práci.

obrázek

Potřebný soubor naleznete ke stažení zde. Instalace zatím není dostupná ve formě cab souboru, takže je potřeba provést "ruční zásah". Z odkazu si tedy stáhněte soubor EndKey.exe.zip a přejmenujte jej na EndKey.exe. Tento soubor poté přes libovolného správce souborů v HD2 nakopírujte do složky \Windows. Původní soubor doporučuji zálohovat pro případ, že byste se tuhle úpravu rozhodli vrátit zpět.

Druhá aplikace LeoExtendedNotifications dokáže rozblikat tlačítka pod displejem v případě zmeškaného hovoru, nové SMS či e-mailu. Program po nainstalování automaticky přidává zástupce do složky \StartUp, takže se po spuštění systému aktivuje automaticky. Odkaz na instalační soubor najdete v tomto vlákně.

Zdroj: WMPowerUser
honefr
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by honefr »

To blikání je výborná věc ale jde nějak změnit interval toho blikání :?:
TomasNM
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP

Post by TomasNM »

Boze to je hovadina! Uz 7 rokov mame reset.exe a takto,ten co ho napadlo toto,degradoval uz aj tak degradovane funkcie tlacitok. To fakt nikomu nechyba copy/paste na tlacitkach(napr.),ked vymyslaju taketo kraviny?
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

pokial to funguje aj pri zatuhnuti stroja,tak to potom rozhodne hovadina nieje.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

No upřímně řečeno i pak by mi to jako hovězina přišlo...HD2 mi vytuhl zatím 2 x a to jsem se fakt snažil a dělal s ním hrozný zvěrstva...při normálním použití mi přijde až trapně stabilní.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Tohle řešení, ačkoliv se provádí stiskem tlačítka, je stejně řešeno softwarově, takže při zatuhnutí systému nebude reagovat. Je to holt jen jedna z možností jak využít tlačítka pod displayem. Komu to nevyhovuje, ať si tam namapuje cokoliv se mu zlíbí.
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

TomasNM wrote:To fakt nikomu nechyba copy/paste na tlacitkach(napr.),ked vymyslaju taketo kraviny?
Mi nechybi, protoze jsem si ctrl+c/+v namapoval na trojstisk zvedaciho sluchatka/tlacitka start.
Post Reply

Return to “HTC HD2”