HTC-Desire GPS

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
datel
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy NOTE II

HTC-Desire GPS

Post by datel »

Tak včera se mi podařilo sehnat na netu iGO My way™ pro Android, tak prográmek sice pracuje, ale menší problém nastal. Desire má rozlišení 480x800 a iGO My way™ mi pracuje pouze na 1/4 display. Tak tady jsem opět v pasti, protože se asi nedá nastavit v IGO My Way jiné rozlišení... Každopádně musím dál bádat co s tím. Sygic jsem dal do pr....
,protože to je děs a hrůza v orientaci a vůbec zdlouhavému hledání atd. (a hlavně vzhledu)
prcek15
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG G3

HTC-Desire GPS

Post by prcek15 »

NAVIGON špatně naviguje, protože používá mapové podkaldy od NAVTEQu. iGO je výborné na všech platformách (WM, Android, iPhone), jen je na Androidu a iPhonu trochu osekané o některé funkce (Amigo). :) Pokud chcete dobře a rychle dojet, tak jedině iGO s mapovými podklady od TeleAtlasu. V západní Evropě už je to dobré i s mapami od NAVTEQU, ale v ČR jedině TA. :)
datel
nováček
nováček

HTC-Desire GPS

Post by datel »

No jo, to je hezký, ale kde teďka nějaký IGO s mapama od teleatlas na Android sehnat, já jsem byl rád, že po dlouhém hledání jsem našel iGO My way™ , ale jak jsem už psal, tak to pracuje v jiném rozlišení a na Desire pracuje jen částečne na dysplay. A nechci nic jiného, než něco od IGO, mají to dobře zpracované a nepřeplácané, hlavně se v tom dobře orientuje než u jiných GPS programů. Prostě jsem na to zvyklý od klasické PNA navigace.
malcor
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire

HTC-Desire GPS

Post by malcor »

Já na Desiru používám MotoNav to je iGo z Motoroly. Ale pozor, jsou dvě verze. Jedna z rozlišením na Motorolu a druhá na Desire/Nexus.
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

HTC-Desire GPS

Post by NeoPlex »

datel: IGO my way pro Desire neexistuje. Je to pod nazvem MOTONAV a je ve dvou verzich pro X10 a Desire. My Way je v HVGA rozliseni jenom a to je pro zarizeni jako je Legend napr..
alexandr_br
nováček
nováček

HTC-Desire GPS

Post by alexandr_br »

Řešíte tu zajímavou věc. Rozhodoval jsem se před par dni nějak podobně jako datel, ohledně navigace. Na úvod chci říct, že oficiální navigace IGO pro android zatím není. Společnost však poskytuje jí v baličku s některými telefony, jako např. motorola - MOTONAV i když na stránkách se píše o hotovém produktu http://www.igomyway.com/android/en/" onclick="window.open(this.href);return false;. :!: Přesnou verzi telefonů neřeknu.
Různé verze navigace IGO pro android, které teď kolují internetem jsou jen a jen s dílen "soukromých umělců". Nejlepší verzi co jsem našel, byla ta, u které jen půlka dolních kláves v navigaci nebyla vidět a všechno ostatní fungovalo jak má.
Z toho, co uvádí datel jsem odvodil, že se snaží dostat navigaci IGO určenou pro WIndows Mobile do Androidu. Bohužel to nejde. Jako kdybys cpal CD do kazeťaku. Zkus přečíst popis produktu a tam to najdeš.
Podle dostupných článků, lze říct, že oficiální verze IGO pro android bude už brzy dostupná široké veřejnosti. Termín zatím není znám. :cry:
datel
nováček
nováček

HTC-Desire GPS

Post by datel »

Jo jo je to tak, vím, že zatím IGO je řešené pouze pro WM a na Android to nedostanu. Já jen doufám, že se to časem zlepší a na Android právě tento prográmek dostanu. Jak jsem psal už víš, tak IGO je pro mě super, prostě třešnička na dortu... No musíme si počkat. Podařilo se mi sehnat Motonav pro Desire rozlišení 480x800 No ... sice funguje a na display je vše jak má být, ale nemůžu si pomoct. Prostě je to něco jiného, ať to je vzhled, nebo nastavení náhledu na trasu to je kolikrát porod... Nezbývá než čekat a čekat na IGO! :cry:
alexandr_br
nováček
nováček

HTC-Desire GPS

Post by alexandr_br »

Souhlasim s tebeou, IGO je skvěla navigace a take ji preferuji. Bohužel však, teď na nějakou dobu se budeme muset spokojit s něčim jinym. Vybral jsem Sagyc, ale moc spokojeny take nejsem. Snad se pospiši s vyvojem IGO.
datel
nováček
nováček

HTC-Desire GPS

Post by datel »

Prej bude v nejbližší době pro Android něco od TOM TOMa ... Tak to jsem zvědav ...
DJHalos
nováček
nováček
Zařízení: HTC Legend

Re: HTC-Desire GPS

Post by DJHalos »

Ja pouzivam navigon uz skoro mesic a musim rict ze me navadi presne a i na cisla popisna...neseka jede svizne jak ma
Co se tyce map podkladu nejsem si jist ze nejsou aktualni ...napr D1 je u mne od bohumina az k lipniku n.b. ...coz napr. Na aktualizovanem garminovi nebylo ani nahodou

Sent from my HTC Legend using Tapatalk
mancusco
přispěvatel
přispěvatel

HTC-Desire GPS

Post by mancusco »

dosud jsem preferoval Sygic, ovládání podobné TT, rozdělené mapy atd. Nakonec jsem zvolil Copilot, přes počáteční problémy se podařilo naisntalovat a je super. Na Sygicu mi vadí špatná grafika, údajně je ne rozlišení Desire nepřizpůsobený, malá písmenka, vyblité barvy, atd. Takže grafika vyhrála a je to nakonec Copilot
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak

HTC-Desire GPS

Post by Pavel Vlasák »

No a kdyby jsi chtěl vsadit pouze na jednu, která by to byla?
NeoPlex
smartstar
smartstar

HTC-Desire GPS

Post by NeoPlex »

hahaha!!! a je tu oficialne IGO pro Android!!
http://www.igomyway.com/android/en/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak

HTC-Desire GPS

Post by Pavel Vlasák »

Tahle prvotina nás zrovna asi moc neosloví..
Device compatibility
Current version supports 480x320 resolution phones with touch screen and GPS capability. Compatible devices are HTC Hero, HTC Magic, Samsung i5700 Galaxy Spica, Samsung i7500 Galaxy, LG GW 620. For further resolutions and compatible devices, please check back later. This product is available in selected countries.
NeoPlex
smartstar
smartstar

HTC-Desire GPS

Post by NeoPlex »

tak je obecně známo, že to nebude trvat dlouho a bude tu WVGA... tady je ta dulezita informace, ze proste IGO uz rozjizdi oficialne podporu pro Android.
alexandr_br
nováček
nováček

HTC-Desire GPS

Post by alexandr_br »

Tento odkaz už funguje kdo ví jak dlouho.
This product is available in selected countries.
Mě by ještě zajimali i ty země.
NeoPlex
smartstar
smartstar

HTC-Desire GPS

Post by NeoPlex »

jenže ted už opravdu unikla verze IGO v8.4.2.139242 pro Android, je to tak 2 tydny... zatim jen pro mensi rozliseni. co bude selected countries ted tezko spekulovat
alexandr_br
nováček
nováček

HTC-Desire GPS

Post by alexandr_br »

edit by NeoPlex: warez je tu zakázán :!:
datel
nováček
nováček

HTC-Desire GPS

Post by datel »

No já taky čekám až vyjde IGO na Desire, nic jiného nechci ! Snad se dočkáme ... :wink:
Post Reply

Return to “HTC Desire”