instalace programů
-
vlezminazada
- nováček

- Zařízení: htc touch diamond 2
instalace programů
Cau na internetu sem našel programi na HTC td2 ale nevím jak je nainstalovat myslím so že by to mělo nějak jít přes centrum zařízení windowse mobile ale zde se mi podařilo jenom najet do programy a sllužby a přidat nebo odebrat programy ale zde mi už nic nejde jak to mam tedy udělat ?
-
baron
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Cruise
instalace programů
Stažený program s příponou .cab nakopírovat do PDA, spustit v PDA průzkumníka, najít soubor .cab v průzkumníku a ťuknout na něj, tím se spustí instalace.
Stažené programy s příponou .exe, připojit PDA kabelem k PC přes Activesync/WMDC dle toho jestli máš Win XP/Vista a v PC spustit .exe soubor s programem a tím se opět spustí instalace.
Jinak koukni sem na článek Jak instalovat aplikace
Stažené programy s příponou .exe, připojit PDA kabelem k PC přes Activesync/WMDC dle toho jestli máš Win XP/Vista a v PC spustit .exe soubor s programem a tím se opět spustí instalace.
Jinak koukni sem na článek Jak instalovat aplikace
-
vlezminazada
- nováček

instalace programů
ok tak zž chápu postup ale aplikuje se mi to o něco hůř jelikož sem v mim HTC td2 nenašel žádnýho správce souborů... má tam být už v základu nebo si ho buud muset někde najít .exe nainstalovat přes comp a pak teprv instalovat .cab soubory jo a ještě dotaz ty cab coubory maj bejt normal v rar archyvu ?Protože když to nakopíruju takhle do mobilu tak ani přes vyhledávání souborů mi to mobil ani neukáže že tu ten soubor je.
-
baron
- přispěvatel

instalace programů
Měl bys ho tam mít v základu. Start --> Programy --> Průzkuník ( ikona pootevřená knížka z lupou ).
Stažený soubor musí vypadat "název.cab". Na kartě si vytvoř nějakou složku, třeba Instal a do ní nakopírovaný .cab nakopíruj, ať víš, kde ho v PDA průzkumníku hledat.
Stažený soubor musí vypadat "název.cab". Na kartě si vytvoř nějakou složku, třeba Instal a do ní nakopírovaný .cab nakopíruj, ať víš, kde ho v PDA průzkumníku hledat.
-
vlezminazada
- nováček

instalace programů
ok díky já si myslel že to bude něco takovýho ale jak to mam pár dní tak sem to nějak skazil a furt sem na místo průskupníka klikal na hledání v mobilu kde mi to nic nenašlo přes to se hledaj asi spíš sms kontakty a tak co ale ted už sem našel toho průskumníka a už instaluju díky moc
-- doplnění předchozího příspěvku (sob kvě 08, 2010 12:43) --
jo a ještě jedna otázka když to nainstaluju tak ten soubor můžu normálně smazat ?
-- doplnění předchozího příspěvku (sob kvě 08, 2010 12:43) --
jo a ještě jedna otázka když to nainstaluju tak ten soubor můžu normálně smazat ?
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
instalace programů
Ano, to je jen instalace.
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
instalace programů
Myslim ze kdyby sis precetl nejake zaklady o wm popripadne si procetl foru a pouzil funkci hledej tak by si se nemusel ptat na takovy trivialni a zacatecnicky veci ...
-
vlezminazada
- nováček

instalace programů
já právě myslel že to přes hledej máš najít a pak že to z toho pude nainstalovat
-
barberry.pha
- smartstar

- Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1
instalace programů
Ja myslel funkci hledej tady na foru ;) zadas vyraz a ukazou se ti odkazy na dane tema ...
instalace programů
jo to všecko chápu, ale potřebuju poradit...když nahraju aplikaci v cab. formátu, tak mi to vždycky otevře v prohlížeči netu...pry se to musi nejak predelat v registru...poradte prosim nekdo, uz nad tim koumam dva dny 
-
baron
- přispěvatel

instalace programů
Že ty ten .cab soubor rozbaluješ.
.cab nahrát do pda a tam ve vestavěném průzkumníku soubor .cab spustit.
.cab nahrát do pda a tam ve vestavěném průzkumníku soubor .cab spustit.
instalace programů
koukej popíšu ti to...stahnu si VR hologram-je zabaleny v Raru...nahraju ho do pda,tam se mi rozbali,chci otevrit instalaci-otevre se mi netovy prohlizec...uz fakt nevim sem bezradny :D
-
baron
- přispěvatel

instalace programů
Když rozbalíš .rar v pda, tak máš tedy soubor .cab. Pak tedy v pda Start --> Programy a tady najdi a spusť Průzkumníka, najdi si ten .cab soubor a klepni na něj, musí se ti spustit instalace.
-
Jiří Hálek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB
instalace programů
A nerozbalujes uz nahodou i . cab soubor, ve kterem se pak muzou nachazet souboru formatu .xml, ktere se skutecne v prohlizeci otevirat budou. Jinak asociace souboru si nastavis treba v Total comanderu.