verze HTC td 2
-
vlezminazada
- nováček

- Zařízení: htc touch diamond 2
verze HTC td 2
Čau mam veliký problém dnes jsem dostal HTC touch diamond2 a když jsem ho zapnul čekalo na mě v něm nepříjemné překvapení angličtina.....jelikož jsem HTC dostal nemohu ho vrátit zjistil jsem že mam verzi windowse mobile 6.1a jelikož angličtina neni moje nejsilnější stránka snažil jsem se najít češtinu nebo něco tak když jsem se dostal na officiální stránky HTC zjistil jsem že verze 6.5 už je volně na internetu na kterou se dá dát nasledně čeština.Ale vznikl problém číslo 1 když jsem zadával kód svého mobilu který to chce po mě abych si mohl stáhnout ty mw 6.5 tak mi to píše že nemam východoevropskou verzi tak sem se chtěl zeptat jak zjjistim jakou mam verzi.Toto už jsem vzdal protože s tim asi nic neudělam tak sem hledal dál co s tim a nakponec sem se rozhodl že bych i rysknul unlock našel sem tema jak to udělat stáhl sem si new rom a zde vzniká problém problém číslo 2 jelikož k instalaci new romu který by mi to unlocknul je za potřebí ActiveSync nebo Windows Mobile Device center a ty když si na internetu stáhnu tak mi nejde nainstalovat píše mi to že tento balíček nepodporuje procesor.Už sem doma vzteky rozbil skoro všechno co de sem uplně na nervy jeikož mi na tom nic nejde.Poradte mi někdo prosííííím s jakou koliv verzí co bude fungovat budu vám zavázaný