Kiny od Microsoftu se v USA začnou prodávat už příští týden

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

Mno vubec bych se nedivil, kdyby se tohle smecko mihlo v nejakym klipu... ty telefony mi zacinaji pripominat plysaky :lol: nakonec to bude tak, ze treba MS vyplivne hromadu techto zmetku v ruznych levnych tvarech, materialech a kazdeho bude presvedcovat, jak je to cool mit na kazdy den telefon v jinem designu a kdyz uzivatel bude chtit pouzivat jiny, tak si z toho prvniho jen synchronizuje vsechna data :lol:
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Člověče, co blbneš...tohle přece nejsou smartfouny, jsou to obyčejný "hloupý" telefony s určitým zaměřením...ta tvoje dogmatičnost začíná být fakt přehnaná.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

YAMATO: Být tebou bych se tak urputile nehádal, stále si stojím za tím, že určitá rozšiřitelnost tam bude. Microsoft začíná dělat produkty "objektově" (brát jako přirovnání - pro programátory), tudíž i jednoúčelnou věc si připravuje jako platformu, na kterou přidavá modulárně další prvky. A popis z wikipedie by toto pak potvrdil:

"Smartphone je telefon, který poskytuje pokročilé funkce, zde je důležité zdůraznit slovo pokročilé, chytrý telefon zastarává a přestává být chytrým telefonem a nastupuje nová generace dalších telefonů, která ho nahradí. Mezi charakteristické znaky patří aplikační rozhraní, které umožní instalaci, nebo úpravy programů, ale zároveň pokročilé funkce, jako je dnes například Video Hovor. Telefony mohou obsahovat operační systémy"

Mnt - na koho žeš to vůbec reagoval? Šméčko je označení pro šmejd, ne smartphone, tak nechápu :lol:

// ad urputile - vím, zveličování, jen jsem se snažil o zajímavý výběr slov, nic víc
// ad dogmatičnost - spíš jen obyčejná "tupá" diskuze na tupými fakty (neúplnými) a takovým tím první něco řekne a každý další tiše přikývne :) Neboli všichni souhlasí a přece se o to hádají - nebo diskutují, věc pohledu
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Pak by se jako smartphone dalo brát ledacos...ta citace mi celkem přijde taková...zvláštní. Každopádně tohle není o tom, zda Kin (nebo třeba iPhone) je či není smartphone, ale o přehnané dogmatičnosti. Někomu holky, jinýmu vdolky, svoboda výběru snad existencí těchto zařízení omezena není, tak proč tak vyvádět?

P.S. já se urputile hádám?
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

YAMATO wrote:svoboda výběru snad existencí těchto zařízení omezena není
Ano muzes si vybrat mezi temahle smejdy nebo mame iPhone-klony a pak jeste Android, ktery se stale poradne jeste nerozjel... opravdu je z ceho vybirat :lol:
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

Sory, ale to jsou kecy. V čem se lišíš od interfaceho, ve znaménku? Vždyť to je fakt fanatismus. Vyhlaš válku MS, že zařízl WM. Mě to taky vadí, ale nebudu kvůli tomu kolem sebe kopat a nadávat na vše jiné. iPhone není vinen tím, že chce kde kdo zopakovat jeho úspěch (zatím nepříliš úspěšně) tím, že ho slepě kopíruje (taktéž nepříliš úspěšně). Kin je zaměřen na určitý segment, alr to třeba i Walkmany od SE nebo Aligator...nadáváš na ně?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Popravdě on nenadává ani Microsoftu. Nadává na stav trhu, kdy mu není schopný poskytnout věci dle jeho potřeb, ačkoliv dříve nabízel. (teda alespoň doufám; sice píše názory občas dost neohrabaně, ale přirovnávat ho k jiným uživatelům - byť interfacovi - je trošku ubohé a začíná už to být také fanatické)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

To IKE:
Asi tak ;-) Jsem hrube nespokojen se stavem trhu a spise nez Apple nemam rad vyrobce, kteri se nezmuzou na vic, nez na hloupe kopirovani od Apple misto toho, aby se inspirovali a pracovali na necem, co dovoluje mnohem sirsi spektrum pouziti. Soucasny trh mi pripada jako kdyby nekdo vyrobil kolobezku a vsichni se v tom zhledli a ja nerikam, ze kolobezka je neco spatneho, co by melo zmizet ze sveta, je fajn se na tom nekdy projet, ale mohl by nekdo zase vyrabet nejaky horsky kola, s prehazovackama, pravda vubec by neskodilo zjednodusit ovladani prehazovacky, ale ne na ukor pouzitelnosti (snizovani poctu prevodu). Jenze soucasnost je takova, ze se proste budou valit ty kolobezky a kdyz nekdo udela nejakyho aspon trochu slusne vypadajiciho horaka, tak je to jakejsi kolobezko-horakovej paskvil. Google je pro me zatim JEDINA nadeje k lepsimu, ale to jeste bude trvat...

To YAMATO:
Sorac ale srovnavat me s INTERFACEm je UPLNE mimo. To ze se tvrde stavim za sve nazory neni duvod srovnavat me s INTERFACE.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak

Post by YAMATO »

No a on se stavěl za svý, že. Takový trend "tohle je dobré a do ostatního ryju" :lol: No a já jsem zas známej rejpal v tomhle stylu :lol:

Trh nabízí to, co se prodá. Tak to bylo, je a bude. A neuděláte s tím nic.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

YAMATO wrote:Trh nabízí to, co se prodá. Tak to bylo, je a bude. A neuděláte s tím nic.
JJ stejne jako nic neudelame s nejdrazsimi mobilnimi sluzbami v EU diky CTU v nasi male ČEZke republice :)
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”