[RADA] Kryt MDA COMPACT V
-
rollerblade
- nováček

- Zařízení: MDA COMPACT V
Dobrý den,dneska jsem zjistil,že mám prasklý kryt tam kde se zesiluje hlasitost..je tam malička trhlinka.. chtěl bych se zeptat dá se kryt vyměnit? Popřípadě kolik stojí.. a ještě jedna věc nevztahuje se na to záruka?To asi ne..:( Prosím o radu...
Ale nechápu jak to mohlo prasknout když mi nikdy nespadnul a nosím ho v košili.. sakra..:(Děkuju za rady...
Ale nechápu jak to mohlo prasknout když mi nikdy nespadnul a nosím ho v košili.. sakra..:(Děkuju za rady...
Přesně tento problém mam taky! :D Mám prasklinu v dolní části redukce hlasitosti, a taky nevím jak se tam ocitnula :D
Jinak kryt se dá koupit na ebay (cena necelích 40USD). Jestli se na to vztahuje záruka nebo ne nevím, ale kdyžtak by šlo že by si koupil kryt a pak si ho nechal vyměnit někde v servisu.
Tady je odkaz na ebay:
http://cgi.ebay.com/Original-Cover-Hous ... 230476e1ec" onclick="window.open(this.href);return false;
Jinak kryt se dá koupit na ebay (cena necelích 40USD). Jestli se na to vztahuje záruka nebo ne nevím, ale kdyžtak by šlo že by si koupil kryt a pak si ho nechal vyměnit někde v servisu.
Tady je odkaz na ebay:
http://cgi.ebay.com/Original-Cover-Hous ... 230476e1ec" onclick="window.open(this.href);return false;
Mě to měnili tady: http://www.vspdata.cz za asi osmnáctset. Prokous mě ho pesrollerblade wrote:Dobrý den,dneska jsem zjistil,že mám prasklý kryt tam kde se zesiluje hlasitost..je tam malička trhlinka.. chtěl bych se zeptat dá se kryt vyměnit? Popřípadě kolik stojí.. a ještě jedna věc nevztahuje se na to záruka?To asi ne..:( Prosím o radu...
Výměna složitá nebude, jde spíše o to aby si neporušil záruku (např kdyby někde byla nějaká nálepka, atp...).
btw 1800Kč i s krytem nebo chtěli 1800Kč + cena krytu?
-
marinkalcev
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: MDA Compact V
Mam take prasklinu, a take mi telefon nespad ani nejak jsem ho nemackal. Takze co tak reklamace? Jak mislite, ma nekdo zkusenosti? 
Cena za všechno!Pacik wrote:Výměna složitá nebude, jde spíše o to aby si neporušil záruku (např kdyby někde byla nějaká nálepka, atp...).
Mám uplně stejnej kosmetickej problém, přijde mi to jako by to tam bylo od začátku, když to máme skoro všichni
Já to tam nemám 
To tdudis: Zkus na to místo pořádně máčknout, možná že to tam máš a ani o tom nevíš :D
To víš, zmáčknu na to a budu to mít prasklý
Fakt to tam nemám zatím. Mám 2 měsíce starý telefon.
Ahoj tak já jsem tel odesílal na reklamaci z důvodu hardweru a telefon jse vrátil z vspdata v katastrofálním stavu prasklý kryt , nová reklamace vyměnily housing a dnes jsem se přes operátora dozvěděl že ho tam poslaly znova. ještě nevím co se stalo . ale asi z původního telefonu zůstala tak baterka