[RADA] Kryt MDA COMPACT V

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
rollerblade
nováček
nováček
Zařízení: MDA COMPACT V

Post by rollerblade »

Dobrý den,dneska jsem zjistil,že mám prasklý kryt tam kde se zesiluje hlasitost..je tam malička trhlinka.. chtěl bych se zeptat dá se kryt vyměnit? Popřípadě kolik stojí.. a ještě jedna věc nevztahuje se na to záruka?To asi ne..:( Prosím o radu...
Ale nechápu jak to mohlo prasknout když mi nikdy nespadnul a nosím ho v košili.. sakra..:(Děkuju za rady...
Pacik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: MDA Compact V

Post by Pacik »

Přesně tento problém mam taky! :D Mám prasklinu v dolní části redukce hlasitosti, a taky nevím jak se tam ocitnula :D

Jinak kryt se dá koupit na ebay (cena necelích 40USD). Jestli se na to vztahuje záruka nebo ne nevím, ale kdyžtak by šlo že by si koupil kryt a pak si ho nechal vyměnit někde v servisu.

Tady je odkaz na ebay:
http://cgi.ebay.com/Original-Cover-Hous ... 230476e1ec" onclick="window.open(this.href);return false;
rehakk
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Diamond 2

Post by rehakk »

rollerblade wrote:Dobrý den,dneska jsem zjistil,že mám prasklý kryt tam kde se zesiluje hlasitost..je tam malička trhlinka.. chtěl bych se zeptat dá se kryt vyměnit? Popřípadě kolik stojí.. a ještě jedna věc nevztahuje se na to záruka?To asi ne..:( Prosím o radu...
Ale nechápu jak to mohlo prasknout když mi nikdy nespadnul a nosím ho v košili.. sakra..:(Děkuju za rady...
Mě to měnili tady: http://www.vspdata.cz za asi osmnáctset. Prokous mě ho pes :-)
Pacik
přispěvatel
přispěvatel

Post by Pacik »

Výměna složitá nebude, jde spíše o to aby si neporušil záruku (např kdyby někde byla nějaká nálepka, atp...).

btw 1800Kč i s krytem nebo chtěli 1800Kč + cena krytu?
marinkalcev
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by marinkalcev »

Mam take prasklinu, a take mi telefon nespad ani nejak jsem ho nemackal. Takze co tak reklamace? Jak mislite, ma nekdo zkusenosti? :???:
rehakk
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Diamond 2

Post by rehakk »

Pacik wrote:Výměna složitá nebude, jde spíše o to aby si neporušil záruku (např kdyby někde byla nějaká nálepka, atp...).

btw 1800Kč i s krytem nebo chtěli 1800Kč + cena krytu?
Cena za všechno!
dafsek
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: MDA

Post by dafsek »

Mám uplně stejnej kosmetickej problém, přijde mi to jako by to tam bylo od začátku, když to máme skoro všichni
tdudis
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Post by tdudis »

Já to tam nemám :-)
Pacik
přispěvatel
přispěvatel

Post by Pacik »

To tdudis: Zkus na to místo pořádně máčknout, možná že to tam máš a ani o tom nevíš :D
tdudis
nováček
nováček

Post by tdudis »

To víš, zmáčknu na to a budu to mít prasklý :) Fakt to tam nemám zatím. Mám 2 měsíce starý telefon.
Dafe
nováček
nováček

Post by Dafe »

Ahoj tak já jsem tel odesílal na reklamaci z důvodu hardweru a telefon jse vrátil z vspdata v katastrofálním stavu prasklý kryt , nová reklamace vyměnily housing a dnes jsem se přes operátora dozvěděl že ho tam poslaly znova. ještě nevím co se stalo . ale asi z původního telefonu zůstala tak baterka :wink:
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”