V den koupě sem si instaloval rovnou new rom o_HTC_WWE_EastEurope_1.66 ze stránek http://www.sunnysoft.com/htc/ spolu s počeštěnim abych měl HTC HD hezky česky, vše šlape MMS, INTERNET , WIFI ale GPS vubec nefunguje
Něco o mém telefonu
ROm je 1.66.479.2(76641) WWE datum rom je 01/11/10
verze RADIO je 2.07.51.22_2
nainstaloval sem si par aplikaci a zkoušel sem ve všech GPS a nikde nic
v Google maps to píše :vyhledávání satelitu GPS(0)
v Endomondo tracker to píše jen hlášku Locating satellites
ve Footprints to po vyfocení obrázku napíše GPS stále vyhledává(gps funguje jen venku.nevidíte li na oblohu použijte funkci najit na mapě), po kliknutí na pokračovat v GPS hledání to jen píše zjištování polohy pomocí GPS
v CoPilot to piše stále stanovení stávající polohy a když na to kliknu a dám nastavit GPS a vyhledat připojení k systému GPS tak to napíše že "Nalezen ovládač GPS" Nastaveni GPS je dokončeno" avšak po potvrzeni furt nic a nenaběhne pozice kde sem a ani jeden satelit se neukáže
při kliknutí na nastaveni /system/externi GPS sem zkoušel všechno možné ale vždy když to potvrdim vprav nahoře ikonkou OK a chci se kouknout poté na změny mi to jenom mění port pro programy GPS a hardwarovy port je stále prázdný a přenosová rychlost zustava na 4800 , takže jediné co jde měnit aspon viditelně je port pro programy GPS a záložka spravovat zařízení gps automaticky
takže tedka mám externi gps nastaveno : záložka pro programy COM4, hardware gps žádné a rychlost 4800, a záložka spravování mám zatrhnuto že systém windows mobile spravuje zařízení GPS automaticky
€Prosim o radu co mám dělat zkoušel sem skoro všechno měnit porty na všechny možné kombinace, stáhnout rychlé GPS, restart ale nic