bkf1 wrote:Hodnotit primitivni design bez jedineho kreativniho napadu jako dokonaly je dnes take v mode, ale budis, design je prece jen hodne subjektivni vec. Pravda Nexus nevypada o moc lepe a pusobi hodne levne nejen diky pouzitym materialum. S designem to jde obecne od 10-ti k 5-ti a za chvilku tu nebude uz nic jako "design mobilnich zarizeni" ale jen tenoucke leskle cihlicky jedny jako druhe...

Asi bych tohle mel nechat bez reakce, ale bohuzel mi to neda a jdu do offtopicu, protoze tohle mam k tobe na srdci uz posledni rok minimalne.
Zatimco driv se s tebou dalo souhlasit, tak postupem casu se z tebe stava zabedneny fanatik a hlavne zahorkly dedek, ktery nevidi okoli a na vsechno jenom plive. Stava se s tebe druhej _INTERFACE, akorat pro stara WM - tak bacha na to!! Posledni tvuj dobry pocin byla tvoje klaveska (pro nekoho mozna - ja nemam rad ty samy dotykovky bez tlacitek a radsi poradnou HW klavesnici

). Ale bylo to jednoznacne tvurci.. Horsi je, ze tento stav se neustale prohlubuje..
Ano - tlacitka dnes nejsou a spousta veci chybi, oproti drivejsku. Ale samotny system i kdyz je jak omalovanka trebas, tak stale umi to samy (zatim). A design iPhonu - promin, ale ohodnotit ho jako primitivni, bez kreativniho napadu a ze je dnes v mode - to muze s prominutim jenom blbec. iPhone nemusim, ve sve dobe opravdu neumel nic, dneska aktualizacema ale musim uznat, ze uz je to plnohodnotny mobilni OS, ale hlavne ten design - je strohy, jednoduchy, nablyskany. Libit se mi nemusi, ale nemuzu o nem v zadnem pripade tvrdit, ze je bez KREATIVNIHO napadu - v tomhle byl opravdu prvni a uplne jiny, nez cihly predtim (at uz se mi to libi nebo ne). A ze dneska jsou vsechny cihly stejne? Svym zpusobem ano, ale iPhone byl v tomhle opravdu prvni a uspesny, proto opisuji od nej ostatni - ne on od nich... Za to Apple iPhone opravdu nemuze (a dozajista by firma Apple taky byla radsi, kdyby se zakaznikum jejich design libil, ale ostatni vyrobci nadale delali "svuj" design a "tenoucka, leskla cihlicka" = POUZE Apple. To by byl "akcionaruv vlhky sen").