uvažují o koupi nového PDA z WM a QWERTY klávesnicí, a toto jsou moji finalisté, ale nemohu se rozhodnout a proto prosím o vaší pomoc.
Pro Samsung B7330 Omnia Pro hovoří hezčí vzhled, větší displej a nepotřeba stylusu jelikož nemá dotykový displej, ale to je pro mně zároveň i veliká neznámá jelikož jsem na něj docela zvyknutý, ale hlavně jak to je potom z kompatibilitou programů WM a dotykovým displejem a nedotykovým displejem jako je Samsung B7330.
Pro Sony Ericsson M1i Aspen hovoří právě ten stylus a dotykový displej ale ještě se neprodává?
Samsung B7330 Omnia Pro vs. Sony Ericsson M1i Aspen
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
WM Standard je v 95% aplikačně nekompatibilní s Professional.
Aspen tu ještě není, osobně se mi ani nelíbí. Když už čekat, tak na http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=2127&c=htc_trophy" onclick="window.open(this.href);return false; Tam je i větší šance, že u nás bude k dostání
Aspen tu ještě není, osobně se mi ani nelíbí. Když už čekat, tak na http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=2127&c=htc_trophy" onclick="window.open(this.href);return false; Tam je i větší šance, že u nás bude k dostání
tak o HTC Trophy Specs jsem ještě neslyšel, to by bylo ještě lepší ale kdy bude? bude mít dotykový displej ze stylusem? je až neuvěřitelné že není pořádně vybavené PDA z WM, z nezasouvací QWERTY klavesnící a D-Padem, ale všíchní dělají nechutné IPhony
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Tropy má vyjít stejně jako Aspen nyní v květnu. Ale kde, to nevím
Jinak asi nemá d-pad
Všichni chtějí velký display. Také mám rád takovéto HW řešení, ale nakonec se bez QWERTY obejdu (ale chybí mi, psát něco do putty přes display je utrpení)
Všichni chtějí velký display. Také mám rád takovéto HW řešení, ale nakonec se bez QWERTY obejdu (ale chybí mi, psát něco do putty přes display je utrpení)
tak podle toho co jsem našel tak by mělo mít Directional+Pad:5 -way, http://mobily.katalogmobilu.cz/files/pr ... ophy-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;, začíná se mi čim dál tím více líbit, asi posečkám na HTC Trophy
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv kvě 20, 2010 11:34) --
tak mi včera přišel Samsung B7330 Omnia Pro, ale bohužel nemá českou lokalizaci, i když mi všichni u prodejce tvrdili že jí má, takže ho vracím i když se mi jeví dost dobře, hold si budu muset počkat na HTC Trophy na ten si asi ještě počkáme, i když už měl být v prodeji
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv kvě 20, 2010 11:34) --
tak mi včera přišel Samsung B7330 Omnia Pro, ale bohužel nemá českou lokalizaci, i když mi všichni u prodejce tvrdili že jí má, takže ho vracím i když se mi jeví dost dobře, hold si budu muset počkat na HTC Trophy na ten si asi ještě počkáme, i když už měl být v prodeji