Prohlédněte si nový operační systém BlackBerry 6 na videu
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
Souhlasim i nesouhlasim. Ja si s telefonem nepotrebuji hrat, ale ocenim graficky prijemne prostredi s lehcimi efekty (slajdy a pruhlednost uplne staci, at z toho zas neni alegoricky vuz:) ALE musi byt zachovana prehlednost. Dosti me HLAVNE zajima, zda u noveho systemu zustane kvalita/moznosti funkci a sirokeho spektra nastaveni nebo jestli bude novy OS ziDebilizovan
At uz to dopadne jakkoliv, doufam ze neprijdou takove iDebilizacni reseni jako orezavani funkci a ovladacich prvku :/ A take museji pamatovat na stavajici zakazniky zvykle na ne-dotykovy a zpusob ovladani, QWERTY klavesnice a tech zakazniku URCITE nebude par... troufal bych si rici, ze vetsina... BTW to si nemuzes nainstalovat jiny prohlizec?
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Ad "fjůčr" - psal jsem něco mezi. Takže spíš "fjíčr". Mám to naposlouchané od Australana, tak je možný, že to bude trochu zkomolený oproti britský angličtině. Podobnost s future mě v tu chvíli nenapadla, když to říkám, tak to je odlišitelný.
Ad RAD a C++ Builder (který bytostně nesnáším) - cokoliv od MS postavené na .net (takže i C++ .net - CLR) má perfektní vizuální editor. Kde je problém?
Ad RAD a C++ Builder (který bytostně nesnáším) - cokoliv od MS postavené na .net (takže i C++ .net - CLR) má perfektní vizuální editor. Kde je problém?
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
bkf1: Jo, trochu to přeháním. Dnes všichni mobilní výrobci nabízejí něco absolutně jiného (ale úplně stejného) jako konkurence a ta "barevná" šedost mě už nudí.
Podle mě v nové šestce téměř určitě zůstane zachována funkcionalita a konfigurovatelnost předchozích verzí. Toho bych se nebál. Spíš jsem znepokojen dříve uniklým obrázkem klasického formátu BlackBerry s hw klávkou, ale s dotykovým displejem a bez směrového prvku. Čili pohodlné ovládání je fuč, zato bude přítomnou nabubřelé zpuchlé nepřehledné prostředí finger friendly.
Ony existují alternativní prohlížeče pro BlackBerry, ale všem něco chybí a prohlížení webu v BB je jen takové základní. Prohlížeče pro WM byly o mílové kroky dál. A v šestce se to má právě WebKitem změnit k lepšímu.
Podle mě v nové šestce téměř určitě zůstane zachována funkcionalita a konfigurovatelnost předchozích verzí. Toho bych se nebál. Spíš jsem znepokojen dříve uniklým obrázkem klasického formátu BlackBerry s hw klávkou, ale s dotykovým displejem a bez směrového prvku. Čili pohodlné ovládání je fuč, zato bude přítomnou nabubřelé zpuchlé nepřehledné prostředí finger friendly.
Ony existují alternativní prohlížeče pro BlackBerry, ale všem něco chybí a prohlížení webu v BB je jen takové základní. Prohlížeče pro WM byly o mílové kroky dál. A v šestce se to má právě WebKitem změnit k lepšímu.
- bkf1
- smartmaniak

Mno jo dneska je to vsechno, jak navonena slapota z bordeluStanda wrote:ta "barevná" šedost mě už nudí
Aneb konec svobodne volby uzivateleStanda wrote:Spíš jsem znepokojen dříve uniklým obrázkem klasického formátu BlackBerry s hw klávkou, ale s dotykovým displejem a bez směrového prvku. Čili pohodlné ovládání je fuč, zato bude přítomnou nabubřelé zpuchlé nepřehledné prostředí finger friendly
-
Standa
- smartmaniak

Ještě nevěš hlavu, byl to myslím jen bůhví jaký koncept, ne realita. Aspoň doufám
.
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Nemám strach že se s toho stane nějáký klon iPhone....Tohle je jenom vylepšený OS 5..v novém kabátku je to evoluční update ne revoluční....
Na hodně forech to kritizují že to je nuda, málo inovace a že to není jako Android nebo iPhone..ale mě se to líbí...rozhodně se teším...
K Standovým otázkám....
100% to bude i pro blackberry s klávesnicí a bez dotykového displaye..to bylo potvrzeno na WES..
100% bude tam nový WebKit browser..na kterém rim pracuje..takže prohlížení bude paráda...
A rozhodně bych se nebál že RIM přestane dělat klasické telefonys klávesnicí....Rozhodně to není STORM který je udělal 4 největším výrobcem telefonů na světě.....A to v RIM vědí...
Na hodně forech to kritizují že to je nuda, málo inovace a že to není jako Android nebo iPhone..ale mě se to líbí...rozhodně se teším...
K Standovým otázkám....
100% to bude i pro blackberry s klávesnicí a bez dotykového displaye..to bylo potvrzeno na WES..
100% bude tam nový WebKit browser..na kterém rim pracuje..takže prohlížení bude paráda...
A rozhodně bych se nebál že RIM přestane dělat klasické telefonys klávesnicí....Rozhodně to není STORM který je udělal 4 největším výrobcem telefonů na světě.....A to v RIM vědí...
-
Standa
- smartmaniak

Tak to mas u Vodafone smulu. Tento komunikator vyzaduje pro plnou funkcnost pripojeni na internet tarif BIS nebo BES, a ty nabizi jen o2 a tmobile.
- bkf1
- smartmaniak

Ja myslim ze to chce hlavne nastaveni internetu
(tj. zavolat treba na zakaznickou linku VF, aby poslali konfiguracni sms popr. sdelili prihlasovaci udaje)
Ted si rikam, jak jsem rad ze jsem vybral kolegovi E72ku a nemusel resit to, ze BB jeste neni v ČEZke republice zcela podporovan...
PS: Jesli vam tady nekdo dokaze poradit s BB, tak myslim, ze Standa je nejlepsi volba
PS: Jesli vam tady nekdo dokaze poradit s BB, tak myslim, ze Standa je nejlepsi volba