Prohlédněte si nový operační systém BlackBerry 6 na videu

Diskuze věnovaná systému, aplikacím a hrám
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

Souhlasim i nesouhlasim. Ja si s telefonem nepotrebuji hrat, ale ocenim graficky prijemne prostredi s lehcimi efekty (slajdy a pruhlednost uplne staci, at z toho zas neni alegoricky vuz:) ALE musi byt zachovana prehlednost. Dosti me HLAVNE zajima, zda u noveho systemu zustane kvalita/moznosti funkci a sirokeho spektra nastaveni nebo jestli bude novy OS ziDebilizovan :???: At uz to dopadne jakkoliv, doufam ze neprijdou takove iDebilizacni reseni jako orezavani funkci a ovladacich prvku :/ A take museji pamatovat na stavajici zakazniky zvykle na ne-dotykovy a zpusob ovladani, QWERTY klavesnice a tech zakazniku URCITE nebude par... troufal bych si rici, ze vetsina... BTW to si nemuzes nainstalovat jiny prohlizec?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Ad "fjůčr" - psal jsem něco mezi. Takže spíš "fjíčr". Mám to naposlouchané od Australana, tak je možný, že to bude trochu zkomolený oproti britský angličtině. Podobnost s future mě v tu chvíli nenapadla, když to říkám, tak to je odlišitelný.

Ad RAD a C++ Builder (který bytostně nesnáším) - cokoliv od MS postavené na .net (takže i C++ .net - CLR) má perfektní vizuální editor. Kde je problém? :)
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

bkf1: Jo, trochu to přeháním. Dnes všichni mobilní výrobci nabízejí něco absolutně jiného (ale úplně stejného) jako konkurence a ta "barevná" šedost mě už nudí.
Podle mě v nové šestce téměř určitě zůstane zachována funkcionalita a konfigurovatelnost předchozích verzí. Toho bych se nebál. Spíš jsem znepokojen dříve uniklým obrázkem klasického formátu BlackBerry s hw klávkou, ale s dotykovým displejem a bez směrového prvku. Čili pohodlné ovládání je fuč, zato bude přítomnou nabubřelé zpuchlé nepřehledné prostředí finger friendly. :-)
Ony existují alternativní prohlížeče pro BlackBerry, ale všem něco chybí a prohlížení webu v BB je jen takové základní. Prohlížeče pro WM byly o mílové kroky dál. A v šestce se to má právě WebKitem změnit k lepšímu.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Standa wrote:ta "barevná" šedost mě už nudí
Mno jo dneska je to vsechno, jak navonena slapota z bordelu :lol:
Standa wrote:Spíš jsem znepokojen dříve uniklým obrázkem klasického formátu BlackBerry s hw klávkou, ale s dotykovým displejem a bez směrového prvku. Čili pohodlné ovládání je fuč, zato bude přítomnou nabubřelé zpuchlé nepřehledné prostředí finger friendly
Aneb konec svobodne volby uzivatele :cry:
Standa
smartmaniak
smartmaniak

Post by Standa »

Ještě nevěš hlavu, byl to myslím jen bůhví jaký koncept, ne realita. Aspoň doufám :-).
jerry_stolarik
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC One M8

Post by jerry_stolarik »

Nemám strach že se s toho stane nějáký klon iPhone....Tohle je jenom vylepšený OS 5..v novém kabátku je to evoluční update ne revoluční....

Na hodně forech to kritizují že to je nuda, málo inovace a že to není jako Android nebo iPhone..ale mě se to líbí...rozhodně se teším...

K Standovým otázkám....

100% to bude i pro blackberry s klávesnicí a bez dotykového displaye..to bylo potvrzeno na WES..

100% bude tam nový WebKit browser..na kterém rim pracuje..takže prohlížení bude paráda...

A rozhodně bych se nebál že RIM přestane dělat klasické telefonys klávesnicí....Rozhodně to není STORM který je udělal 4 největším výrobcem telefonů na světě.....A to v RIM vědí...
Standa
smartmaniak
smartmaniak

Post by Standa »

Tak to mas u Vodafone smulu. Tento komunikator vyzaduje pro plnou funkcnost pripojeni na internet tarif BIS nebo BES, a ty nabizi jen o2 a tmobile.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Ja myslim ze to chce hlavne nastaveni internetu :) (tj. zavolat treba na zakaznickou linku VF, aby poslali konfiguracni sms popr. sdelili prihlasovaci udaje) :wink: Ted si rikam, jak jsem rad ze jsem vybral kolegovi E72ku a nemusel resit to, ze BB jeste neni v ČEZke republice zcela podporovan...
PS: Jesli vam tady nekdo dokaze poradit s BB, tak myslim, ze Standa je nejlepsi volba :wink:
Post Reply

Return to “Systém, aplikace a hry”