Jak zrušit používání posledních aplikací ????

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Post Reply
Galed
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Desire

Post by Galed »

Jak zruším aplikace, které jsou spuštěny když podržím tlačítko plocha ??? Když je takhle spuštěno více aplikací tak to žere docela dost procesor a stalo se mi že se mi mobil (nejspíš) kvůli tomu vypnul. Nevíte co s tím ?? Díky za odpověď
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

to nejde zrusit navic asi spatne chapes tuhle funkci. Ukazuje naposled pustene aplikace, to neznamena ze dana aplikace musi zrovna bezet... muze byt klide vypnuta, ale kdyz je mezi poslednima 6 spustenyma, tak v tom seznamu bude. Ten panel poslednich spustenich aplikaci je jen takova nastvaba, respektive okenko do systemu, protoze android si sam koryguje vypinani aplikaci. I kdyby tam tohle menu nebylo, tak to nic nezmeni na aplikacich co jsou a nejsou spustene. Android umi sam vycitit, kdy je zapotrebi nejakou aplikaci ukoncit a to vetsinou hlavne kvuli pameti. Mne se nikdy vyuzit CPU nedostalo na takovou hranici, aby telefon fungoval zpomalene. U tebe bude chybka jinde, mozna jsi nainstaloval nejakou spatnou aplikaci nebo neco jineho, ale urcite to nebude v tom menu poslenich aplikaci.
Galed
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Desire

Post by Galed »

ok díky za vysvětlení !! :-)
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

neni zac :)
Post Reply

Return to “HTC Desire”