Pomoc s testováním webu

Volná diskuze na libovolná témata...
Post Reply
PetrPatocka
nováček
nováček
Zařízení: Blackberry Bold 9700

Pomoc s testováním webu

Post by PetrPatocka »

Zdravím a mám prosbičku. Dodělal jsem snad zajímavou mobilní verzi webu a potřeboval bych zjistit její funkčnost/nefunkčnost v různých zařízeních. Buhužel to mohu testovat jen ve své ostružině. Zejména mě zajímá, jestli správně funguje podpora GPS (přiznám se, že je na to použita jedna dostupná knihovna). Pokud budou nějaké screeny, tak by to bylo úpně super (klidně soukromě na email [email protected])
Adresa webu je http://webcams.cz/m/
Pokud jsem tímto moc porušil pravidla tak se omlouvám. Snad nebudu poslán do pekla.
Díky Petr
P.S.: pro jistotu upraven předmět tématu
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Pomoc s testováním webu

Post by Ruslan Botsyurko »

Přikládám screeny ze čtyř různých browseru (Opera Mobile 10.00, NetFront v4, Internet Explorer Mobile 6 a Skyfire 1.5.01) na platformě Windows Mobile 6.1 , rozlišení 480x800 - to je k testu zobrazení. GPS otestuju až vyrazím do města.
Jinak pravidla tímhle nijak neporušuješ. Když to není přímo reklama na komerční výrobky nebo stránky a jen potřebuješ testery, tak na tom nevidím nic špatného :)
Attachments
webcams.rar
(443.99 KiB) Downloaded 82 times
PetrPatocka
nováček
nováček
Zařízení: Blackberry Bold 9700

Pomoc s testováním webu

Post by PetrPatocka »

Díky.
Vyhrabal jsem tu jeden firemní iPAQ, ale asi už nechápu jak to na něj odladit. Ještě jsem tam udělal nějaké změny, aby to vypadalo alespoň trochu slušně, ale je to fakt makačka. CSS u podobného zařízení mi přijde jako sprosté slovo :-(
A děkuju za spolupráci.
Tomas
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 820

Pomoc s testováním webu

Post by Tomas »

Zdravím, pokud objevíte nějakou nesrovnalost na mobilní verzi webu: jaknaletenky.cz/m/ taktéž prosím o info / moc děkuji.
Post Reply

Return to “Off Topic”