Windows Phone 7: Několik nových informací a postřehů

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
RedRose
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: MPx220; Nexus S; Xperia Z Ultra

Windows Phone 7: Několik nových informací a postřehů

Post by RedRose »

Jiří Hrma wrote:RedRose: Mně se Sense u nových HTC s Androidem hodně zamlouvá, ostatně zmiňoval jsem to i v samotné recenzi Desire. V recenzi Milestone jsem psal, že je to čistý a poctivý Android, ale nikdy ne, že se mi to líbí víc než bez Sense. Kvalitní software od výrobců ocením, ale je pravda, že třeba E-TEN těmi svými programy dokázal systém solidně zaneřádit.
Ja taky nepsal opak. Jen jsem z toho ziskal ten dojem :-)
A abych to upresnil - ja ty nadstavby nijak neodsuzuju. Sense uz je dost vychytane a treba SPB Mobile Shell taky, jen mam nazor ze by to tam v zakladu od vyrobce nemelo byt kdyz uz je Android moderni system, protoze u tech WM se to prave omlouvalo tou nemodernosti...

YAMATO wrote:Jinak WP7 se mi začínají zdát docela zajímavé. Ometit výrobce na jen těch 6 schválených aplikací místo rvaní desítek aplikací, které pak z větší části jen překáží, často škodí, to je určitě plus. Jsem docela zvědav co z toho bude, rozhodně bych nad WP7 nelámal hůl.
Tak to jsem na tom asi uplne stejne. Nejdriv jsem Microsoftu nemohl prijit ani na jmeno kdyz se zacaly sedmy objevovat ale postupem casu se to meni (jako vzdy a se vsim) Porad mi sice vadi ta uzavrenost ve stylu iPhona, ale rozhodne bych uz netvrdil ze to bude uplna prohra... Pro me to asi uz nebude, ale pro spoustu lidi... Mozna... Snad... No asi ano pokud to pubescenti podpori :grin:
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Windows Phone 7: několik nových informací a postřehů

Post by IkE Blaster »

Ometit výrobce na jen těch 6 schválených aplikací místo rvaní desítek aplikací, které pak z větší části jen překáží, často škodí, to je určitě plus. Jsem docela zvědav co z toho bude, rozhodně bych nad WP7 nelámal hůl.
Můžu říct docela přesně co z toho bude - výrobce udělá jednu aplikace, který upraví/nainstaluje více software najednou. Jednoduché, funčkní, prosté.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

Kdyz se nad tim hloubeji zamyslim, tak z logiky veci by bylo nejlepsi UPLNE zakazat JAKYKOLIV zasah vyrobce a vsechny doprovodne programy/upravy umistit na CD :wink:
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

To bych považoval za ideální...v přístroji jen naprostý základ (doslova očesané na kost) a dohraji si to, co potřebuju. Jenže taková koncepce nemá bohužel šanci.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”