Tajné HTC s QWERTY klávesnicí a Androidem: První fotografie

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Federální komunikační komise (FCC) v těchto dnech schvaluje doposud nepředstavený komunikátor společnosti HTC. Ten nabídne výsuvnou hardwarovou klávesnici a podle tlačítek pod displejem je jasné, že uvnitř najdeme operační systém Android. Uniklá fotografie bohužel není příliš kvalitní, ale snadno z ní lze poznat, že klávesnice nabídne čtyři řady tlačítek, mezi kterými nebudou chybět ani kurzorové klávesy. Pod displejem se s největší pravděpodobností bude nacházet optický joystick, který známe třeba z HTC Legend nebo HTC Desire. Další informace nejsou v tuto chvíli známy; snad se brzy dočkáme oficiální premiéry, která nám poskytne odpovědi na specifikaci a další otázky. Jedno je ale jisté, HTC chystá vlastní Android komunikátor s výsuvnou QWERTY klávesnicí.

obrázek

Aktualizováno: Podle posledních informací nese tento model kódové označení HTC PC70110 a v interních dokumentech HTC by se měl objevovat také pod názvem Zeal nebo Wildfire. S uvedením na trh se počítá nejprve v USA pod operátorem AT&T a v dalších měsících by se mohl dostat také na evropský trh.

obrázek

Zdroj: AndroidCentral
TommyR
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Tajné HTC s QWERTY klávesnicí a Androidem: první fotografie

Post by TommyR »

Tak toto je nejlepší novinka minimálně za poslední měsíc. Na takvéhle zařízení čekám od doby, kdy se mi zalíbil Android :) Díky SmartManii za super bleskovku.
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

No heureka - konecne. Tak jsem zvedavej na srovnani + cenu se Samsung Galaxy S Pro. HTC, je HTC, ale Samsung zatim HW zni hodne neprekonatelne (a minimalne klavesnice ma o radu tlacitek navic).
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

Wow ale je to fakt ještě nějaká beta verze, qwerty má dvě tlačítka 7 :-D nebo co to je, protoze tje tmai j edna sedmicka pod FN :o)
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk

Post by kome »

Ta druha sedmička bude spiš otazník ne.
Croog
nováček
nováček
Zařízení: Nokia E70

Post by Croog »

Nejak jsem tu vlnu optickych joysticku nepochopil. Jaky ma vyznam dalsi ovladaci prvek, ktery nema zadnou odezvu? To uz muzu rovnou smatlat po displeji... Hral jsem si s HTC Desire a prisel mi tam ten ovladiac prvek uplne zbytecny... :( Zlaty stary dobry D-Pad.
cryingfreeman
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy

Post by cryingfreeman »

tak neviem, ale taký chystaný T-mobile Touch 3G Slide sa mi zdá lepší...jedine, že by toto malo snapdragon(ale displej väčší nebude)
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Post by AtoM. »

Hadam mu HVGA rozliseni a na naklapeci displej to moc nevypada. Skoda. Ale aspon, ze se neco deje.
eltoroloco
nováček
nováček
Zařízení: sony ericson

Post by eltoroloco »

Sakra tak na to jsem teda hodne zvedav! Nevim zda si to koupim ale urcite se tesim jak bude vypadat a co to bude umet !
Predstavoval bych si telefon s Qwerty s klavesnici, Androidem a vychytanejma mouchama co ma HTC touch pro 2 :-D
Jiří Hanč
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 NANDroid

Post by Jiří Hanč »

MAO wrote:Wow ale je to fakt ještě nějaká beta verze, qwerty má dvě tlačítka 7 :-D nebo co to je, protoze tje tmai j edna sedmicka pod FN :o)
Že by to byla šipka nahoru, tudíž "mobilní" Shift tlačítko? :grin:
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

To spíš klávesy pod K a M vypadají stejně a obě na 7 :D jedno bude '?'. Vlevo dole si jsem docela jistý Shiftem.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Do bleskovky jsem ještě doplnil několik nových postřehů, které se během dnešního dne objevily na internetu.
DubyDu
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Titan

Post by DubyDu »

uvidíme jak se vyvine, počkám si na lepší info a taky fotku
-pekr-
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Sensation

Post by -pekr- »

Chtěl bych ekvivalent mého TP2 ... proč jen 4 řady kláves, a ne 5? TP2 má skvělou klávesnici ...
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Croog wrote:Nejak jsem tu vlnu optickych joysticku nepochopil. Jaky ma vyznam dalsi ovladaci prvek, ktery nema zadnou odezvu? To uz muzu rovnou smatlat po displeji... Hral jsem si s HTC Desire a prisel mi tam ten ovladiac prvek uplne zbytecny... :( Zlaty stary dobry D-Pad.
Sice pozdní odpověď, ale přece: jde o to, že se nemusíš obtěžovat tahat prst po velké ploše displeje, ale všechno ovládáš z jednoho malého místa, což znamená komfort. Samozřejmě jednou se hodí to a jednou to, každopádně více možností, více pohodlí.
Croog
nováček
nováček
Zařízení: Nokia E70

Post by Croog »

Jenže problém je, že pořád ten prst musím nějak a někam tahat a pořád to opakovat. Tlačítko dolů prostě stisknu a pustím - v podstatě nulový pohyb a hlavně při tom stále držím pevně telefon v jedné ruce. Pro větší posuny po stránce je nejlepší to potáhnout po displeji a využít rychlý kinetický scroll + mutlitouch zoom a při pomalém čtení jakéhokoliv textu je nenahraditlné prosté tlačítko pro krátky posun dále, aniž bych při tom strkal prsty do displeje.. Tenhle optický joystick je takový kočkopes.
Post Reply

Return to “HTC telefony”