problém s MMS
problém s MMS
Dobrý den.Rád bych se zeptal,zda-li nemáte zkušenosti s příchozí MMS.Do nedávna vše fungovalo korektně, ale v poslední době přijde pouze oznámení o zaslání MMS s číslem odesílatele a velikostí, ale bez předmětu. Po zadání nabídky stáhnout MMS ze serveru se objeví hláška,že MMS od.... nelze stáhnout. Přitom žádná změna v telefonu,žádné nové programy..nic.Rom 1.48 doplněná češtinou.
problém s MMS
Občas mám stejný problém, nic s tím neudělás. Někdy se prostě HD2 zachová po svém a MMS nestáhne. Co doporučuju ověřit: Zprávy - Nabídka - Nastavení - Možnosti - MMS
Doručení: Okazmžitý
Režim načítání: Automaticky
Počet pokusů před ukončením: zvýšit na 5
Většinou mi MMS přijde automaticky, někdy napíše, že nejde stáhnout ale po otevření zprávy ji stáhneš ručně. A někdy prostě přijde jen notifikace.
Doručení: Okazmžitý
Režim načítání: Automaticky
Počet pokusů před ukončením: zvýšit na 5
Většinou mi MMS přijde automaticky, někdy napíše, že nejde stáhnout ale po otevření zprávy ji stáhneš ručně. A někdy prostě přijde jen notifikace.
problém s MMS
Ahoj,
prosím má někdo stejý problém jako já?
Když dám odpovědět na SMS tak na LCD vyskakují zhruba 1mm písmena ( nečitelné ) ,ale pokud dám psát SMS klasicky tak je vše OK podle aktuálního nastavení. A druhá věc je taková , když mi příjde MMS poze text a nebo i obrázek a dlouhej text tak nejde otevřít - přečíst
. Děkuji za radu
[email protected]
prosím má někdo stejý problém jako já?
Když dám odpovědět na SMS tak na LCD vyskakují zhruba 1mm písmena ( nečitelné ) ,ale pokud dám psát SMS klasicky tak je vše OK podle aktuálního nastavení. A druhá věc je taková , když mi příjde MMS poze text a nebo i obrázek a dlouhej text tak nejde otevřít - přečíst
[email protected]
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
problém s MMS
crossmeda:Pokud máš Sunnysoft tak na velikost těch písmen sms vyzkoušej tohle - v Nastavení->Systém->Sunnysoft InterWrite->Informace o verzi-> deaktivovat soubor překladu: messagingclientdll.dll. a restart.
problém s MMS
Hlásím také problém s MMS.Nejdou přijímat,ani odesílat.Pokud mě někdo pošle MMS,tak mě přijde jen SMS.Když dám stáhnout MMS,tak mě to napíše,že to nejde stáhnout.Když posílám já,tak zase že to nejde odeslat.Operátor Vodafone,zkusil jsem si několikrát poslat nastavovací SMS,potom zkušební MMS.Přijde jen SMS a když dám stáhnout MMS,tak mě to napíše že MMS nejde stáhnout.
problém s MMS
Mám ten samý problém,též Vodafone,zajímavostí je,když si mms pošlu z vodafone parku sám sobě,tak dorazí naprosto v pořádku.Ale když mi ji pošle bába z Nokie,přijde jen ohláška a mms nejde stáhnout. Protože mě ale mms neživí, tak to nijak neřeším.
problém s MMS
Problém vyřešen-http://www.techforum.cz/index.php Vodafone potřebuje speciál nastavení.Vyber model telefonu a postupuj dle obrázků.