HTC Desire - obecná diskuse

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Post Reply
mKabel
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Sensation, previous: HTC Desire

Post by mKabel »

Tak jsem včera odinstalovali taskmanagera a nastavil hned několik budíků a HEUREKA teď mi ráno Desire zvonil o 106. Takže nastupují cestu bez taskmanagera a začínám droidovi věřit :-)
elka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire - Rooted Official HTC Android 2.2

Post by elka »

Jde nejak nastavit, aby se misto standardni sms aplikace spoustela jina napr. Handcent SMS?

//Toto je neoficiální varování, přečti si něco o Duplicitních příspěvcích v pravidlech tohoto Fóra. Na tvůj dotaz jsem již odpovídal jinde. Původní dotaz mažu

Ano, lze. Nastav si notifikace u Handcent, zruš notifikace u SMS.. Nebo jak píše Tick
pavelcivka
nováček
nováček
Zařízení: Desire

Post by pavelcivka »

Další drobnej problémek. Hrál jsem si s mp3 tagama a mám teď vše ok(pořadí, fotky...). Když si vyberu jedno album a dám přehrát tak vše ok, ale když dám přehrát všechny alba tak můžu mezi nima přeskakovat ale pořadí skladeb mi hraje podle abecedy.
kecinzer
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire

Post by kecinzer »

To znamená, že Android tedy vůbec neumí využívat připojení na hostitelském PC? To je docela na nic ne? Pokaždé když budu chtít do telefonu něco stáhnout, nebo brouzdat po netu budu muset využívat GPRS nebo Wifi?

//Kdybys použil hledání, tak bys to našel. A jak píše NeoPlex, je to na předchozí stránce.
gonzales
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: desire/iphone

Post by gonzales »

chlapi fakt sa nedá nejako vyriešiť na desire sim toolkit aby išiel???
konkrétne mobil banking
elka
přispěvatel
přispěvatel

Post by elka »

Já měl po WM dva roky mezifáze s iPhonem, kdy jsem si na to zvykl. Navíc mám jak doma, tak v práci Wifi, takže pro mě to není nepřekonatelný problém. Ale chápu, že tě to může zpočátku štvát.
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

kecinzer wrote:To znamená, že Android tedy vůbec neumí využívat připojení na hostitelském PC? To je docela na nic ne? Pokaždé když budu chtít do telefonu něco stáhnout, nebo brouzdat po netu budu muset využívat GPRS nebo Wifi?
cetl jsi co jsme ti psal na predchozi strance? psal, ze USB pripojeni k PC funguje.. i sdileni netu tak funguje... ja nevim kolikrat to musim napsat :) kazdopadne to pisu naposled
Radek Jahoda
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950

Post by Radek Jahoda »

elka wrote:Jde nejak nastavit, aby se misto standardni sms aplikace spoustela jina napr. Handcent SMS?
Jasné,stačí si nainstalovat Handcent a až přijde SMS tak ji otevřít přes notifikaci v stavové liště. Ono se to zeptá jestli čím má být otevřena a pod tím je zatržítko na trvalý používání.
kecinzer
nováček
nováček

Post by kecinzer »

NeoPlex:
Já jsem to četl, nicméně někdo po tvém příspěvku napsal, že to nefunguje, resp. pouze obráceně (net z mobilu můžu sdílet do PC).
Budu ti tedy věřit.
NeoPlex
smartstar
smartstar

Post by NeoPlex »

tak promin, spatne jsem pochopil tvuj posledni post, zatim neni mozne pres HTC sync sdilet internet PC->HTC. Myslel jsem, ze jsi psal, ze nekomunikuje vubec pres USB. Nejjednoduzsi je resit to pomoci AP. Kazdopadne tim, ze se jedna o zarizeni se systemem od google, tak si myslim, ze bez aktivniho datoveho pripojeni ztraci zarizeni cast sveho kouzla
strelbak
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC

Post by strelbak »

gonzales wrote:chlapi fakt sa nedá nejako vyriešiť na desire sim toolkit aby išiel???
konkrétne mobil banking
znamená to,že na Desire sim toolkit (mobil banking)nejde?Chci si ho pořídit,ale tohle by mohl být problém.Můžete se k tomu prosím někdo vyjádřit.Dík
martian
nováček
nováček

Post by martian »

Měla bych na vás dotaz, zda vám chodí doručenky k odeslaným zprávám?
V telefonu mám nastavené zasílání a přesto mi zatím nepřišla jediná doručenka. Mám TM CZ.
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

Post by fido_cz »

strelbak wrote: znamená to,že na Desire sim toolkit (mobil banking)nejde?Chci si ho pořídit,ale tohle by mohl být problém.Můžete se k tomu prosím někdo vyjádřit.Dík
Me SimToolkit (GSM banking) normalne funguje. T-Mobile/Raifka
Last edited by Luboš Klicpouch on Sat Apr 24, 2010 22:49, edited 1 time in total.
Reason: Upraveno, bylo špatně BBCode
kromsa
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC G1 HTC Blackstone HTC Desire

Post by kromsa »

martian wrote:Měla bych na vás dotaz, zda vám chodí doručenky k odeslaným zprávám?
V telefonu mám nastavené zasílání a přesto mi zatím nepřišla jediná doručenka. Mám TM CZ.
pokud mate nastaveno potvrzeni o doruceni je u kazde odeslane zpravy pravo ikonka postovni obalky s pismenem I , kdyz podrzite prst na tele zpravy objevi se menu moznosti zpravy a v nich je polozka Zobrazit potvrzeni, kde vidite stav zpravy.
NeoPlex
smartstar
smartstar

Post by NeoPlex »

mam pocit, ze pri odesilani sms je v levem hornim rohu urcite zpravy mala ikonka, ktera se chvilku po odeslani zmeni na fajfku, tzn. ze doruceno
gonzales
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: desire/iphone

Post by gonzales »

fido_cz wrote:
strelbak wrote: znamená to,že na Desire sim toolkit (mobil banking)nejde?Chci si ho pořídit,ale tohle by mohl být problém.Můžete se k tomu prosím někdo vyjádřit.Dík
Me SimToolkit (GSM banking) normalne funguje. T-Mobile/Raifka
tak kde je potom chyba? mne mobil banking nejde!!!! položka tam je ale neotvorí sa to!
mam T-mobile SK.
a ak toto sa nevyrieši budem ho musieť bohužiaľ vymeniť nakoľko je to pre mna zásadna vec!
jakub.prouza
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S6

Post by jakub.prouza »

Chtěl bych se zeptat jak je to u Desire s tvrzeným sklem na displeji, jestli je jako u HD2, kde na něj různě zkoušeli nůž, nůžky atd. a displej držel
elka
přispěvatel
přispěvatel

Post by elka »

Při poklepu mi přijde zvukově jako plast. Nevím, jak HD2, ale iPhoní sklo je skutečně sklo. Tady si nejsem jistý.
jakub.prouza
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S6

Post by jakub.prouza »

Jde mi o to, zda je třeba kupovat na displej folii nebo je ten displej odolnější než klasické dotykové displeje reagující na tlak
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Post by Luboš Klicpouch »

Kup si folii a je to ne? To zase není taková investice a máš po problému (a můžeš v noci klidně spát :) )
Post Reply

Return to “HTC Desire”