BB Browser
- trancewave01
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Nexus 6
BB Browser
Mám problém, že mi browser hodně nekorektně a nebo vůbec nezobrazí některé stránky. Ale když to pustím přes wi-fi, tak to najede. Takže nevím kde je problém. Mohl by mi někdo z Vás zkusit najet na stránku: pda.vkontakte.ru ? Nebojte není to žádný spam. Je to soc. sít jako facebook, akorát zaměřena na východ. Mám operátora VF a ta stránka najede jen přes wi-fi.
Tak nevím kdo to blokuje. Mám Curve 8900, OS 5.0.0.411 bez BIS/BES.
Díky komukoliv za vyzkoušení a za sdělení, nebo radu.
Tak nevím kdo to blokuje. Mám Curve 8900, OS 5.0.0.411 bez BIS/BES.
Díky komukoliv za vyzkoušení a za sdělení, nebo radu.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
BB Browser
Zkusil jsem přes GPRS (taky nemám bisbes, stejný OS i operátor jako ty) a přihlašovací stránka najede normálně.
Ostatní stránky ti v základním prohlížeči jedou?
Ostatní stránky ti v základním prohlížeči jedou?
- trancewave01
- přispěvatel

BB Browser
Jo jedou, sice už jsem se párkrát setkal s tím, že že mi to hodilo chybu, ale vkontakte mi to nezobrazí ani kdyby nevím co. Nedokážu si to moc vysvětlit. Myslel jsem si, že to blokuje operátor, nebo něco v browseru, ale když to tobě jede. Asi zkusím ještě jiný OS, protože tam mám ten pětkový od našeho O2. Ale moc díky za odpověď.
Edit.: Tak instalace jiného OS nepomohla.
Edit.: Tak instalace jiného OS nepomohla.
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
BB Browser
Zajimavé..ani na mojem Boldu 9700 to nejde.....v originalnim browseru....jen bila prazdna stranka...přes wifi a GPRS...
Mam officialni 5.0.0.423 nebradovanou...
Mam officialni 5.0.0.423 nebradovanou...
- trancewave01
- přispěvatel

BB Browser
Já to nechápu. myslel jsem si, že to blokuje Vodafone, ale pak jsem si v jejich shopu na vystaveném telefonu stránku normálně spustil (ale na iPhonu). U tebe to samé, podle profilu jsi teď v UK...Když to pustím přes defaultní browser přes EDGE, tak ani ťuk. Teď jsem spustil wi-fi, vybral profil u borwseru "hotspot" a vše jede krásně. Tak ať mi to někdo vysvětlí

-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
BB Browser
Ještě mě napadla identifikace prohlížeče. Já mám BlackBerry. I když to by pak neměl vliv GPRS/WiFi. Zkoušel jsem ještě v Opeře Mini a v Boltu - všude to stránku načetlo.
- trancewave01
- přispěvatel

BB Browser
U identifikace, mám natvrdo BlackBerry, takže to ani nejde měnit. V Opeře a Boldovi, taky vše naprosto OK. Ale browser mi napíše "Na stránce se objevila chyba" a to je vše. To samé mi nedávno browser udělal, když jsem se chtěl přihlásit na mail na atlas.cz přes web. Ta samá hláška.
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
BB Browser
V Opeře 5 mi to funguje.....když zadam pda.vkontakte.ru tak mě to pošle na pda.vkontakte.ru/login?op=slogin
A když to zkopíruji a vložím do BB Prohlížeče tak to taky funguje...
Skus to zadat
pda.vkontakte.ru/login?op=slogin
A když to zkopíruji a vložím do BB Prohlížeče tak to taky funguje...
Skus to zadat
pda.vkontakte.ru/login?op=slogin
- trancewave01
- přispěvatel

BB Browser
Jo, tak takhle to funguje, díky za tip. Každopádné nechápu, co to dělá když mě to nenechá přesměrovat ma to stránku s loginem.
Ale ještě jednou díky.
Edit:
Ještě se chci zeptat Vodafonistů, taky si v nastaveni prohlížeče/vychozí konfugurace prohlížeče můžete vybrat jen mezi Vodafone Live! a nebo HotSpot ??? Nemůžu měnit ani domovskou stránku, automaticky je vše Vodafone Live!. A když mi stránka nenadeje korektně, tak se mi tam vždycky objeví ty pitomé ikony Vodafone Live!.
Ale ještě jednou díky.
Edit:
Ještě se chci zeptat Vodafonistů, taky si v nastaveni prohlížeče/vychozí konfugurace prohlížeče můžete vybrat jen mezi Vodafone Live! a nebo HotSpot ??? Nemůžu měnit ani domovskou stránku, automaticky je vše Vodafone Live!. A když mi stránka nenadeje korektně, tak se mi tam vždycky objeví ty pitomé ikony Vodafone Live!.
-
bobo.cz
- nováček

- Zařízení: BlackBerry Bold 9000
BB Browser
Odpoved neni nijak slozita...
Chyba pri zobrazeni nekterych stranek je zpusobena Vodafonem. Nevim jestli to vis, ale kdyz surfujes na stranky, ktere nemaji spesl "mod" pro mobily, tak to Vodafone taha pres svuj server, kde cely obsah zkomprimuje atd., aby si mohl prenaset mensi mnozstvi dat.
Bohuzel na nekterych strankach tohle dela neplechu...
Chyba pri zobrazeni nekterych stranek je zpusobena Vodafonem. Nevim jestli to vis, ale kdyz surfujes na stranky, ktere nemaji spesl "mod" pro mobily, tak to Vodafone taha pres svuj server, kde cely obsah zkomprimuje atd., aby si mohl prenaset mensi mnozstvi dat.
Bohuzel na nekterych strankach tohle dela neplechu...
- trancewave01
- přispěvatel

BB Browser
Bobo díky, něco podobného jsem si myslel. Doufám že už konečně VDF něco udělá s BIS.
-
bobo.cz
- nováček

BB Browser
Tak jsem trochu zapatral, jak ze je to s tou komprimaci stranek od Vodafonu a vyresil sem to.
Problem je v APN. Pokud mas APN nastavene jako "data.vodafone.cz", tak se Ti obsah komprimuje. Pokud ale nastavis APN jako "internet", tak obsah se nekomprimuje a vsechny stranky jedou normalne! I Ta tvoje socialni sit. ;)
Ale nenech se zpast...neni to jednoduche prepsani APN v Moznosti / Moznosti upresneni / TCP/IP, ale je to v Service Booku (Kniha sluzeb). Najdi si tam polozku "WAP2 Transport" a otevri ji - uvidis CID: BrowserConfig, coz znamena, ze je to nastaveni Browseru a IP brany: neco/ data.vodafone.cz /neco. Tady je zakopanej pes! Tohle je totiz APN, pres ktere se pripojujes. Takze neni nic jednodusiho, nez tento zaznam editovat v MagicBerry a je to.
Editováno 23.7.2010
Problem je v APN. Pokud mas APN nastavene jako "data.vodafone.cz", tak se Ti obsah komprimuje. Pokud ale nastavis APN jako "internet", tak obsah se nekomprimuje a vsechny stranky jedou normalne! I Ta tvoje socialni sit. ;)
Ale nenech se zpast...neni to jednoduche prepsani APN v Moznosti / Moznosti upresneni / TCP/IP, ale je to v Service Booku (Kniha sluzeb). Najdi si tam polozku "WAP2 Transport" a otevri ji - uvidis CID: BrowserConfig, coz znamena, ze je to nastaveni Browseru a IP brany: neco/ data.vodafone.cz /neco. Tady je zakopanej pes! Tohle je totiz APN, pres ktere se pripojujes. Takze neni nic jednodusiho, nez tento zaznam editovat v MagicBerry a je to.
Editováno 23.7.2010
-
powerlifter
- nováček

BB Browser
Ahoj Bobo prosím Tě a jak to přepíšu mě to tam nechce vůbec nic změnit nebo je na to nejaky editor. Mam Bolda cca tyden takze se porad jeste rozkoukavam.
- trancewave01
- přispěvatel

BB Browser
Pokuď tomu dobře rozumím, tak tím Bobo myslel že přímo v zařízení v service booku,máš ten soubor odmazat. Editor, který by dokázal změnit jen část service booku (tady zrovna adresu APN) podle mě neexistuje. Každopádně jsem jej smazal a internet jsem nerozjel vůbec. Zajímalo by mě jestli tohle Vodafone cpe do svých BB služeb které jsou pro firemní zákazníky. Pokud takhle przní browser i pro BIS/BES, tak to teda pěkně děkuju.
-
bobo.cz
- nováček

BB Browser
Pánové mám pro Vás skvělou zprávu... 
Podařilo se mi editovat položku v service booku. A APN je změněno na internet, takže už žádné zas*ané komprimování obsahu od VF
Jestli si to chcete někdo editovat sám, pak stačí pomocí BBDM vyndat service book z BlackBerry. Pokud se v něm neobjeví položky Vodafone, tak před tím použijte v Možnosti / Upřesnění / Kniha služeb zkratku Alt+S B E B. Potom už dostanete ven celý service book. Pomocí progámku MagicBerry editujte položku WAP2 Transport a změňte APN na internet. Pak nahrajte zpět do BB a je hotovo...
A kdyby jste byli líní, tak zde je můj service book: http://www.ziddu.com/download/10852563/ ... t.zip.html
Podařilo se mi editovat položku v service booku. A APN je změněno na internet, takže už žádné zas*ané komprimování obsahu od VF
Jestli si to chcete někdo editovat sám, pak stačí pomocí BBDM vyndat service book z BlackBerry. Pokud se v něm neobjeví položky Vodafone, tak před tím použijte v Možnosti / Upřesnění / Kniha služeb zkratku Alt+S B E B. Potom už dostanete ven celý service book. Pomocí progámku MagicBerry editujte položku WAP2 Transport a změňte APN na internet. Pak nahrajte zpět do BB a je hotovo...
A kdyby jste byli líní, tak zde je můj service book: http://www.ziddu.com/download/10852563/ ... t.zip.html