To by mě také moc zajímalo - viz. zde můj nápad: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 4&start=75YAMATO wrote:Nevíte někdo, zda jde úplně odstranit počasí a polohu z hlavní karty Sense?
Hlavní panel - změna položek (Co0kie's Home Tab)
-
J. Mlejnek
- častý přispěvatel

- Zařízení: K790i, P990i, HD2
Hlavní panel - změna položek
Vie niekto poradit kde sa nachadzaju obrazkove subory s ikonami zaloziek slideru? t.j. nastavenia, home, twitter, spravy, atd.. chcel by som ich zamenit za vlastne, da sa to cez hdwall ale ten neobsahuje vsetky zalozky co mam (napriklad tam chyba ebooks alebo documents zalozka).
C0okie's home tab a baterie
Zdravím všechny,
rád bych vyzkoušel C0okie's home tab. Někde jsem ale četl, že má neblahý vliv na výdrž už tak těžce zkoušené baterie na HTC HD2. Napište mi prosím své zkušenosti.
Děkuji.
rád bych vyzkoušel C0okie's home tab. Někde jsem ale četl, že má neblahý vliv na výdrž už tak těžce zkoušené baterie na HTC HD2. Napište mi prosím své zkušenosti.
Děkuji.
Určitě nemá.
-
Mezek
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD, HD2
Mám již cca týden verzi 1.6.1 a nemá to u mne vliv na baterku. Ale je už nová verze 1.7.0. Tu zkusím až o víkendu. Na zkoušku jsem ji dal do D2, a je to super.
-
Majesty
- přispěvatel

- Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2
Já jí testoval do půl třetí do rána a musím říct, že je super, hodně věcí je možné přenastavit a uzpůsobit. Problém je, že ne všechna nastavení jdou použít a má i několik bugů, spíš to chce ještě počkat na nějakou doupravenou verzi 1.7.1. Navíc se mi nechtíc povedlo odstranit z hlavní obrazovky kalendář a notifikace a už není návratu. Po odinstalaci CHT se sice vrátilo vše na své místo, ale některé věci už jsou i tak nefunkční a čeká mě HR. Objevilo se mi několik problémů popisovaných v příslušném vlákně na XDA, takže já osobně po HR budu instalovat starší verzi, ta byla pro mě bezchybná.
CHT používám od začátku co vyšlo na HD2 a na baterku vliv určitě nemělo, nová verze nevím, tak dlouho se neohřála.
CHT používám od začátku co vyšlo na HD2 a na baterku vliv určitě nemělo, nová verze nevím, tak dlouho se neohřála.
-
Mezek
- častý přispěvatel

Pravda, dal jsem to manželce do D2, ta nepoužívá počasí a jiné věci. Více jsem to nezkoumal co a jak,ale chystal jsem se o víkendu hodit do mého HD2, tak asi počkám.
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Nové verze:
Co0kie's Home Tab v1.7.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483" onclick="window.open(this.href);return false;
CHTEditor.v1.7.0.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590" onclick="window.open(this.href);return false;
Co0kie's Home Tab v1.7.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483" onclick="window.open(this.href);return false;
CHTEditor.v1.7.0.0 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590" onclick="window.open(this.href);return false;
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Ten chlapík je fakt kouzelník, co? Sice mě tyto změny celkem nechávají chladným, plně mi vyhovuje 6.1, ale můj obdiv nezná mezí!
-
Libunda
- stálý přispěvatel

Mě osobně berou analogové hodiny. Vyzkouším je 
- by PeITeeR
- přispěvatel

- Zařízení: DesireS
potvrzuji a souhlasim,jsem na tom stejne..Majesty wrote:....
Hlavní panel - změna položek ( C0okie's home tab)
to Majesty: pokud sis něco omylem smazal, vše jde řešit přes registry.. nainstaloval jsem si taky verzi 1.7.0 a pokud chci něco přidat přes editor, tak nemám šanci... stačí ale vlézt do registrů
HKLM/Software/HTC/Manila/Co0kie/
tam vybereš požadovnej layout (hlavní stránka je HomeLevel1) a už si můžeš hrát.. Všechny klíče mají rozumný název a úpravy jsou intuitivní ;)
HKLM/Software/HTC/Manila/Co0kie/
tam vybereš požadovnej layout (hlavní stránka je HomeLevel1) a už si můžeš hrát.. Všechny klíče mají rozumný název a úpravy jsou intuitivní ;)
vyskúšal som verziu 1.70CZ a tie nanalógové hodiny 2 aj so sekundovou ručičkou sú skvelé
+ pridané farebné ikonky v tasbare dodávajú domovskej obrazovke "šmrnc". som nadšený 
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG G3, note 8.0
když v noven cookie dam zobrazit notifikační lištu, tak se mi zobrazí přes prostředek displeje, přes kalendář zhruba, nevite co s tim? jinak s MIRi ROM funguje nový cookie lip než ofiko 1,66...aspon mně...
-
Mezek
- častý přispěvatel

To. marek_proksa
V režimu " Spravovat hlavní obrazovku", je možnost posunout lištu přetažením na volné místo.
V režimu " Spravovat hlavní obrazovku", je možnost posunout lištu přetažením na volné místo.
Pánové, jak tam ty analogové hodiny dostanete?Libunda wrote:Mě osobně berou analogové hodiny. Vyzkouším je
Tak už jsem na to přišel. To je paráda....
-
marek_proksa
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG G3, note 8.0
jj, již jsem na to přišel,Mezek wrote:To. marek_proksa
-
Mezek
- častý přispěvatel

Používáte někdo CHT zámek - "Manila nebo Windows" ? A funguje vám signalizace příchozího hovoru ? Pokut mám zámek některý z těchto dvou, tak nejde při příchozím hovoru vyzváněcí melodie. Jen vibrace. Jednou se mě sice ozval při volání zvuk, který je v systému na vyzvánění.
Při HD Mini, to funguje dobře. Originál ROM 1.66, můžete vyzkoušet?
Edit : tak při prvním prozvonění je to OK, ale třeba po softresetu, již jenom vibrace.
Četl jsem někde, že na vařených ROM pracuje 100%, a na origo, občas můžou nastat komplikace.
Teď jsem našel analogové nové hodiny, a tady další
Ještě se mě stane při použití CHT zámku (jedno jakého) toto:

Snad příští verze to opraví.
Při HD Mini, to funguje dobře. Originál ROM 1.66, můžete vyzkoušet?
Edit : tak při prvním prozvonění je to OK, ale třeba po softresetu, již jenom vibrace.
Četl jsem někde, že na vařených ROM pracuje 100%, a na origo, občas můžou nastat komplikace.
Teď jsem našel analogové nové hodiny, a tady další
Ještě se mě stane při použití CHT zámku (jedno jakého) toto:

Snad příští verze to opraví.
-
Majesty
- přispěvatel

- Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2
Tak nová verze CHT 1.7.1 je na světě. Testnul jsem jí a funguje výborně. Všechny zásadní problémy předchozí verze jsou odstraněny....
-
Libunda
- stálý přispěvatel

Zkoušel někdo ty: analogové nové hodiny ?