Problém s připojením
-
J. Mlejnek
- častý přispěvatel

- Zařízení: K790i, P990i, HD2
Problém s připojením
Zkusím dát zpět tu základní anglickou. Angličtina mi nevadí, ale u ní jsou divně seřazena tlačítka (záložky atd), jsou v řádku po čtyrech, takže jsou 4, 4 a pak jen jedno. U té české jsou po třech, vypadá to přirozeněji.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Problém s připojením
Hele, v tomhle se moc nevyznám, ale jak by mu při přetížení sítě pomohl restart telefonní části nebo soft reset?Petulinek wrote:Může to být přetížení sítě... Nejsou volné sloty, tak tě odpojí...
Problém s připojením
Ja mám presne to isté. Mal som to aj na Touch Cruse aj na HD2. Mal som rôzne Romky a robilo a robí mi to stále. Som u Tmobil sk. Opera10 mi robila problémy, tak po hard resete som ju neinštaloval. robí to stále. A robí mi to aj po čerstvom HR.
-
J. Mlejnek
- častý přispěvatel

Problém s připojením
Tak jsem si nechal udělat novou sim. Jsem zvědav, zda to pomůže.
Problém s připojením
No napíš keď budeš mať nejakú skúsenosť. Aj mňa to veľmi zaujíma a nad možnosťou vymeniť simku som zatiaľ neuvažoval.Raz som bol v Tmobil centre a tam som im popísal problém. Odpoveď znela: Vaša sim je v poriadku, asi to bude buď zariadením, alebo softvérom. Je to blbosť, lebo ako som už písal, už som to mal v rôznych mašinkáach s rôznymi rom.
-
J. Mlejnek
- častý přispěvatel

Problém s připojením
Tak nová sim pomohla 
Problém s připojením
Gratuluju, dalo se to čekat dle všech příznaků 
-
J. Mlejnek
- častý přispěvatel