Smrad z telefonu
Smrad z telefonu
Chci se jenom zeptat: Mám telefon 2 týdny a ta guma od všech kabelů i ten měkčený plast zádi strašně smrdí. Máte taky takový problém? Zvláště když se dobijí, tak je to cítit docela dost, jInak když si telefon dám blíž k obličeji (např. při telefonování). Jen tak mimochodem, měkkčená guma je docela karcinogenní a ty výpary taky, tak by mě zajímalo, jeslli to má HTC nějak pořešené.
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
smrad z telefonu
Telefon mi smrdí pouze, když z něj sundám ( další karcinogenní) gumový obal. Jinak sám o osobě nikoli.
Pokud při dobíjení smrdí víc, tak to podle mě nebude úplně v pořádku a mohl by být někde u kontaktů výlisek,
který se zahřívá. Jénže........ takové teploty tam zase nejsou.
Pokud tě to opravdu tak zlobí ( otravuje), tak bych ho reklamoval. Bude to výrobní vada........ všechno je
to z recyklovaného bordelu, tak se může stát, že tam bude sem tam nějaký "fujtajblík"
EDIT: ještě mě napadá..... nemohl sis telefon někde o něco otřít?? Nějaké rozpouštědlo atd??
Pokud při dobíjení smrdí víc, tak to podle mě nebude úplně v pořádku a mohl by být někde u kontaktů výlisek,
který se zahřívá. Jénže........ takové teploty tam zase nejsou.
Pokud tě to opravdu tak zlobí ( otravuje), tak bych ho reklamoval. Bude to výrobní vada........ všechno je
to z recyklovaného bordelu, tak se může stát, že tam bude sem tam nějaký "fujtajblík"
EDIT: ještě mě napadá..... nemohl sis telefon někde o něco otřít?? Nějaké rozpouštědlo atd??
smrad z telefonu
o nic se to otřít nemohlo, jedině že by rozpouštěly moje ruce
. Spíš mi jde o to, jestli, když si dáš ten telefon k nosu a přičichneš k němu, jestli citíš takovou gumovinu. Já tan smrad prostě nesnáším. HD2 je asi jediný telefon, co má měkčené plasty, takže to páchne. Jiné telefony jsou z neměkčeného plastu, tak to nesmrdí.
Pokud jde o reklamaci, nevím, co by mi řekli. Smrad je subjektivní, tak by to asi shodili. Ten měkčený plast je tam od výroby.
Proč v žádné recenzi nenapíšou, že ten měkčený plast smradí.
Pokud jde o reklamaci, nevím, co by mi řekli. Smrad je subjektivní, tak by to asi shodili. Ten měkčený plast je tam od výroby.
-
Libunda
- stálý přispěvatel

smrad z telefonu
Jak říkám, nesmrdí....
smrad z telefonu
Ani mně ne, po použití WC se omývá, mám čistotný foun 
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
smrad z telefonu
Po dlouhé době příspěvek, který mě pobavil.
Nekupoval jsi někde ve stánku u asijských spoluobčanů. Aby to to nebyl formaldehyd
. Mě teda nesmrdí. Resp. je zcela bez jakéhokoliv odéru.
smrad z telefonu
U HD2 mi teda kabely nijak nesmrděly
ale u Motoroly Milestone je v balení přiložený USB kabel vyrobený "ekologicky", ale ten mi teda smrděl fest; připomínalo mi to temperové barvy.
-
Libunda
- stálý přispěvatel

Smrad z telefonu
Za mých mladých let se temperky mazaly na chleba 
- by PeITeeR
- přispěvatel

- Zařízení: DesireS
smrad z telefonu
tak,taky to cejtim,ale tak kruty to neni