Připojení k internetu
Připojení k internetu
Zdravím, když v telefonu v sekci Nastavení-Komunikace VYPNU ploložku Telefon ( Zapnout mobilní rádio ) je ještě možné se připojit k internetu pomocí služeb operátora? Jde mi o to, že se chci připojovat zatím jen pomocí Wifi a proto nevím, jestli jak jsem ted na netu jestli je to přes Wifi, nebo nějakou službu operátora ( EDGE, HSPDA, WCDMA/UMTS, GPRS, ... )? Nerad bych se potom divil až mi příjde účet.
Díky za vysvětlení.
Díky za vysvětlení.
Připojení k internetu
Mrkni se po utilitě Modaco Nodata, která ti umožní zablokovat si datová připojení přes operátora, takže ti poběží net jen přes wifi.
Připojení k internetu
Díky za typ. Stáhnul jsem jej. Má to 3 soubory, mohl by jsi mi ještě poradit jak to dostat do telefonu? Díky
Připojení k internetu
Měla by tam být instalačka .cab, tu nahraješ do telefonu a normálně spustíš přes souborový manažer.
Připojení k internetu
je tam : 00NODATA, 0CAB15F0 a _setup. Co z toho nahrát do telefonu? Díky
Připojení k internetu
Tys ji stáhnul předpokládám balík .cab. Tak ten nerozbaluj, ale celý zabalený ho nahraj do telefonu a tam spusť.
Připojení k internetu
stáhnu jsem to tady : http://www.touchpro.cz/?p=aplikace&od=40&do=48 hned nahoře
Připojení k internetu
No, tak celej ten soubor nahraj do telefonu a spusť, v počítači nic nerozbaluj. Soubory .cab se instalují tak jak jsou přímo z telefonu.
Připojení k internetu
Tak jsem to rozjel, měl jsem tam položky :
Internet CZ
O2 MMS
T-Mobile MMS
Vodafone MMS
všechny jsem označil a dal Toggle, přelo se vše na Disabled.
Je to vše, nebo se s tím musí ještě něco dělat?
Internet CZ
O2 MMS
T-Mobile MMS
Vodafone MMS
všechny jsem označil a dal Toggle, přelo se vše na Disabled.
Je to vše, nebo se s tím musí ještě něco dělat?
Připojení k internetu
Myslím, že tohle je všechno. Kdyžtak vyzkoušej najet nějakou nenáročnou stránku, třeba Google, bez zapnutý wifiny, jestli to funguje 
Připojení k internetu
Vypadá to, že to bez wifi nejede. Doufám. Mám tam zobrazenou ikonku wifi a ptotm ještě tuto :
http://www.klasek.eu/delete/ikona.jpg , to značí jen síli signálu, nebo i zaplé připojení krom wifi? Jestli když je tam tato ikona jestli je vše ok.
A musí být tento program NoData pořád spuštěn aby blokoval připojení, nebo jej můžu úplně vypnout pomocí ikonky vpravo nahoře ( tří čárky s šipkou dolů )?
http://www.klasek.eu/delete/ikona.jpg , to značí jen síli signálu, nebo i zaplé připojení krom wifi? Jestli když je tam tato ikona jestli je vše ok.
A musí být tento program NoData pořád spuštěn aby blokoval připojení, nebo jej můžu úplně vypnout pomocí ikonky vpravo nahoře ( tří čárky s šipkou dolů )?
Připojení k internetu
Tohle značí jen sílu signálu. Kdybys byl připojený, musel bys v týhle ikonce mít ještě G nebo E pro GPRS/EDGE.
Připojení k internetu
Připojení k internetu
Mám dojem, že ta aplikace upravuje registry, čili by mělo stačit nastavit jednou.
Připojení k internetu
Fajn, díky moc za pomoc a ochotu. 
Připojení k internetu
Není zač, však proto tu jsme 
- svenhassel
- častý přispěvatel

- Zařízení: ACER N50 PREM., DELL X51V, HP6915, HP514, HP614C
Připojení k internetu
Čau mohl jsi si nainstalovat Advanced Configuration Tools, kde jde zablokovat GPRS apod věci taky + navíc tam jde nastavit spousta věcí pod WM, které jsou jinak skryté. Doporučuji ho a další dobrá věc můžeš si k tomu stáhnout i počeštění pro pro software. Aktuální verze je 3.3
Připojení k internetu
Zdravím. mám obdobný problém s připojením a ctěl jsem to řešit utilitou "MoDaCo NoData", ale pokud existuje způsob jak tohoto docílit pomocí systémového nástroje, tak prosím o pomoc, kde jej seženu. Děkuji
Připojení k internetu
Dobry den udelal jsem si to podle toho co tu pisete a kdyz vypnu wifi tak me to sice na internet nepusti ale v horni casti misto wifi mi to ukazuje E tak jsem se chtel jen zeptat jestli mi to i tak nebude uctovano
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Připojení k internetu
2 okubic: Máš tu vysvětlený jednoduchý postup jak problém řešit, máš nějaký pádný důvod, proč to chceš řešit jinak? Ano, jde to i jinak, stačí hledat na foru nebo googlu.
2 Srupik: To E-čko zanemá, že místo pobytu je pokryto sítí EDGE a že je tedy k dispozici, neznamená to, že jsi k EDGE připojen. Když je telefon připojený, tak se objeví vpravo ještě jedno malé E-čko a 1-4 sloupečky signálu datového připojení.
2 Srupik: To E-čko zanemá, že místo pobytu je pokryto sítí EDGE a že je tedy k dispozici, neznamená to, že jsi k EDGE připojen. Když je telefon připojený, tak se objeví vpravo ještě jedno malé E-čko a 1-4 sloupečky signálu datového připojení.