Komunikátor a kolo
-
nevin
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2, Samsung Galaxy S4 mini
Komunikátor a kolo
Cyklistická sezona začíná a tak se chci zeptat, v čem nebo jak vozit komunikátor na kole, aby utrpěl co nejméně šrámů. Jak to děláte vy, v čem ho vozíte?
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Komunikátor a kolo
silikonové nebo hliníkové case
Komunikátor a kolo
Já používám tohle:
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/124PHR ... 894-0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/124PHR ... 9-106.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/124PHR ... 894-0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/124PHR ... 9-106.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
nevin
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2, Samsung Galaxy S4 mini
Komunikátor a kolo
Upevnit kominikátor na řídítka bych neriskoval, bál bych se, že mi z nich brzy uletí a že budu mít brzy prach pod krycím sklem displeje, jak se u TD2 stává. Hliníkové pouzdro a dát ho do batohu už je lepší možnost.
Čekal jsem ale spíš, že tu někdo popíše zkušenosti s různými pouzdry na batoh nebo paži, jak pozdra drží za jízdy, jak jsou odolné, atd. Nikdo neoužíváte třeba podobná pouzdra při cyklistice?

Čekal jsem ale spíš, že tu někdo popíše zkušenosti s různými pouzdry na batoh nebo paži, jak pozdra drží za jízdy, jak jsou odolné, atd. Nikdo neoužíváte třeba podobná pouzdra při cyklistice?

-
elcrys
- smartguru

- Zařízení: Sony Ericsson Xperia mini, Nexus 7 (2013)
Komunikátor a kolo
Já si dám telefon do obyčejného pouzdra na opasek a celé to hodím do trojúhelníkového pouzdra pod rámem. Pokud ovšem jedu rychleji, tak v podstatě nemám šanci slyšet příchozí hovor, což mi zase až tak nevadí. Záznam trasy pomocí GPS funguje.
-
Misha kulicka
- přispěvatel

- Zařízení: BlackBerry Passport
Komunikátor a kolo
Hodím telefon v pouzdře do batohu a je to. Vibrace krásně cítím.
Komunikátor a kolo
Já normálně do kapsu. 
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Komunikátor a kolo
Na kole se zásadně nenechávám rušit telefonem, takže ten si hoví vzadu v batohu. Na řídítka bych ho asi moc nedával, z těch mi jednou spadlo (spíš odletělo) turistické gps Garmin 60Cx a byla to šupa, kterou by telefon těžko rozdýchával... snad jen obalený vatou
.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Komunikátor a kolo
Když už náhodou, tak mám hodinky MBW-150, kde krásně zjistím, kdo prudí a pokud čekám důležitý hovor, tak mám handsfree. Jinak mám od Garminu GPSMAP 60 CSx PRO. 
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Komunikátor a kolo
Já mám MBW-150 taky, jenže nějak nemám to srdce je tahat na MTB. Ale mám Executive, ostatní verze jsou pro pohyb asi přijatelnější.
Komunikátor a kolo
Vozit mobil na řídítkách je podle mě zbytečné riskování.. stačí jeden pád a škoda se může šplhat do tisíců.. Navíc jak již někdo nademnou zmínil, prach a kamínky mohou dělat nepořádek. Já mobil vozít společně s doklady v obalu od foťáku v podsedlové kapse.. Při pádu se mu nic nestane, protože je v obalu značně narvaný a chráněný dvěma vrstvama tkaniny.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Komunikátor a kolo
Přesně tak, mobil prostě na řídítka není určen. Otřesy zejména na horáku mu velmi škodí!