Odinstalace
Odinstalace
V instalacích se mi uhnízdily dva programy, které ne a ne odinstalit. A to ani před mobil (nabídne to pouze smazání programů ze seznamu a stejně je tam ponechá) a ani přes ActiveSync.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Odinstalace
Pokud nejdou programy odinstalovat klasicky, tak zkus některý z čistících programů jako např. SKTools.
IE by se měl stat opět defaultním prohlížečem poté, co odinstaluješ Operu, pokud se to tak u tebe nestalo, tak by to mělo jít tuším vyřešit přes registry, akorát si ted takhle z hlavy nemžzu vzpomenout přesně na adresu.
IE by se měl stat opět defaultním prohlížečem poté, co odinstaluješ Operu, pokud se to tak u tebe nestalo, tak by to mělo jít tuším vyřešit přes registry, akorát si ted takhle z hlavy nemžzu vzpomenout přesně na adresu.
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
Odinstalace
Operu z OPro neodinstaluješ.
No a pokud umíš aspoň trochu anglicky tak tady najdeš mávod jak změnit defaultní prohlížeč (nemám vyzkoušeno):
http://social.microsoft.com/Forums/en-U ... 1e0f2f896e" onclick="window.open(this.href);return false;
A pro příště použij google, na obě otázky už bys měl dávno odpověď
No a pokud umíš aspoň trochu anglicky tak tady najdeš mávod jak změnit defaultní prohlížeč (nemám vyzkoušeno):
http://social.microsoft.com/Forums/en-U ... 1e0f2f896e" onclick="window.open(this.href);return false;
A pro příště použij google, na obě otázky už bys měl dávno odpověď
Odinstalace
SKTools software nepomohl, programy tam visí i dále 
Odinstalace
Nepises ake programy chces odinstalovat. Druha vec je ze ked nieco aktivne pouziva system niekedy nie je mozne to odinstalovat. Musis zavriet procesy ktore pouziva alebo pouzit nudzovy rezim a skusit to tam. Co sa tyka vstatavanej opery nestaci v nastaveniach IE dat ako defaultny prehliadac? Ak nie tak potom to vie asi aj SKTTOOLS , a celkom sa zbavis nadbytocneho balastu nejakou varenou ROM.
Odinstalace
Sleuth's WM6VoIP a Streams-T ... oba to jsou programy, které jsem do telefonu instalil já.