nastavení počasí v titaniu

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
DoLin
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Diamond

nastavení počasí v titaniu

Post by DoLin »

ahoj, pouzivam rom bsb 6.5 a mam problem s nastavenim pocasi. puvodne je regionalni nastaveni pro Barcelonu, chtel jsem ze zeptat jestli to jde nejak zmenit, popripade jak, diky moc...
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

nastavení počasí

Post by matelkoxxl »

Nenapísal si to hlavné a to je v čom to chceš meniť? Používaš manilu,alebo titanium? Ak titanium, tak tam to je jednoduché zmeniť.
DoLin
nováček
nováček

nastavení počasí

Post by DoLin »

titanium, tak nejak jsem to zkousel sam, a chtelo tam jen prepsat na CZ a mesto ktere jsem tam chtel mit. Nevedel jsem ale ten kod ktery je prave mezi CZ a Mestem...
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

nastavení počasí

Post by matelkoxxl »

Tak na tejto stránke si zadáš mesto, pre ktoré chceš predpoveď - http://www.accuweather.com/world-city-l ... ccuweather" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako pozerám, tak pre ČR tam je na výber iba Brno, Olomouc, Ostrava, Plzeň a Praha. Neviem či ti to bude stačiť.
Po výbere ti to načíta predpoveď a potom si pozri hore do riadka www adresy a tam máš kód, ktorý treba zadať.
Napr. pre Prahu to je - http://www.accuweather.com/world-index- ... Z001|PRAHA" onclick="window.open(this.href);return false;
Ty potrebuješ ten koniec - EUR|CZ|EZ001|PRAHA
DoLin
nováček
nováček

nastavení počasí

Post by DoLin »

super, funguje, diky moc... :tlem:
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”