Čím začít u Omnie Pro
Čím začít u Omnie Pro
Nenašel jsem podobné téma proto jsem se rozhodl ho založit. A to z jednoduchého důvodu. Zhruba za měsíc si budu kupovat Omii Pro a nevím, co bych měl udělat nejdříve. Každý doporučuje něco jiného. Bude to můj první komunikátor. Takže pár dotazů:
1) První věc po koupi by měl být hard reset? Bude po něm složité vše nastavovat?
2) Nalepit fólii je asi ideální ihned po odstranění té od výrobce, jelikož nemusím nic čistit, že?
3) Co systém? Je lepší nechat si původní WM 6.1 nebo mám radši instalovat nové aktualizace?
4) Případně, máte nějaké jiné rady, na co si dát pozor?
Předem děkuji za odpověď.
1) První věc po koupi by měl být hard reset? Bude po něm složité vše nastavovat?
2) Nalepit fólii je asi ideální ihned po odstranění té od výrobce, jelikož nemusím nic čistit, že?
3) Co systém? Je lepší nechat si původní WM 6.1 nebo mám radši instalovat nové aktualizace?
4) Případně, máte nějaké jiné rady, na co si dát pozor?
Předem děkuji za odpověď.
-
HADES
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia Pro
Čím začít u Omnie Pro
ad 1) telefon koupíš ve stavu, jako by byl po HR, takže ho klidně udělej znova, stejně bys to musel všechno nastavovat
ad 2) ano
ad 3) klidně zůstaň na WM6.1, přechod na 6.5 ti toho zas tak moc nenabídne...já osobně jsem ale už na WM6.5 a zpátky bych tam 6.1 nedával...je to otázka osobních preferencí
ad 4) projdi si "sticky threads" na modacu ohledně OPro, je tam spousta informací a hlavně jsou přehledně řazeny
ad 2) ano
ad 3) klidně zůstaň na WM6.1, přechod na 6.5 ti toho zas tak moc nenabídne...já osobně jsem ale už na WM6.5 a zpátky bych tam 6.1 nedával...je to otázka osobních preferencí
ad 4) projdi si "sticky threads" na modacu ohledně OPro, je tam spousta informací a hlavně jsou přehledně řazeny
Čím začít u Omnie Pro
Super, díky moc.
-- pon úno 15, 2010 10:19 --
Ještě na jednu věc jsem zapomněl. Jak to je s paměťovými kartami? Podporuje micro SD nebo micro SDHC? Na každym webu je něco jiného.
-- pon úno 15, 2010 10:19 --
Ještě na jednu věc jsem zapomněl. Jak to je s paměťovými kartami? Podporuje micro SD nebo micro SDHC? Na každym webu je něco jiného.
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Čím začít u Omnie Pro
Dnešní nové zařízení podporují oba dva typy karet micro SD i micro SDHC.A tady je kompletní přehled parametrů
Jinak si myslím,pokud je zařízení nové,není třeba HR.Není to bazarovka,kde je to vhodné ihned.
Jinak si myslím,pokud je zařízení nové,není třeba HR.Není to bazarovka,kde je to vhodné ihned.
Čím začít u Omnie Pro
Právě, že u Omnie Pro bylo lepší udělat u HR hned u nového telefonu. Dělal trošku problémy, které se po HR ztratily. Nic tim nezkazíš a může ti to ušetřit spoustu práce problémů než kdyby si ho dělal až za týden.
Čím začít u Omnie Pro
Na ten přehled paramaterů jsem koukal, ale třeba na mobilmania.cz bylo zase jenom micro SDHC, tak jsem si nebyl jistej a radši jsem se zeptal.
Zařízení bude nové, ale i tak tedy radiš HR provedu.
Díky za info
Zařízení bude nové, ale i tak tedy radiš HR provedu.
Díky za info
Čím začít u Omnie Pro
Ano telefon by měl být po HR ve stejném stavu jako vybalení, ale Omnia Pro dělala z nějakého důvodu trochu problémy a pomohl HR. Takže nic nezkazíš když ho uděláš. Možná za to mohlo naše milované O2, těžko říct.
Čím začít u Omnie Pro
Takže pokud si telefon koupim u O2 a provedu HR, tak nepřijdu o to nastavení od operátora? Píšete totiž, že bude stejný po HR jako po vybalení z krabice.
Čím začít u Omnie Pro
O nic nepřijdeš, nastavení internetu O2, záložky v prohlížeči O2 vše tam bude (bohužel
)
-
Lukaso87
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Samsung B7610 Omnia Pro
Čím začít u Omnie Pro
mě konkretní na omnii pro nešlo kupa věci pak při instalaci TMC se mi to kouslo pri stratu telefonu na logu samsung a HR pomohl a od té doby vše funguje bez problemů . do té doby jsem litoval peněz za tento stroj teď už ne