Co zkusit trošku sofistikovanější přístup??
Voltmetr?

Libunda wrote:Všiml jsem si v poslední době, že mi tel mnohem častěji ruší Repro u PC. To znamená, že mnohem častěji vysílá/přijímá. Nemůže být tady v tom zakopaný pes?? Dřív to rušilo klasicky při SMS, nebo těsně před hovorem atd.
Edit: Něco na tom bude
Tak jsem přešel na 6.5.x a tento jev zmizel. Už zase můžu mít telefon vedle notebooku, aniž by každou chvilku vysílal. Nevím sice k čemu je tato informace dobrá, ale nějaký rozdíl v tom prostě taky bude a tím pádem muže být i vliv na bat.YAMATO wrote:Ale co by tam mělo víc vysílat/přijímat?

Jasne-kazdemu se nam libi neco jineho. Me na SPB Shell ohrome vyhovuje jednoduchost a prehlednost-hlavne podrzim prst na plose a pluskem dole pridam hned aplikaci... A dole ikonka KONTAKTY ktera sdruzuje posledni hovory,oblibene a tel.seznam. Staci tuknout do nejakeho jmena nebo cisla - hned se nabidne "odeslat SMS", UPRAVIT, PRIDAT... Podle me hodne rychle a intuitivni...YAMATO wrote:Jiank k tomu Sense - já mám taky dost výhrad, ale ono co jinýho? Titanium jsem zkusil, podle mě je to spíš k smíchu než k používání. Zkusil jsem SpbShell, jako uznávám, že je to pěkný kus sw, ale mě se to teda vůbec nelíbí, nemyslím vzhled, to by vyřešil skin, ale celý to řešení, navíc bych musel zas řešit jiný věci, který to nemá nebo přebírá z nevyhovujícího WM základu.

No udělal jsem to podle tedy také, opravdu zatím baterie v pořádku, ale zato jsem začal mít problémy s internetem - až příliš často se nemůžu připojit, ačkoliv signál je, pomůže buď restart telefonního modulu nebo někdy jen soft reset. Ale nevím samozřejmě, zda to může souviset - a proč by vůbec mělo.YAMATO wrote:No já osobně mám čím dál víc pocit, že za ty podivnosti mohlo počasí/poloha. Co to mám povypínané tak jsem z výdrže nadšenej. Vysvětlovalo by to ty zvláštnosti, když při stejném nastavení atd. byla ta výdrž naprosto různá...jednou půl % za hodinu, jindy 5. Nerad bych to ale zakřiknul.

Směj se, panáco...dnes zas 30 % přes noc. Nechcete někdo HD2...počkejte u mě pod oknem.YAMATO wrote:No já osobně mám čím dál víc pocit, že za ty podivnosti mohlo počasí/poloha. Co to mám povypínané tak jsem z výdrže nadšenej. Vysvětlovalo by to ty zvláštnosti, když při stejném nastavení atd. byla ta výdrž naprosto různá...jednou půl % za hodinu, jindy 5. Nerad bych to ale zakřiknul.

Users browsing this forum: Semrush [Bot], Seznam.cz and 1 guest