Nefunkční display
Nefunkční display
Dobrý večer pánové,jsem od pátku majitelem Touche HD2 a již od soboty mám velký problém a to,v pátek zapnu přístroj,lehké zkoumání,následná instalace pár prográmků (nodata,Co0kie's Home Tab,Finger Keyboard),veškeré instalace probíhaly na noťasu S Win XP Home SP3,doteď pohoda,druhý den sobota asi 11 hod. dopoledne jdu připojit telefon k druhému noťasu s Win Vista Home Premium SP 2,nainstaluju WMDC,spáruju s Touchem a snažim se synchronizovat s Outlookem kontakty,což se nedařilo,tak na chvíli telefon odložim(stále připojen USB kabelem k počítači),po chvíli to chci zkusit znova a ejhle,telefon je zamčen a nejde odemknout,snažim se tahat po slide tlačítku a nic,tak dávám soft reset=nic,tak hard reset=další nic,telefon najede jen k tomu bodu,kde telefon uživatele připravuje na práci se soft klávesnicí,ale nejde to skipnout,prostě nic,zajímavé je,že přes hardwarové tlačítka se třeba dostanu do tel.seznamu a zpět,ale to je vše,pak se telefon zamkne a už nejde odemknout,zkoušel sem flešovat tedy jen origo ROM a vždycky to dojede jen do fáze s tou klávesnicí a pak se to opakuje až k zámku(flešoval sem jak z bootloaderu přes kabel,tak z karty),teď tam mám tu ofiko ROm ze sunnysoftu 1.66 a taky nic,sem z toho už hotovej
.Koukal jsem na foru na thready o Touch HD a tam se to pár lidem stalo,že jim odešel digitizer,ale tady jsem to nenašel,tak jestli to tady někde je,tak se předem omlouvám a budu rád za každou radu či pomoc,už to totiž pomalu vidim na servis.Jo původní ROM byla 1.48.405.2.Díky moc
-
rein
- přispěvatel

- Zařízení: Note 4, čakám na Lumia 950 xl
Nefunkční display
Toto určite vyzerá na servis pokiaľ nepomohol HR ani iná ROM tak nič iné ako hardwardový problém byť nemôže, takže, už len servis.... 
Nefunkční display
Ajaj,to je jediný,co sem nechtěl slyšet 
-
Libunda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X
Nefunkční display
Nejdřív bych vyzkoušel klasické postupy, než bych posílal do servisu.
Úplně bych Tel vyčistil: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 29#p152838" onclick="window.open(this.href);return false;
A provedl instalaci nového radia i ROM, dle vlastní volby.
Pokud taky nic, tak asi opravdu servis.
Good luck.
Úplně bych Tel vyčistil: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 29#p152838" onclick="window.open(this.href);return false;
A provedl instalaci nového radia i ROM, dle vlastní volby.
Pokud taky nic, tak asi opravdu servis.
Good luck.
Nefunkční display
Ok,dnes odpoledne vyzkouším a dám vědět.