Sony Ericsson na březen sliboval vydání nové verze ROM pro komunikátor Xperia X2 (
recenze), a i když jsme u tohoto výrobce na zpoždění celkem zvyklí, při uvolnění ROM termín dodržel jen s několikadenním odstupem. Právě v pátek 2. dubna se na SEUSu objevila nová verze s označením MR1, která přidává podporu pro videohovory, zlepšuje citlivost FM rádia a zrychluje fixaci GPS pozice. Některé zahraniční zdroje uvádějí, že se prý jedná o update na Windows Mobile 6.5.3, čemuž se mi ale nechce věřit a myslím si, že jde stále "jen" o verzi 6.5 a upgrade na 6.5.3 přijde až později, nicméně X2 k dispozici nemám a nemohu to tedy ověřit.
Aktualizace by měla být dostupná přes
SEUS/SEUS PRO. Budu rád, pokud nějaký majitel X2 doplní příspěvek se svými zkušenostmi, protože ať jsem pátral sebevíce, nepodařilo se mi nikde s jistotou zjistit, zda už je ROM dostupná i pro náš region.
Oživeno: První dojmy a informace o nové verzi ROM naleznete
v tomto vlákně, kam také můžete směřovat své komentáře a dojmy. Jedná se skutečně o WM6.5 ROM, nikoliv o 6.5.3.
Tip: Zajímá vás, který e-shop aktuálně SE Xperia X2 prodává za nejlepší cenu? Mrkněte se do srovnání na
Heureka.cz.
Zdroj: WMPowerUser