Oficiální upgrade WM 6.5 na D2 a TP2
Mne robi to iste.Stale ta jedna hlaska.Mam windows XP 32bit.
jj já mám to stejné taky....,našel jsem v systému START - SETTINGS - na kartě LOCALE A TEXT nastavení do češtiny,tak jsem dal češtinu a DONE napsalo mi to,že to chce restart tak jsem to restartoval a stejně to je v ANGLIČTINĚ !! Tak fakt nevím jak na to,nebo to nastavit a dát hard reset ??
Teď ještě koukám do software information a tam mi to píše MANILA version 2.5.20121225.0 - tím mi to říká že mám špatnou verzi ?? Já myslel že tam má být RHODIUM....... tak teď sem z toho jelen nebo lama.....
tak zase.... ted koukám do kalendáře,a mám tam místo April - DUBEN ..... to je nějaká divná lokalizace,ne ?? Ale jen název měsíce,dni jsou zase AN.....,jdu zkoumat dál...
Teď ještě koukám do software information a tam mi to píše MANILA version 2.5.20121225.0 - tím mi to říká že mám špatnou verzi ?? Já myslel že tam má být RHODIUM....... tak teď sem z toho jelen nebo lama.....
tak zase.... ted koukám do kalendáře,a mám tam místo April - DUBEN ..... to je nějaká divná lokalizace,ne ?? Ale jen název měsíce,dni jsou zase AN.....,jdu zkoumat dál...
to nemá s instalací ROM nic společného....jj já mám to stejné taky....,našel jsem v systému START - SETTINGS - na kartě LOCALE A TEXT nastavení do češtiny,tak jsem dal češtinu a DONE
hm nemá nic společného,ale proč teda třeba kalendář má měsíce česky,a zbytek je anglicky ?? kdo mi to vysvětlí ???
Cele je to zahada.Niekomu to ide a niekomu nie.Sunnysoft nas dostal.
jj záhada to je !! V liště vedle budíku,mám normálně PONDĚLÍ ( ve zkratce ) + aktuální datum,když na to kliknu tak tam mám normálně DUBEN ale zbytek je anglicky !
A když klepnu pod datem a budíkem na CALENDAR takten je komplet ANGLICKEJ ! Tak mi někdo vysvětlite co je to za záhadu ?? Toto je druhý reinstal komplet celých WM !!
P.S. Nemám žádný šedý dovoz,je to koupené u nás v cz ze Cybexu !!
-- doplnění předchozího příspěvku (úte dub 06, 2010 10:33) --
no tak jsem ještě v dobrý víře,že to pomůže vrátil původní bootloader,měl jsem tam Olinex,ani to nepomohlo......tak už nevím co s tím......holt angličtina bude muset stačit,no....
A když klepnu pod datem a budíkem na CALENDAR takten je komplet ANGLICKEJ ! Tak mi někdo vysvětlite co je to za záhadu ?? Toto je druhý reinstal komplet celých WM !!
P.S. Nemám žádný šedý dovoz,je to koupené u nás v cz ze Cybexu !!
-- doplnění předchozího příspěvku (úte dub 06, 2010 10:33) --
no tak jsem ještě v dobrý víře,že to pomůže vrátil původní bootloader,měl jsem tam Olinex,ani to nepomohlo......tak už nevím co s tím......holt angličtina bude muset stačit,no....
-
rollerblade
- nováček

- Zařízení: MDA COMPACT V
Prosím o radu,chtěl bych si udělat update ROM,ale mám MDA COMPACT V prosím Vás jak mám postupovat?Vyšla nová ROM na D2 měla by mi jít také?Chtěl bych poprosit o návod ...mockrát děkuji:) Nechci slyšet o tom,že tady někde na foru se todle zrovna řesí opravdu jsem to nenašel..tak těm co pomohou mockrát děkuji.
Instalace proběhla v pohodě, celkem i s obnovou trvala třičtvrtě hodiny...
Opravdu se to tady na fóru řeší často, ale budiž. Vzhledem ke skutečnosti, že máš brandovanou alternativu D2, tak si myslím, že postup bude skoro stejný.rollerblade wrote:Prosím o radu,chtěl bych si udělat update ROM,ale mám MDA COMPACT V prosím Vás jak mám postupovat?Vyšla nová ROM na D2 měla by mi jít také?Chtěl bych poprosit o návod ...mockrát děkuji:) Nechci slyšet o tom,že tady někde na foru se todle zrovna řesí opravdu jsem to nenašel..tak těm co pomohou mockrát děkuji.
Takže by jsi si měl na stránkách sunnysoftu (http://www.sunnysoft.com/htc/" onclick="window.open(this.href);return false;) ověřit, jestli Ti sedí S/N pod baterkou s typem uvedeným na stránkách. Jestli yo, tak stáhni soubor s ROM a češtinu. Po stažení připoj přístroj kabelem k PC (jen upozorním, že ROM se dá nainstalovat i na Win7 64 bit, ale čeština nikoliv, potřeba použít jiný kompl s 32 bit). Po připojení přístroje stačí poklepat instalační soubor stažené ROM a jede inastalace. Po instalaci nainstalovat češtinu, udělat hard reset a zvolit českou instalaci.
Snad to tak stačí k pochopení
-
rollerblade
- nováček

Moc děkuju... určitě pomohlo ..vyzkouším a napíšu:)
Dík
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv dub 08, 2010 8:00) --
Tak pod baterkou mám 99HHS004-00 tak to mám asi smůlu...:( PN: 99HHH009-00 <-- todle tam fakt nemám...:( to znamená že si nenainstaluju tu ROM?
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv dub 08, 2010 8:00) --
Tak pod baterkou mám 99HHS004-00 tak to mám asi smůlu...:( PN: 99HHH009-00 <-- todle tam fakt nemám...:( to znamená že si nenainstaluju tu ROM?
já si myslím že by to jít mělo....,změnit bootloader podle ekvivalentu MDA - HTC a pak zkusit znova....,zřejmně ho máš zamčený,nicméně je to zásah,při kterém přijdeš o záruku,raději bych zkusil dojít kde jsi to koupil,že chceš přehrát rom,a máš jistotu....
tady máš vše potřebné,ale děláš to na své riziko : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=520312" onclick="window.open(this.href);return false;
jak na to česky,sice na jiný model,ale postup stejný : http://www.smartwiki.cz/pocket-pc/htc/htc-touch-hd" onclick="window.open(this.href);return false; ----- ty použiješ soubory z horního topicu !!!
tady máš vše potřebné,ale děláš to na své riziko : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=520312" onclick="window.open(this.href);return false;
jak na to česky,sice na jiný model,ale postup stejný : http://www.smartwiki.cz/pocket-pc/htc/htc-touch-hd" onclick="window.open(this.href);return false; ----- ty použiješ soubory z horního topicu !!!
-
rollerblade
- nováček

Já si myslím,že mi to v Tmobilu nepřehrajou páč oni tam dávají jen origo svoje ... ty tmobile ROM
a ta žádná nová není..tak myslíš že musím udělat to odemknutí?? Nebo neznáš někoho kdo má MDA COMPACT V ..? Aby to byla jistota:)
Podle mne jediná možnost je provést HardSPL telefonu, tzn.: odblokování telefonu pro všechny možné ROM. Doporučuji Olinex 1.83. http://uloz.to/4473927/hardspl-olinex-1.83.rar" onclick="window.open(this.href);return false;
Ještě podotknu, že ať se provádí Hard SPL, nebo instalace ROM, je potřeba mít vyndanou SIM kartu a externí paměťovou kartu. Dle informace od HTC je také dobré mít vypnuti v PC připojení k netu a antivir. Nikdy jsem to nevypnul a taky nainstaloval, ale doporučujou to.
Vlákna na ROM: stará známá energy ROM.
v souboru jsou dvě verze ROM WWE 6.5, základní a nová, nedávno vydaná a dvě češtiny, soubor ve složce je k původní a soubor ve složce CZ je k nové.
Snad to pochopíte
P.S. ještě pokud budete chtít Energy mít alespoň částečně česky je potřeba v registru v HKCU/MUI dát misto (409) cislo 405 a restartujte zarizeni.
Ještě podotknu, že ať se provádí Hard SPL, nebo instalace ROM, je potřeba mít vyndanou SIM kartu a externí paměťovou kartu. Dle informace od HTC je také dobré mít vypnuti v PC připojení k netu a antivir. Nikdy jsem to nevypnul a taky nainstaloval, ale doporučujou to.
Vlákna na ROM:
Code: Select all
http://uloz.to/4473926/energytopaz23549.sense2.5-with-maxmanila.mar.20.7z.rarCode: Select all
http://uloz.to/4473925/wwe-6.5-ofiko-cz.rarSnad to pochopíte
P.S. ještě pokud budete chtít Energy mít alespoň částečně česky je potřeba v registru v HKCU/MUI dát misto (409) cislo 405 a restartujte zarizeni.
-
rollerblade
- nováček

Prosím o radu..mám mda compact V jaká je nejlepší současná ROM...? Je pravda,že EN rom jsou rychlejší? Nebo je to fáma..myslím tím když jí počeštím tak je to pomalejší... a dále se chci zeptat jak jste s tou novotu ROM spokojení? Nejsou problémy s rychlostí? Popřípadě kdo měl ofiko rom od T mobile s 6.5 .. je to rychlejší tato nová rom? Díky Díků za odpovědi:)