kontakty z OmniePRo do HD2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
mandrinka
nováček
nováček
Zařízení: zatím není

Post by mandrinka »

Tak jsem přešel z OmniePro na HD2, resp. OmniiPro jsem vyreklamoval. Problém je ten, že mám kontakty a zálohu akorát v tom samsungáckém programu ve formátu wbu. Je nějaká možnost to dostat do HD2, klidně i přes outlook.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

A když zmiňuješ Outlook, ty jsi nesynchronizoval kontakty u Omnie právě s ním? Pokud ne, tak to bude celkem problém. Mohlo by to jít tak, že by sis sehnal třeba na Xda-developers instalační program toho backup nástroje z Omnie (pokud je k dispozici) a nainstaloval jej do HD2, ale nejsem si jistý, zda by to fungovalo. Daleko lepší by bylo, kdyby si synchronizoval s Outlookem, ale to hádám asi ne?
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: OII

Post by sh.a.rk »

Stacilo pouzit napr. pim backup a mal by si po problemoch. Najhorsie je na zalohovanie pouzivat specifikovane programy pre jedneho vyrobcu potom je problem to preniest na nove. Mozno by stacilo najst nejakeho dobreho suseda co ma Omniu pro obnovit zalohu a ulozit v nejakom stardantnom programe.
mandrinka
nováček
nováček

Post by mandrinka »

no s outlokkem jsem nesynchronizoval, takže koukám, že mě čeká pěkná práce :(
lacop
nováček
nováček
Zařízení: Nokia E66, HTC HD2 (WM + ANDROID)

Post by lacop »

mandrinka wrote:Problém je ten, že mám kontakty a zálohu akorát v tom samsungáckém programu ve formátu wbu. Je nějaká možnost to dostat do HD2, klidně i přes outlook.
Má ten "samsungácky program" možnosť exportu? Takéto programy majú spravidla možnosť exportovať databázu do rôznych formátov, napr. .xls, .csv, .txt. Outlook na druhej strane má možnosť importu z týchto formátov.
mandrinka
nováček
nováček

Post by mandrinka »

lacop wrote:
mandrinka wrote:Problém je ten, že mám kontakty a zálohu akorát v tom samsungáckém programu ve formátu wbu. Je nějaká možnost to dostat do HD2, klidně i přes outlook.
Má ten "samsungácky program" možnosť exportu? Takéto programy majú spravidla možnosť exportovať databázu do rôznych formátov, napr. .xls, .csv, .txt. Outlook na druhej strane má možnosť importu z týchto formátov.
jo, jde to do csv. takže už to je vyřešeno, díky za rady.
Post Reply

Return to “HTC HD2”