Všeobecné otázky na HD2 (pro nováčky)
thx, funguje to. len skoda, ze biele texty v sense nie su na svetlom pozadi vyrazne treba inu tapetu
Nie som si vedomý žiadneho môjho zásahu...ale...po stlačení vypínacieho tlačidla (ukončenie hovoru) sa phone uspal a následne, keď som ho chcel sprístupniť, musel som po zapnutí prejsť s prstom po rolovacej nápovede k odblokovaniu telefónu...ale hold, už ju tam nemám a to mám za sebou aj HR...treba to len niekde zapnúť, alebo sa mám hnevať na výrobcu...pretože by som bol nerád, ak by mi hocikde niečo ťuklo do kláves a telefón sa aktivoval a vyvolával samovoľne kadekomu...vďaka
Caute chcel by som sa spytat ci mi tu niekto nepodari neaky video prehravac ktory prehra co najviac formatov dvix atd a aj titulky?Dakujem
podívej se sem
http://www.kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=4&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
bod 48.
http://www.kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=4&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
bod 48.
mozes mi prosim ta povedat co z tych suborov si mam stiahnut a nainstalovat a ako?krok po kroku?lebo som to nainstaloval ale v tom playery mi nejde na nic kliknut len na nastavenia videa a audia atd v pravom dolnom rohu.neviem ako a kde mam dat ten skin atd.diky
nainstaluj si coreplayer (a potom do složky coreplayer, nevím jestli to máš na kartě nebo v zařízení, vlož přes průzkumníka ten nový skin pro HD2), coreplayer v této verzi neumí přehrávat zvuk v AC-3,
ale to zase zvládá TCPMP a v poslední verzi se skinem pro dotykové ovládání je super, alespoň pro mne
ale to zase zvládá TCPMP a v poslední verzi se skinem pro dotykové ovládání je super, alespoň pro mne
- Attachments
-
- tcpmp_netdrg.cab
- (6.88 MiB) Downloaded 85 times
-
- CorePlayer_v1.3.6_Build-7427.cab
- (1.66 MiB) Downloaded 96 times
-
- SKIN CorePlayer TouchFloHD2 BETA byMP.zip
- (183.98 KiB) Downloaded 88 times
Dakujem moc funguje len mam este problem s timi titulkami?
- Pistolník
- stálý přispěvatel
- Zařízení: HTC Desire HD
Musíš mít video nastaveno na GDI. (TCPMP). Core player titulky neumí.
Jo a musíš si stáhnout TCPMP_netdrg v2.
Jo a musíš si stáhnout TCPMP_netdrg v2.
titulky jsem nějak moc neřešil, ale dík moc za tip na novou verzi TCPMP (se nedá stíhat vše sledovat)
Edit: nevím proč ale ta nová verze, nemá ten hezky skin pro ovládání prstem, alespoň v mém případě, nevíte jak ho tam dostat
Edit: nevím proč ale ta nová verze, nemá ten hezky skin pro ovládání prstem, alespoň v mém případě, nevíte jak ho tam dostat
zdravim vas. znova ma HD2 neprijemne prekvapila. najhorsie na tom je, ze sa to deje na roznych romkach a na vsetkych radio rom co som skusal. ide o to, ze v aplikacii fm radio sa mi zacne prerusovat zvuk. v telefone za tolko prachov a navyse prezentovanom ako multimedialnom je to dost neprijemne stretli ste sa s tym?
a to tcmp je neake velepsenie coreplayeru alebo ako to mam spravit?tie titulky mi nejdu stale.alebo mozno robim nieco zle s titulkami?davam tam klasicke z titulkylcom prepisem ich podla toho ako je nazov filmu a koncovku necham.napiste mi prosim vas co a ako lebo chcel by som aby mi v pda isli filmy s titulkami.stiahol som si coreplayer a nic,dal som si aj tcmp a nic aj to nove aj stare a nic.neviem teda.
- Pistolník
- stálý přispěvatel
- Zařízení: HTC Desire HD
TCPMP je jiný program než Core Player. V podstatě free předchůdce. I když časem výrazně dopracován. Titulky umí jen TCPMP. Core Player nikoliv. "Normální" titulky jsou .srt.
Zdravím, dá se instalovat "radio 2.09" na oficiální ROM 1.66? Kde ho stahnu? Poradí někdo? Díky
-
- smartguru
- Zařízení: HTC HD2 Leo
Na ROM1.66 lze dát toto radio. Ke stažení zde.
Pro - Milan Pištělka: máš to vyzkoušené? Vidím, že máš trošku jiný soft. Díky
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: IP4 16GB
Milan ma ukuchtenou ROM na zakladu US 2.10, proto ma radio 2.08. Na oficalni 1.66 ti radio 2.09 normalne pujde, jen musis provest HSPL.
Prosim vas ludia napiste mi tu uz niekto ako mam spravit ten prehravac na nie titulky.Hodte mi sem linky odkial to mam stiahnut a poprosim podrobny popis co a ako lebo uz si fakt myslim ze som lama lebo uz mi z toho hrabe lebo mi to nejde.Niekto kto to ma vyskusane a ide mu to?Dakujem
-
- častý přispěvatel
- Zařízení: LG G3, note 8.0
TPCMP player jsem stáhly tady http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=634951,nebo tady http://wmmania.cz/software/audio-video/tcpmp-hd2/, stahnout verzi netdrg_v2.cab , ta podporuje titulky. Nainstalovat, pak volby/video/GDI - zatrhnout, pak volby/nastaveni/hlavni - tady jsem zmenil jazyk, pak volby/nastavení/subtitles - zatrhnout enabled (povoleny), nic jineho jsem s tim nedělal, a funguje to korektně, teda ne že bych se na tom dival na filmy, a už vůbec ne s titulky....používám ho na přehrávání hudby..... spíš jsem to chtěl jenom zkusit, titulky ve formatu .srt, film třeba avi, žadna konverze pro mobil...etc, normalně dam na kartu + titulky....a říkam žadny problem...
Mohu se vmísit s dotazem? Dostala jsem hračku. Jmenuje se HTC HD2.
Nikdy předtím jsem WM neměla.
Protože mě pár drobností na něm zlobí, rozhodla jsem se podstoupit svůj první křest ohněm - stáhnout a instalovat aktualizaci ROM.
Jenže jak tak procházím různá fóra... těch aktualizací už jsou mraky. A já potřebuju vědět, zda mohu sáhnout po té nejnovější nebo jestli musím instalovat všechny postupně. Víte co tím myslím? Jestli ta nejnovější obsahuje i to, co obsahovaly i ty starší...
Nevím, jestli mě někdo pochopí...
ROM
1.48.479.1 (71294) WWE
Rádio
2.05.51.05_02
Zbvláštní je, že na HTC.cz je jen jedna aktualizace ROM. Mám v tom docela zmatek
Nikdy předtím jsem WM neměla.
Protože mě pár drobností na něm zlobí, rozhodla jsem se podstoupit svůj první křest ohněm - stáhnout a instalovat aktualizaci ROM.
Jenže jak tak procházím různá fóra... těch aktualizací už jsou mraky. A já potřebuju vědět, zda mohu sáhnout po té nejnovější nebo jestli musím instalovat všechny postupně. Víte co tím myslím? Jestli ta nejnovější obsahuje i to, co obsahovaly i ty starší...
Nevím, jestli mě někdo pochopí...
ROM
1.48.479.1 (71294) WWE
Rádio
2.05.51.05_02
Zbvláštní je, že na HTC.cz je jen jedna aktualizace ROM. Mám v tom docela zmatek