Leo Extended Notifications

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: DesireS

Post by by PeITeeR »

Salam.
Po te co jsem opet upgradoval na dalsi novou miriho rom tak jsem si jako obvykle chtel tuto apklikaci nakopat do founa.Zadny problem.Avsak funkcnost je ponekud prehnana :-D tlacitka mi blikaji v jednom kuse a bez prestani.Nemuzu ani vymazat aplikaci ze StartUpu a nevim jak se toho zbavit.
Btw nahravat znovu rom a vsechno zase nastavovat apod se mi nechce,proto se ptam co s tim ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kIL98o8XPH0[/youtube]
LeoExtendedNotifications.rar
(5.24 KiB) Downloaded 101 times
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Pokud jsi udělal tu pitomost, žes dal do startupu ten exáč a ne shortcut, musíš nejprve ten program stopnout (asi běží jako služba) například v SKTools a potom to půjde smazat.
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: DesireS

Post by by PeITeeR »

Jo,to jsem nevedel,v jakym prgru to stopnout.Idu na to.

edit:Tak se zadarilo ,thx.

Btw po predchozich zkusenostech ,at jsem dal do startupu exac ,nebo shortcut ,tak to nemelo vliv.Podle me mi to vadilo s aplikaci ktera na stejno vypina tlacika s displejem,to je muj postreh.

edit2:tak tlacitka po opetovnem spusteni aplikace blikaji vesele dal,blikaji do te doby, dokad mi neprijde zprava nebo se nevyskytne nejaka upominka ci zmeskany hovor,pak uz aplikace funguje normalne..Nevim zda je to romkou nebo cim.Btw aplikaci na shodne vypnuti tlacitek s vypnoutim displeje mam uz davno uninstal..Holt se asi budu muset bez tlacitkovych notifikaci obejit.Nevadi.
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950

Post by robsol »

Tahle aplikace je docela super. Jediné co mi trochu vadí je, že po softresetu zařízení musím potvrdit dvě okna aby se spustila. Nejde to nějak automatizovat?
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Note 7, iPhone

Post by nAscA »

Mne ta tlacitka blikaji jen pokud mi prijde SMS nebo mam nejake upozorneni, po precteni mi zhasnou. Uz to ta pouzivam mesic a normalne jsem to nainstaloval a nechal byt. Mam ROM od Laurentiuse.
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950

Post by robsol »

instaloval? z těch stránek jsem stáhnul jen exe soubor, který se spouští zástupcem, ale není to instalace jako taková. Proto mě to pak otravuje tou spouštěcí hláškou.
http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=27
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3

Post by mahon »

robsol: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?p=5799078" onclick="window.open(this.href);return false; v třetím postu máš cab
Post Reply

Return to “HTC HD2”