Přehrání ROM na Touch2

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
kmotrik
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Touch2

Přehrání ROM na Touch2

Post by kmotrik »

Ahoj jsem tu nový, koupil jsem si HTC Touch2, hraju si s ním asi 4 hodiny a po pročtení tohoto fóra jsem zjistil že abych měl českou lokalizaci čeká mě přehrání ROM paměti. Mohl by sem někdo napsat stručný návod? Dopátral jsem se, lokalizace od sunnysoftu ale je jen na 14 dní. Nedala by se nahrát plná verze češtiny?
Díky :)
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Přehrání ROM na Touch2

Post by Ruslan Botsyurko »

Pokud nebyla vydana ceska ROM pro Touch 2 a nedostal jsi lokalizaci v cene koupeneho pda, tak bohuzel nezbyva nez si ceskou lokalizaci od SunnySoftu koupit. Konkretne je to program Sunnysoft Interwrite Pro. 14ti-denni omezeni se vztahuje pouze na 'trial', ktery si muzes zdarma stahnout na vyzkouseni.
baron
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Cruise

Přehrání ROM na Touch2

Post by baron »

A pokud jsi koupil Touch2 s českou lokalizací, tak se drž tohoto návodu http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 28#p141928" onclick="window.open(this.href);return false; a budeš mít češtinu.
kmotrik
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: HTC Touch2

Přehrání ROM na Touch2

Post by kmotrik »

Ták jsem se zase dostal k počítači, na XDA developers jsem trochu zahledal a našel jsem spousty rom, jen nevím zda bude verze rom WWE Europe - 1.28.401.4 obsahovat češtinu.
Psal jsem i Sunnysoftu, odepsali že pokud mi sedí PN číslo pod baterkou tak můžu stahovat a vesele používat českou rom staženou od nich ... to číslo se mi ale liší :(
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”