Problem s Panorama režimem

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: DesireS

Post by by PeITeeR »

Nevim zda jsem jediny,nebo se to deje jen mne :-D , nebo to nechapu,ale jeste jsem o tom nevidel nejakou zminku.
Kdyz chci vyfotit nejakou panoramatickou fotku tak z toho ve vysledku je nejakej matlajs a vubec uz pri foceni nic nesouhlasi.
Prilozena fotka nahodne vyfocena v kuchyni snad bude mluvit za vse.Chyba ktera vzniuka po kazde kdyz chci vyfotit panorama je do oci bijici..
Btw pozoruji tuto vadu uz nekolik mesicu,vlastne od sameho pocatku,u kazde rom,bez vyjimky.
Image
Btw2 zkuste si schvalne take neco vyfotit a napiste co si o tom myslite.
Thx.

edit by admin: Až budeš příště zakládat téma, zkus volit název bez výrazů "WTH" a podobné. Ono je to pak lepší pro vyhledávač, když někdo stejný problém hledá a vypadá to lépe. Díky.

4admin: Jasný,chápu,thx za upravu.
XRay
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Panorama , wth ?

Post by XRay »

myslím, že chyba bude na tvojej strane, a to taká že od toho foťáku, resp. "pano SW" očakávaš príliš veľa
BTW, panorámy sa fotia zásadne zo statívu...
proste si to neudržal v jednej rovine, to je celý problém
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Panorama , wth ?

Post by IkE Blaster »

No, hlavně panorama je dělané na velké vzdálenosti, toto ani nelze kvalitně spojit :wink:
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel

Panorama , wth ?

Post by by PeITeeR »

-hm,tak to jste me dobre pobavili ... jednoznacne nesouhlasim
-pritelkyne ma starsi sony ericsson asi k750 nebo neco takovyho a o dalsich telefonech na ktery jsem to zkousel ani nebudu mluvit a dal to rozebirat..kdekoliv jinde jsem to zkusil tak to bylo bezchybne at uz jsme fotil cokoliv na jakoukoliv vzdalenost..
-u Lea uz kdyz fotim ,tak jednotlive sekce ,1+2 a 2+3, na sebe jednoznacne nenavazuji a neda se to srovnat ani nahodou ve vsech uhlech,takze laskave ze me nerobte negramota..

btw "jsem to neudrzel v jedne rovine" - prosimte nepis..
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Panorama , wth ?

Post by Petulinek »

Ted jsem si to testoval, presne jak pisi kolegove driv, na vetsi vzdalenost to jede jakztakz OK...
Ze Ti to nenavazuje je dane optikou, na blizko to ma sjetou perspektivu a nejde to navazat tak, aby to sedelo, ostatne je to telefon, co mimochodem i foti, jeho kladem jine veci nez foceni...
by PeITeeR
přispěvatel
přispěvatel

Post by by PeITeeR »

Tak samozrejme ze na vetsi vzdalenost se to moc poznat neda.
Kazdopadne dekuji za relativne souhlasnou reakci a priblizne vysvetleni.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Jinak podívej se na ty fotky, jak si představuješ, že se vyrovnají ty rozdíly v úhlech, které jsou větší než 30° (spodní linka)? Ty konvice už jsou divné, ale přičítám to tomu, že se to snažilo o tu přední část a tím se rozhodil i zbytek. V podstatě se mi zdá, že ten software to počítá s větším odstupem, než je to foceno (nevím, jestli chápeš, prostě otočení o větší úhel při další fotce - ale HD2 foťák jsem nezkoušel, tudíž nevím).

http://www.touchpro.cz/data/clanky/12/HTCtouchpro.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlevo nahoře a vpravo nahoře jsou cedule "Top of the rock", při každé fotce jsou v jiném úhlu. Software není tak dokonalý, aby je dokázal sesadit lépe. Pořád bych spíš doporučoval klasické fotky a složit v PC.
Post Reply

Return to “HTC HD2”