Nízká výdrž HD2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
datinko
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+

Nízká výdrž HD2

Post by datinko »

Ja už tomu ale vôbec nerozumiem.

Predvčerom večer som urobil Hard reset, potom som znovu porefleshoval 1.66 + SS.
A chcel som pridávať aplikácie po 3 dňoch aby som vedel ktorá to robí. Nakoniec ma to premohlo /nedočkavosť/ ešte večer a znovu som to tam narval všetko. :-) Zmierený s tým že budem dobíjať furt, ale chcem mať funkcionalitu.
Takže 23 . 3 2010 večer 22:22 nabito a zhodené z nabíjačky.
Teraz 25. 3 2010 9:01 mám ešte 48%!!!

Telefón som používal nie moc intenzívne, ale bežne. Aj navigácia bola a bez nabíjačky. cca hoďka.

Rozumíte tomu niekto? Ja už fakt nie a už kašlem na to neriešim. Spoko. :-)

P.S Jediné čo som zmenil, som poinštaloval rôzne caby na odpájanie 3g/GPRS. A dávam si na to sakra pozor!

Predtým to bolo pripojené asi furt.
J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: K790i, P990i, HD2

Nízká výdrž HD2

Post by J. Mlejnek »

Majesty wrote:
YAMATO wrote:Co0kie to na 99 % nebude, mám ho druhý den zpět a baterka drží. Každopádně to co popisuješ je hodně divné.
Má pravdu předsedo. Cookie včetně editoru jsem měl jak na 1.48, tak i teď na 1.66 a výdrž mám v pohodě 2-3 dny. Nikdy jsem ale neinstaloval žádný jiný budík ani třeba task manager.
Ikonky určitě taky nevadí, alespoň ne ty brians taskbar, opětovně otestované na obou ROMkách.
Dnes přes noc - 28%. Jediné nové byl Co0kie Home Tab, předtím pět dní naprosto v pořádku. Doufám, že to půjde odinstalovat bez následků.
marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG G3, note 8.0

Nízká výdrž HD2

Post by marek_proksa »

Datinko píše:
Ja už tomu ale vôbec nerozumiem.
P.S Jediné čo som zmenil, som poinštaloval rôzne caby na odpájanie 3g/GPRS. A dávam si na to sakra pozor!
Predtým to bolo pripojené asi furt.
...mam dat tarif, telefon je připojeny furt, maily, počasí akualiuji myslim po 3 hodinach, nebo tak nějak, fring mam zaply furt....a vydrž viz můj přispěvek...a stačí mi to...takže nerozumiem tomu vobec... :P
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Nízká výdrž HD2

Post by Pistolník »

Tak jsem zjistil pro mě zajímavou věc. Nechápal jsem, proč když jsem v noci doma, tak spotřeba do 10% a když trávím noc v práci, tak klidně i přes 20%. Až teď jsem zjistil, že doma mám v klidovém stavu datové připojení přes G a v práci jen E. Géčko se mi v práci vůbec neobjeví. Jakto?
Majesty
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2

Nízká výdrž HD2

Post by Majesty »

J. Mlejnek wrote:
Dnes přes noc - 28%. Jediné nové byl Co0kie Home Tab, předtím pět dní naprosto v pořádku. Doufám, že to půjde odinstalovat bez následků.
Tak potom tomu už moc nerozumím, já s tím problém neměl a nemám. Jak by bylo možné, že by to někomu vybíjelo baterku a někomu ne? Jedině mě ještě napadá, jestli nejsi někde v oblasti s hodně kolísavým signálem a zkrátka někdy více vyhledává síť a víc sežere baterku. Já třeba bydlím v podobné oblasti. Když nechám telefon dole, je cca poloviční signál a za noc to schroupne i 10-12%, když vezmu telefon do ložnice o patro výš, tak tam mám plný signál a pohybuju se kolem 2-4% za noc.
Navíc musím říct, že s novou ROM mám lepší výdrž a instaloval jsem vše co předtím a mám výdrž 2-3 dny. Řádově mám zlepšení výdrže v hodinách, ale i to potěší. Například včera ráno jsem odpojil a v tuhle chvíli mám 84%.
datinko
přispěvatel
přispěvatel

Nízká výdrž HD2

Post by datinko »

Pistolník wrote:Tak jsem zjistil pro mě zajímavou věc. Nechápal jsem, proč když jsem v noci doma, tak spotřeba do 10% a když trávím noc v práci, tak klidně i přes 20%. Až teď jsem zjistil, že doma mám v klidovém stavu datové připojení přes G a v práci jen E. Géčko se mi v práci vůbec neobjeví. Jakto?
Zrejme v práci nie je dostupné GPRS, iba EDGE.
Ale prečo to má vliv na spotrebu ma nenapadá. Snáď len to, že aktualizácie a iné veci sú cez EDGE pomalšie, čiže
dlhšie trvajú tým pádom dlhšie žerú bat.
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: OII

Nízká výdrž HD2

Post by sh.a.rk »

Ohladom spotreby : najnizia spotreba energie je pri obycajnom
gprs signale 900mHz potom nasleduje vylepsene Edge za nim
3g 1800mHz a najvacsi zrut energy je 3g+ aleboli Hspda. Cize
tam kde je datovo najnizsi tok je padoxne najnizsia spotreba co
sa tyka vysielacieho vykonu gsm casti. Existuje aplikacia ktora
automaticky meni 3g na edge a tym zvysuje vydrz baterie WMlongLife ,ale
tu uz urcite poznate. Co sa tyka vydrze baterie celkovo uz som skoro
presvedceny ze na vine budu vadne baterie, alebo to bude nejake fluidum :)
J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Nízká výdrž HD2

Post by J. Mlejnek »

Fluidum? :lol:

Baterie bch řekl že ne, jinak bych nedokázal vysvětlit, proč pěd dní naprosto bez problémů, s Co0kie Home Tabem najednou skoro 30% přes noc a po odinstalování zatím opět v normě.

Ovšem je záhada proč to někomu škodí a jinému ne. A proč to samé platí pro další aplikace jako G Alarm nebo Htc/Dutty Task Manager
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Nízká výdrž HD2

Post by Pistolník »

2 Datinko. Myslím, že to máš domotané, není to náhodou opačně? EDGE má větší tok a tedy i spotřebu než GPRS. Zajímavé však je, že s radiem 2.07 jsem měl v práci GPRS a s 2.09 tam mám EDGE a evidentně mnohem rychlejší net. Proč se však při nepoužívání nepřepojí v práci EDGE na GPRS, to nevím. Doma problémy nemám. A z toho, dle mého názoru, plynou rozdíly v hodnocení radia 2.09, co se týče výdrže baterky. Při "normální" síti (Brno), mi žere opravdu méně než předešlá radia. Při "divné" síti (Hustopeče) - stále připojeno EDGE -papá zase naopak víc.
J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Nízká výdrž HD2

Post by J. Mlejnek »

J. Mlejnek wrote:Baterie bch řekl že ne, jinak bych nedokázal vysvětlit, proč pěd dní naprosto bez problémů, s Co0kie Home Tabem najednou skoro 30% přes noc a po odinstalování zatím opět v normě.
Tak houby v normě, mizí to a mizí. A já teď nevím jestli to je nějakým pozůstatkem po CHT nebo to nakonec dělalo něco úplně jiného :roll:

Pro jistotu jsem na nabíječku hodil P990i :cry:
Pepa 3
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2

Nízká výdrž HD2

Post by Pepa 3 »

Dobrý večer,nemám a nikdy jsem neměl problém s rychlým úbytkem baterie.Cockie Home tab pravděpodobně na vině nebude.Osobně si myslím,že největší žrout v telefonu je displej a wifi, pokud je ztráta přes noc,kdy je diplej vypnutý,tak si myslím,že byto mohlo být wifi při nějakém stahování dat.To je ale jen úvaha.
Majesty
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokie řady N --> HTC HD2

Nízká výdrž HD2

Post by Majesty »

To určitě ne, v režimu spánku se bez nějaké úpravy nastavení samovolně k wi-fi nepřipojí, jen a pouze k edge/gprs.

J. Mlejnek: Člověče, ty tam máš nějakýho permoníka. Každopádně to podle mě CHT určitě nedělá, napadá mě už jen opravdu vada baterie, eventuálně přepětí nebo podpětí v síti a tím nedokonalé nabití baterky nebo něco podobného...
datinko
přispěvatel
přispěvatel

Nízká výdrž HD2

Post by datinko »

2 Mlejnek: Mne odinštalácia CHT tiež nepomohla, pomohol až hard reset. Potom ale začala pohoda aj s CHT. Ako som už napísal, neriešim a ponechávam Mulderovi a Scalyovej. :-)

2 pistolnik: Ups, máš pravdu. Keď som to písal, som mal v mysli že EDGE je pomalšie než 3G... Ach jo, v poslednej dobe je toho na mňa moc.. :roll:
J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Nízká výdrž HD2

Post by J. Mlejnek »

Tak to určitě u mě nebude.
sampoalphascan
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: hd2, d2

Nízká výdrž HD2

Post by sampoalphascan »

Rom 1664792, Radio 20850082, instalováno Magicall, G-profile 1.1, CoOkies home, Htc/Dutty Task Manager. Pokud to někomu pomůže, výše uvedené mám instalováno a puštěno, po 9 hodinách provozu stav baterie 87 % při stejném umístění a používání plus zapnutý BT jsem měl včera kolem 45 % baterie. BT je žrout. BT + spojení handsfree je super žrout :-)
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: OII

Nízká výdrž HD2

Post by sh.a.rk »

Myslm ze asi najvacsi zrut baterky je pamatova karta. Fon mi nevydrzal ani
jeden den tak som vybral kartu von a zatial to vyzera celkom
nadejne alebo zeby to bolo predsa len nejake fluidum? :-)
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Nízká výdrž HD2

Post by Pistolník »

Proč nečtete příspěvky, co napsali maníci, kteří se tím zabývali již měsíce před váma. Ušetřili byste si spoustu času. Ale asi ho máte dost. :-D
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Nízká výdrž HD2

Post by YAMATO »

Zabývaj, zabývaj - ale ty výsledky nejsou zrovna jasné. Někomu pomohlo odstranění G-Alarmu, jiný ho bez problému používá...to samé s třeba Co0kieHomeTabem nebo Htc/Dutty TaskManagerem...a dalšími. Čili jistě se neví nic.
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Nízká výdrž HD2

Post by Pistolník »

Yamato, tebe zrovna vůbec nemyslím, jdeš na to hlavou. Ale nápady s kartou už tu byly mockrát..... Jediné, co pro to můžeš udělat Je zformátovat kartu ve founu a stále běžící programy nainstalovat do telefonu. To je asi tak všechno.
J. Mlejnek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Nízká výdrž HD2

Post by J. Mlejnek »

Když tu je opakovaně tvrzeno, že Co0kie Home Tab je v pořádku, tak jsem ho zkusil ještě jedno - tentokrát jsem však pro nastavení nepoužil ten grafický editor, ale úpravu registrů. Výdrž se zatím zdá být v pořádku - že by byl ten problém v tom?

Mimochodem, pro změnu akce při stisknutí napŕ. budíku v Sense, např. zpuštění jiného budíku, se do příslušného registru vypíše cesta k příslušnému .exe souboru?
Post Reply

Return to “HTC HD2”