odemykání přístroje

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
emilio15
nováček
nováček
Zařízení: htc diamond 2

odemykání přístroje

Post by emilio15 »

Dobrý den.
Mám takový problém. Zamknu mobil přidržením hw tlačítka s ikonou položeného telefonu. Zhasnu ho přidržením horního tlačítka power a mobil se krásně zamkne a zhasne. Strčím ho do kapsy, párkrát se ohnu a mimoděk zatlačím na některé ze čtyř hw tlačítek nebo na nastavení hlasitosti zvuku a přístroj se rozsvítí. Mobil sice za nějaký čas zhasne, já ho v kpase nechtíc zase rozsvítím a takhle se to opakuje pořád. Mobil se zbytečně rozsvicuje ( na min. 1 minutu) a zhasíná, baterie se vybijí a mě to pěkně stve. Nedá se to nějak pořešit. Třeba, že se mobil rozsvítí jen při delším zmačknutí hw tlačítek a nebo uplně tyhle tlačítka zablokovat a rozvitit mobil pouze delším zmáčknutím horního tlačítka power. Pokud by to šlo, bez dohrávání nějaké aplikace bylo by to nejlepší. Nerad si do telefonu dávam něco co ho zpomaluje např. zamykač S2U2. Děkuji za radu.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv bře 04, 2010 18:45) --

Ještě já.
Ideální by bylo jestli neexistuje nějaké nastavení, po kterém by se jedním podržením tlačítka telefon zamkl i zhasl. A rozsvitit a odemknout by šel také pouze podržením jednoho tlačítka.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

odemykání přístroje

Post by Ruslan Botsyurko »

Liší se to u různých ROMek, ale podívejse buďto do Start-->Settings-->System-->Key Lock nebo Start-->Settings-->Personal-->Buttons-->Key Lock a tam by mělo být nastavení, že jde pda zapnout pouze Powerbuttonem, nikoliv jinými tlačítky.
dede21
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC Touch Diamond 2

odemykání přístroje

Post by dede21 »

Zdravím,
mám stejný problém, po půl roce používání mi začal dělat to co tobě, ale zjistil jsem, že rozsvěcení či spouštění přístroje nezpůsobuje náhodné zmáčnutí tlačítek v kapse, ale mikropohyb zasunutého stylusu při nějakém otřesu. Dokonce se mi spouštěly aplikace, či vytáčeli poslední volaná čísla, aniž bych to tušil. Poté co nosím stylus vytažený mimo přístroj, tak se mi již samovolně nespouští. No, ale moc praktické to není. Nevím, zda by pomohla instalace nějaké zamykací aplikace (třeba zmiňovaná s2u2)
junglist
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC EVO 3D

odemykání přístroje

Post by junglist »

tak to ja jsem si vsim, ze se sam od sebe rozsviti vzdy o pulnoci :) Lezi na stole, rozsviti se neprirozene na 2 minuty ( normalne zhasina po 1) a pak to zase zhasne.. Pokud to dela jen takhle jednou dene, tak mi to nevadi.. Horsi je, ze se nemuzu bejt jistej, ze to nedela i v jinej cas :)
Petr1K
nováček
nováček
Zařízení: HTC D2

odemykání přístroje

Post by Petr1K »

"odemykací" problém jsem měl taky. Šílel jsem vzteky.

vyřešil to jeden závit kancelářské průhledné pásky omotané okolo stilusu v "černé" části. Nyní je 100% klid
xjanosik
nováček
nováček
Zařízení: Htc Diamond 2, Ipaq 614c,

odemykání přístroje

Post by xjanosik »

to junglist
Už to bolo viac krát písane na 100% máš nainštalovaný G-Alarm?, ten toto má na svedomí.
junglist
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC EVO 3D

odemykání přístroje

Post by junglist »

to xjanosik

jj mam :) tak to jsem si nevsim, ze uz se to tu resilo.. A dela to jen o pulnoci? :)
xjanosik
nováček
nováček
Zařízení: Htc Diamond 2, Ipaq 614c,

odemykání přístroje

Post by xjanosik »

to junglist

Áno robí to len o 0:00. Mňa to tiež vytáčalo, tak som g-alarm poslal tata.
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”