Ráno 98%, ale teraz mi klakla baterka, lebo som 20 min navigoval.. Strašné. A to som všetky tie app ráno odinštaloval, ale nepomohlo. Predtým to bolo ok.
Áno, uhádli ste, Hard reset! CoOkies home tab never more.

Co0kie to na 99 % nebude, mám ho druhý den zpět a baterka drží. Každopádně to co popisuješ je hodně divné.datinko wrote:Dnes to isté čo o 2 príspevky hore.
Ráno 98%, ale teraz mi klakla baterka, lebo som 20 min navigoval.. Strašné. A to som všetky tie app ráno odinštaloval, ale nepomohlo. Predtým to bolo ok.
Áno, uhádli ste, Hard reset! CoOkies home tab never more.![]()

Má pravdu předsedo. Cookie včetně editoru jsem měl jak na 1.48, tak i teď na 1.66 a výdrž mám v pohodě 2-3 dny. Nikdy jsem ale neinstaloval žádný jiný budík ani třeba task manager.YAMATO wrote:Co0kie to na 99 % nebude, mám ho druhý den zpět a baterka drží. Každopádně to co popisuješ je hodně divné.

Klaxon používám od začátku, teda asi 4. měsíc, naprosto vyhovuje, ani jednou nezklamal...ale jaký to ma vliv na výdrž opravdu nevím, protože to neřeším...večer dam telefon do nabiječky, ráno je 100%, přes den poměrně intenzivě používám, hovory, sms, internet, večer mívám kolem 50, dávám automaticky do naíječky, když nedám tak vydrží tak do dalšího dne do odpoledne...mi to bohatě stačí, vyhovuje...mám tam dost aplikací které "podezříváte" ze žrání baterky..duttys task manager, cookie home tab,ikony jak v nabidce start tak ve stavové liště...asi tak, snad Vám to aspon trocha pomůže.....Pokud by byl G Alarm vyhodnocen jako problém, napadl mě další budík - Klaxon. Používá te ho někdo na HD2?

Určitě pomůže, například ta informace o neškodnosti Dutty Task Manageru je překvapující. A výdrž zní velmi libě.marek_proksa wrote:Klaxon používám od začátku, teda asi 4. měsíc, naprosto vyhovuje, ani jednou nezklamal...ale jaký to ma vliv na výdrž opravdu nevím, protože to neřeším...večer dam telefon do nabiječky, ráno je 100%, přes den poměrně intenzivě používám, hovory, sms, internet, večer mívám kolem 50, dávám automaticky do naíječky, když nedám tak vydrží tak do dalšího dne do odpoledne...mi to bohatě stačí, vyhovuje...mám tam dost aplikací které "podezříváte" ze žrání baterky..duttys task manager, cookie home tab,ikony jak v nabidce start tak ve stavové liště...asi tak, snad Vám to aspon trocha pomůže.....Pokud by byl G Alarm vyhodnocen jako problém, napadl mě další budík - Klaxon. Používá te ho někdo na HD2?

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest