Nejdou zvuky po upgradu WM

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
LordKaspr
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Motorola Moto G

Post by LordKaspr »

Zdravím,
měl jsem HTC Kaiser s originální ROM, a vše fungovalo k mé spokojenosti. Jednoho dne jsem si řekl, že přišel čas na WM 6.5 a tak jsme to řešili s kolegy zde:

Code: Select all

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=62&t=16445
Nejprve jsem provedl Hard SPL pomocí návodu od "lukasm" na verzi 3.56 ~ poté jsem se jal ochutnávat ROMky, co kluci doporučili. Nevím jakou jsem nahrával jako první, ale nelíbila se mi, tak šla hned pryč. Pak jsem zkoušel ROM od uživatele Shifu (xda-developers.com) - nejprve verzi 4.2 - ta se mi celekm zalíbila, tak jdu nastavit vyzváněcí melodii, ale z Kaisera nevyšla ani hláska!!! Zkoušel jsem volat, ale ani sluchátko nešlo. Připojil jsem externí stereo sluchátka a také nic. V PPC jsem ještě žádnou hudbu neměl, tak pro jistotu vyzkouším ještě YouTube, ale Kaiser zůstával němý. Říkám si, že škoda a jdu flashnout verzi 4.1 té samé ROM (viz následující odkaz).

Code: Select all

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=4775272&postcount=77
Kaiser ale stále zůstává němý - nejde telefonní sluchátko, reproduktor na zadní straně, ani externí sluchátka. Popravdě řečeno cítím se teď trochu nesvůj. Naštěstí fungují alespoň vibrace, ale to je jen chabá útěcha, když si nezavolám :???:

Kde je chyba? Napadlo mě, že když jsem nahrával během tak krátké doby několik různých ROM, tak zůstaly třeba soubory z Extended ROM jedné a nainstalovaly se do jiné, kam nepatří. Co dělat? HR? Vrátit se k WM 6.1 a originální ROM? Měli jste někdo podobný problém? Díky za jakoukoli pomoc.
Pavel Vlasák
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Desire

Post by Pavel Vlasák »

Aktualizuj radio na jedno ze tří nejnovějších..
vosa
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Post by vosa »

Podařilo se ti to vyresit?
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

Post by Daidalos »

Přesně jak psal kolega nahoře, toto je způsobeno starým radiem a novou ROMkou. Je tedy nutné upgradovat na nejnovější nebo doporučené radio k této ROM. Mě zas po flashi nešel foťák ;-)
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”