původní Youtube přehrávač, položka pošty, SIM kontakty...

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Post Reply
comatory
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Post by comatory »

Stáhnul jsem si youtube aplikaci od google, ale přijde mi fakt otřesná (pomalé přehrávání a pomalá celkově), rád bych si proto navrátil původní verzi youtube aplikace, která byla v mobilu již nainstalována, jak na to?
Anebo pokud někdo může doporučit kvalitní aplikace na přehrávání youtube videa (dobrý by bylo i vimeo), která by měla tu možnost se přihlásit do vlastního youtube účtu, odkud bych mohl přistupovat například ke svým oblíbeným položkám apod.

Dále problémek s poštou, který už jsem tu jednou viděl, není to nic velkého jen taková kosmetická vada. Položka menu pošty stále ukazuje jeden nepřečtený email, i přesto, že jsou všechny maily přečtené (zkoušel jsem i všechno označit jako přečtené). Dokonce jsem odebral i mailové účty a stále to samé.

A třetí: mám v přístroji kontakty s českou diakritikou a normálními jmény, včetně obrázků a emailů apod. Chtěl bych si kontakty zároveň zálohovat na SIM kartu, ovšem všechny kontakty to nepřekopíruje, protože názvy jsou moc dlouhé. Je možné třeba pomocí nějáké aplikace automaticky nějákým způsobem na SIMku dostat?
georgie6
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro2, Asus Transformer TF101

Post by georgie6 »

1. Zde je nejnovější verze přehrávače YouTube 2.4. Ta starší bude určitě někde na netu.

3. Program nevím jestli na to nějákej je, taky sem řešil takovej problém, ale pak mi přišlo jednodušší si kontakty zazálohovat pomocí SPB Backup. Ještě bych dodal, že na tu simku se beztak neuloží fotky ke kontaktu, email, adrasa apod. Takže celkem zbytečné, pokud nechceš dávat simku do jinýho přístroje.
locomachine
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sams. Gal. Note

Post by locomachine »

Jojo, ten novej youtube client je na prd, nevím proč si dneska tvůrci myslej, že čím míň nastavení tím líp. K původnímu jsem se vrátil až přes HR. :(
Ten vysící mejl najdeš, když přepneš účty. A na zálohy kontaktů i s foty je SPB dobrej.
Na přehrávání videí si pamatuju jen V-Tap a jestli umí co potřebuješ netuším. Zdar & sílu!
comatory
nováček
nováček

Post by comatory »

No já sem se ptal spíš na to, jak tam dát původní youtube přehrávač z původní romky, než spíš upgrade (kterej je teda o něco lepší, ale videa sou v dost hnusný kvalitě a škubou se i na dobrém připojení s nevytíženým procesorem.)

Ohledně rady přepnutí emailu nechápu. Jako vím, že tam mám dva účty a na obou mám všechny maily přečtené, takže háček bude asi jinde.

A k té SIMce: používám PIM backup, což je dobrý. Chápu, že se mi ostatní údaje na SIMku nevlezou, o to mi ani nejde, spíš bych tam potřeboval mít veškerá čísla právě proto, když potřebuju dát SIMku do jiného telefonu (třeba když mi dojede baterka.) Nějáká utility, která by automaticky zkrátila jména a nakopla je tam (s tím, že by zachovala kontakty v přístroji) by byla super.

Jinak dík za odpovědi.
locomachine
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sams. Gal. Note

Post by locomachine »

Ohledně emajlu, jdi tam kde máš doručené maily, v levém horním rohu rozklikni doručené a tam ve stromu Outlook E-mail, tam v doručených by měl být. Jestli ne tak netuším.
comatory
nováček
nováček

Post by comatory »

jo dík, tam sem to našel pod tím Outlookem.
Post Reply

Return to “HTC Touch Pro2”