Sdílení kalendáře
Sdílení kalendáře
Máme s kolegou Qtek 8310. Jak to udělat, abychom mohli navzájem sdílet kalendáře? Když třeba já zapíšu nějaký kontakt, aby ho viděl na svém MT i kolega a naopak? Máte s tím a se Smartfounem nějaké zkušenosti? Dík za radu, docela by nám to pomohlo 
-
Chrono Leggionaire
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 10
-
Chrono Leggionaire
- častý přispěvatel

-
Kato
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad
Pripojenou ano, ale na synchronizaci s tim samym profilem v Outlooku?
(nevim - pokladal bych to za samozrejmost, ale neco se mi mota, ze snad nebylo mozny).
Btw. tohle by vlastne taky vyresil AS host... (ale to MS doklapne asi az za par let (po te, co pridaji do AS tak verze 10.0 opet podporu WiFi
))
(nevim - pokladal bych to za samozrejmost, ale neco se mi mota, ze snad nebylo mozny).
Btw. tohle by vlastne taky vyresil AS host... (ale to MS doklapne asi az za par let (po te, co pridaji do AS tak verze 10.0 opet podporu WiFi
-
Chrono Leggionaire
- častý přispěvatel

tak ted´ jsi mě trochu zaskočil, ale předpokládám, že obě synchronizoval společně mezi sebou. jinak mít 2 profily pro Outlook.. podle mě by v tom byl při připojení obou zařízení celkem zmatek... nevím, nezkoumal jsem to.
domnívám se, že když zapojí prvního Qteka sesynchronizuje se s Outlookem, odpojí, poté zapojí druhého Qteka, tak se mu zobrazí nějaké takovéto možnosti,
1) sloučit položky v tomto zařízení s položkami v Pc
2) nahradit položky v tomto zařízení položkami v Pc
3) tento typ infrormací nyní nesynchronizovat
tak nějak to je, nevím to už přesně...
neměl by to být problém..musí se to zkusit
domnívám se, že když zapojí prvního Qteka sesynchronizuje se s Outlookem, odpojí, poté zapojí druhého Qteka, tak se mu zobrazí nějaké takovéto možnosti,
1) sloučit položky v tomto zařízení s položkami v Pc
2) nahradit položky v tomto zařízení položkami v Pc
3) tento typ infrormací nyní nesynchronizovat
tak nějak to je, nevím to už přesně...
neměl by to být problém..musí se to zkusit
-
Chrono Leggionaire
- častý přispěvatel

Omlouvám se, nenapsal jsem to přesně, samozřejmě máme každý svou Q8310 s WM5
. Problém je ale v tom, že se někdy i poměrně dlouho nedostaneme na jeden PC, takže i kdyby to AS uměl do jednoho profilu, nebude nám to moc platné. Spíš jsem měl na mysli Exchange server, ale pokud vím, nejede to právě s WM5 pro smartphone
Tak jsem doufal, že by mohlo být nějaké jiné řešení.... Taky jsem zkoušel webové kalendáře, ale ty si taky s WM nerozumějí 
-
Kato
- stálý přispěvatel

Synchronizovat WM a obzvlaste prave WM5 s Exchange serverem by nemel byt nejmensi problem - ostatne vzdyt je to jedna z klicovych funkci WM
A to samozrejme i WM5 ve verzi pro Smartphone.
Nejaky navod mas napriklad na ce4you - Nastavení ActiveSync pro synchronizaci přímo s Exchange serverem. Takze to zkus nejak prelouskat a meli byste mit po problemu
Nejaky navod mas napriklad na ce4you - Nastavení ActiveSync pro synchronizaci přímo s Exchange serverem. Takze to zkus nejak prelouskat a meli byste mit po problemu
-
Kato
- stálý přispěvatel

Neni zac. Kdyby nahodou byl problem a byli jste z Hradce, tak shodou okolnosti tam ted 7.2.2007 porada WUG meeting na tema MS Exchange 2007, kterou prednasi Martin Pavlis.