Bavil jsem se o grafickem designu UI

Jinak kdyz se o necem bavim a rikam, ze se mi to libi, tak to myslim koncepcne (tzn. treba nejake detaily bych zmenil), tak prave proto tu tvou vetu nechapu

Mimo jine na "designu" emulatoru se mi nema ani co libit... ciste ucelove... ostatne neni to urceno, aby se to libilo (neni to prehravac apod.

), ale aby to fungovalo (vyvoj aplikaci). Jinak obdivovani takovych "designu" mi pripomnelo jednu scenku, ze serialu Cerveny Trpaslik, ktera se sem neuveritelne trefne hodi:
LEGIE: (Mírně pobaveně) Netušil jsem, že se zajímáte o umění, pane Rimmere.
RIMMER: V noci si vždycky najdeme trochu času, abychom obdivovali Caravaggia a hovořili o koncepci, obsahu a formě.
RIMMER: Úchvatné. (Přistoupí k malé hranaté krabičce na zdi vedle dveří) Kupříkladu tato trojrozměrná skulptura je vskutku geniální. Ta jednoduchost, ty dokonalé strohé linie... Smím znát její název?
LEGIE: Vypínač.
:DDDDD
PS: Me osobne se design musi libit jak provedenim, tak i vhodnym pouzitim a nikdy bych nemohl rict, ze treba design konkretniho automobilu se mi libi, ale ne kdyz je pouzity jako design automobilu, to je dosti zmatene...