e-maily v ROM 1.66
e-maily v ROM 1.66
Mám nainstalovanou novou ROM 1.66 a jestliže v sense najedu na položku Pošta a chci napsat nový e-mail, tak se mi objeví nápis Pro vytvoření nové zprávy vyberte v Nabídce příkaz Nová. To udělám, ale nic se neděje. Vpravo nahoře, vedle ikonky baterie se objeví čtvereček OK (nefunkční) a pokud to chci zavřít, tak musím opět zmáčknout nabídka, pak "přejít", "vybrat složky" a až pak křížkem se vrátit do Pošty. Prostě utrpení a navíc opravdu nelze napsat žádný e-mail. Účty mám nastavené, e-mailová pošta mi přichází bez problémů. Poradí někdo, jak to vyřešit? Předem díky...
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
e-maily v ROM 1.66
Tak přesně tohle mi dělala i 1.43. Po nějaké době. Nevím, čím se to stalo. Pomohl až HR.
e-maily v ROM 1.66
Jen aby HR pomohl. Problémy s e-mailem se totiž objevily ihned po instalaci nové ROM. Takže nejsem si jist, jestli HR něco změní. Zvažoval jsem sice i obnovu ze zálohy pomocí SPB Backup, ale držím se zásady, že na novou ROM patří nová instalace.
Edit: Tak jsem si nakonec pomohl sám. Dalo to fušku, ale už to jede bez problémů
Edit: Tak jsem si nakonec pomohl sám. Dalo to fušku, ale už to jede bez problémů
e-maily v ROM 1.66
Můžeš prosím napsat jak?