iGO 8 - zrušení ikonky na today screenu
Jednoduchý dotaz: jak zrušit ikonku iGo na today screenu - konkrétně v takové té liště nad softkeys? Nemám ji rád, kdo se má trefovat na ty malé ikonky, to raději ať to tam nestraší vůbec a neužírá místo na displayi
Kdyby tam byla jenom po dobu běhu iGO, tak to ještě přežiju, jenže po vypnutí iGo se stane nevím co, ikonka tam není, ale je tam pořád ta prázdná lišta...
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
To Bongo: Start/Settings/Today/a zrušit v Items zaškrtnutí. Hotovo.
JZB
JZB
Ale ja nemyslim today plugin
Nektere programy si davaji do listy nad softkeys svoji malinkatou ikonku, kdyz tam zadna ikonka neni, tak je ta lista skryta... coz tedy prave nenastava po ukonceni iGO...
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
To Bongo, jo tak? Mám takový pocit, že se mi tam taky ukázala ikonka (pod čarou). Ale jak jsem se jí zbavil, to už si fakt nepamatuju
Koukal jsem do nastavení a skutečně tam nabídka na zrušení není. Zkus déle podržet stylus na té ikonce, jestli Ti to nenabídne nějakou roletku. Jinak nevím.
JZB
JZB
To je divné, opravdu se ti iGo ukončí a nezůstává běžet na pozadí? Mně tahle ikonka po vypnutí iGo vždycky zmizela, aktivní byla pouze v případě, že navigace běžela na pozadí. Vím, že na to byl tweak (registry), kde se celá ta spodní lišta dala vypnout, ale nějak to teď nemohu dohledat.
Jeste upresneni - nezustane tam ikonka, ale prazdna lista. Zajimave je, ze po dalsim zapnuti iGO a jeho minimalizovani je jeho ikonka posunuta vlevo o pocet predchozich spusteni pozic, jako by tam ty ikonky zustaly, ale byly pruhledne.
Zruseni cele te listy by mi bohate stacilo, vim, ze jsem kdysi jeji odstraneni uz resil, ale nenasel jsem zadny tweak,, ale pouze nejakou malou aplikaci, po jejimz spusteni ta lista zmizela. Po te, kdy se na ni pridala nova ikonka se ale opet objevila a bylo treba ji opet skryt. Neprilis pohodlne, beru jako nejhorsi moznost
Zruseni cele te listy by mi bohate stacilo, vim, ze jsem kdysi jeji odstraneni uz resil, ale nenasel jsem zadny tweak,, ale pouze nejakou malou aplikaci, po jejimz spusteni ta lista zmizela. Po te, kdy se na ni pridala nova ikonka se ale opet objevila a bylo treba ji opet skryt. Neprilis pohodlne, beru jako nejhorsi moznost