Sluchátka

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Losondros
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Sluchátka

Post by Losondros »

Čau,
chtěl bych se zeptat, jestli jste si někdo kupovali sluchátka, od jinýho výrobce, s ovladačem na posuv písniček?
Chtěl bych si koupit jiný, s těma gumovýma špuntama do uší, protože tyhle mi moc nedrží. Předtím jsem je měl u Sony Ericssonu a byl jsem spokojenej. A chtěl bych je s tím ovládacím panelem, když budu mít telefon v kapse. Nemám možnost jiný vyzkoušet, tak mám strach, aby to fungovalo, jak má.
Dík :wink:
mýval
nováček
nováček

Sluchátka

Post by mýval »

Já používám Bluetooth sluchátka Jabra Halo a posun skladeb i regulace hlasitosti u nich fungují bezvadně, dotekem prstu na pravém sluchátku. Nejsou ovšem dovnitř do uší, jsou to klasická otevřená sluchátka se třmenem přes hlavu. Na druhou stranu jsou lehoučká a skládací, používají stejnou nabíječku jako HD2 a vydrží hrát 8 hodin na jedno nabití. Dají se pomocí přibaleného kabelu připojit i k zařízením bez Bluetooth.
Ke sluchátkům s dráty už bych se teď nevrátil, i když samozřejmě vím, že rádio bez drátové antény nefunguje.

-- doplnění předchozího příspěvku (čtv bře 18, 2010 8:21) --

Jo - to hlavní bych byl málem zapomněl:
Jakmile přijde telefonní hovor, přepnou se samy ze stereofonního profilu A2DP do profilu Headset (mají vestavěný mikrofon), takže je možné normálně telefonovat. Po zavěšení se přepnou zase na stereo a hrají vesele dál.
Losondros
nováček
nováček

Sluchátka

Post by Losondros »

Ty vypadají hodně mazaně :) Popřemýšlím o nich, dík :)

Ale stejně, nemá nikdo zkušenosti, jestli ty ovladače pracují u těch 3,5mm sluchátek všechny stejně a jsou tedy přenositelná? Nemůžete to někdo otestovat prosím?
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

Sluchátka

Post by fido_cz »

Vsechny stejne urcite nefunguji. Zkousel jsem nejaka sluchatka od Nokie a tam to nefungovalo.
Post Reply

Return to “HTC HD2”