Doufám, že ještě počkají, jinak se asi vrátím k čtení knížekAtoM. wrote:Jen by mě zajímalo, kdy se tahle móda dostane i na stolní PC.
Windows Phone 7 pravděpodobně nenabídnou "Copy & Paste"
Další šílenost: Windows Phone 7 nenabídnou "Copy & Paste"
Sáfra, takže od teď to chce nakopnout každého iPhonistu, co potkám na ulici, do pozadí, protože za to de-facto můžou oni.

- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
To by ti ale urcite prospelo, stejne jako me a vubec nam vsemmtmccox wrote:Doufám, že ještě počkají, jinak se asi vrátím k čtení knížek
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
I kdyby se to na PC dostalo, nikdo vás Windows nenutí používat 
Ale neřekl bych, Apple svůj počítačoví OS X má už dlouho, a neřekl bych že se od něj Microsoft v nějaké velké míře inspiroval..
Ale neřekl bych, Apple svůj počítačoví OS X má už dlouho, a neřekl bych že se od něj Microsoft v nějaké velké míře inspiroval..
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

Inspirují se u toho co se dobře prodává. Macy se neprodávají relativně dobře, iPhoneOS ano...Bohužel :(
Ta to je fakt konec. Být šéfredaktorem, tak novinky o WP7 úplně vypustím. A vůbec koho tu zajímá nějaký hloupý a ometený systém? Slovo SmartMania se k němu moc nehodí....
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

Teď jsem si vybavil okamžik kdy umřely Windows Mobile...Bylo to na tiskovce MS na MWC, když mluvil Belfiore (nebo jak se ten týpek jmenuje):"Uvědomili jsme si, že mobilní telefony nejsou počítače"....tehdy se to pokazilo ;-(
-
Daidalos
- smartstar

To je fakt, Smartmania byla původně WM a teď by ho měla opustit?
Bohužel...k tomuhle systému se opravdu smart nehodí,ale to je stejné jako u OS X nebo Web OS, možná Androidu kde jsou omezení také četná..
Bohužel...k tomuhle systému se opravdu smart nehodí,ale to je stejné jako u OS X nebo Web OS, možná Androidu kde jsou omezení také četná..
-
cryingfreeman
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy
aké sú obmedzenia u WebOS a android?Daidalos wrote:To je fakt, Smartmania byla původně WM a teď by ho měla opustit?
-
Daidalos
- smartstar

Špatně jsem se vyjádřil, ne omezení, ale neobsahují funkce plnohodnotného mobilního OS jakým byl doposud WM a RIM(možná i další..).
Tím je myšleno například právě multitasking, posílání souborů přes bluetooth, možnost upravení vzhledu atd.
S Web OS zkušenosti nemám,ale co jsem pochytil je tak nějak jako OS X..
Tím je myšleno například právě multitasking, posílání souborů přes bluetooth, možnost upravení vzhledu atd.
S Web OS zkušenosti nemám,ale co jsem pochytil je tak nějak jako OS X..
-
cryingfreeman
- častý přispěvatel

android aj webos majú multitasking, posielanie cez bluetooth a dalšie bluetooth profily funguju v androide štandartne od os 2.0(aj v 1.5 ak si to výrobca v rom upravil - T-mobile Pulse) u webos neviem ako to je, upravy vzhledu androidu idú bezproblemov(open source) každý výrobca si výraba vlastne GUI(u webos asi nie ale tam je to UI podarené aspoň)
-
Daidalos
- smartstar

A procházení souborů? Možnost instalačního souboru..
Rozhodné neříkám, že to jsou špatné systémy, Android má podle mne velikou budoucnost a rozhodně mu fandím. Je ale zbytečné z něho dělat to co není, operační systém to je ale nikdy nebude takový jako WM. Lidé prostě chtějí jednoduchost a to jim Android i OS X nabízí. Web os je prý už teď mrtvý ...
Ale jo uznávám, poslední verzi androida co jsem měl v ruce byla 1 něco na T-mobile G1 a tam je ještě hodně uzavřený, věřím že na nových přístrojích je to jak píšeš
Rozhodné neříkám, že to jsou špatné systémy, Android má podle mne velikou budoucnost a rozhodně mu fandím. Je ale zbytečné z něho dělat to co není, operační systém to je ale nikdy nebude takový jako WM. Lidé prostě chtějí jednoduchost a to jim Android i OS X nabízí. Web os je prý už teď mrtvý ...
Ale jo uznávám, poslední verzi androida co jsem měl v ruce byla 1 něco na T-mobile G1 a tam je ještě hodně uzavřený, věřím že na nových přístrojích je to jak píšeš
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Android ale může a nemusí být složitý. To je pořád linux, který si můžeš klidně předělat na čisté CLI s MC, ve kterém se nikdo nevyzná 
-
cryingfreeman
- častý přispěvatel

prochazení suboru napr. file manager Astro, na inštalovanie ti stačí nahrať apk subor do telefonu(usb mass storage), dať na kartu, alebo ho proste stiahnuť z netu priamo do mobilu...čo viac chceš?
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
Meli si uvedomit hlavne dve veci a to, ze dotykovy displej je skutecne dotykovy (kdo by to byl reklsedlyboy352 wrote:Teď jsem si vybavil okamžik kdy umřely Windows Mobile...Bylo to na tiskovce MS na MWC, když mluvil Belfiore (nebo jak se ten týpek jmenuje):"Uvědomili jsme si, že mobilní telefony nejsou počítače"....tehdy se to pokazilo ;-(
Sice sem odpůrce iPhone, ale pokud je pravda vše co se píše o WM7 tak si radši koupim iPhone 4G, nebo něco s Androidem...
Zacinam byt nedovercivy k ludom s menom Steve (job,ballmer)...fak steves
-
AndyS
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S3
Hele... mozna to bude znit jako HODNE pritazene za vlasy, ale tak me napadlo... stale vic a vic se to priblizuje iPhone... Co kdyz na nas MS hraje jen saradu a vypluje z toho nakonec jedna obrovska reklamni antiapple kampan, pricemz veskera tahle negativa budou presne naopak, nez je doposud cteme? Vim, je to hloupost, ale kdyz se tak nad tim zamyslim, byla by to hodne velka podpasovka pro apple :]
No je zajímavé, že v emulátoru multitasking i copy&paste funguje. Teď jsem ještě na netu u dobrých zdrojů vyšťoural nějaké další detaily, tak to jdu sepsat do bleskovky. Už mám ale z MS dobře zamotanou hlavu.
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
No jsem docela zvědavý, zatím je to jen vzdálená hrozba, ale jak se k tomu postaví výrobci? Jestli se nechtějí nechat strhnout do eventuelního pekla, musí ve svých vlajkových lodích nabídnout i něco jiného, než je jen tento systém. Ale my si možná totiž pořád neuvědomujeme, že nejsme ta správná cílová skupina. 95% lidí nechce ladit, laborovat, měnit registry, mít PDA jako pracovní nástroj. Dají si jako tapetu Mickey Mouseho, Michaela Jacksona, nebo nějakého pejska či kočičku a stáhnou si z Marketplace pár her a sem tam nějakou zajímavou aplikaci. Budou volat, psát SMSky, pouštět muziku a filmy + hrát hry. Prostě jako velké americké děti s nadšením přijaly iPhone, ptz. se nemuselo nic nastavovat, jen se spustil a jel. A iPhone je sakra úspěšný. Tak proč ho z křížkem po funuse nenapodobit? Všechny výše jmenované úkony nový systém hravě zvládne. A že se to někomu nelíbí? Ať si koupí jiný OS.
Pokud je toto vše pravda a systém bude user enemy, bude určitě na trhu i jiný, lepší. Byli jsme před WM, budeme i po něm.
Pokud je toto vše pravda a systém bude user enemy, bude určitě na trhu i jiný, lepší. Byli jsme před WM, budeme i po něm.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Ale to si myslím všichni uvědomujeme, že nejsme cílová skupina. Holt si zabrečíme, a pak se buď začneme přizpůsobovat systému my (ne že on se bude přizpůsobovat nám), anebo přejdeme jinam.