Displej HD2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
Vratas
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD2

Displej HD2

Post by Vratas »

Zdravíčko, jelikož jsem strašnej šťoural a prohlížel jsem si důkladně displej mé krabičky zázraků tak jsem objevil v horní polovině na levé straně něco jako "mrtvý bod". Je to taková malinká čárečka, která vede směrem od horního rohu doprava. Je dlouhá asi 3mm a je viditelná pouze pod přímým osvícením. Vliv na funkci to nijak nemá, ani na zobrazování. Chci se jen zeptat, jestli to tam někdo máte taky nebo někdo víte co to je, čím to je a jestli je to špatný a měl bych to odnést na prodejnu k nějakýmu řešení.

Díky moc
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Displej HD2

Post by Ruslan Botsyurko »

Nemyslíš náhodou takovou malou čárku přes Start-ikonu ?
633827779130000000.JPG
633827779130000000.JPG (9.54 KiB) Viewed 1574 times
Pokud ano, tak to není vada displaye, ale ikonky. Všiml jsem si toho dřív, ale nevím přesně jestli je to fakt vada nebo nějaký záměr. Tahle čárka ale není vidět když si otevřeš něco na celou plochu (aby to překrylo start).

Pokud myslíš něco jinýho a jsou tam opravdu mrtvý pixely, který nic nezobrazují, tak reklamuj.
Vratas
nováček
nováček

Displej HD2

Post by Vratas »

Ne ne, je to na zhasnutym displeji když se podíváš do takovejch těch vodivejch pavučinek co tam vedou. Tak jak jsou ty čtverečky propojovaný těma čárkama, tak zhruba uprostřed jednoho toho čtverečku je čárečka, která vede směrem od levýho horního rohu k dolnímu pravýmu. Je to v horní polovině displeje nalevo a je to jediná nepravidelnost. Vidět to je opravdu jen při přímém nasvícení a správnýmu naklonění. Vliv na pixely ani obraz po zapnutí displeje to vůbec nemá (ťuk ťuk ťuk).

Tak nevim co to je a jestli s tim někam jít.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Displej HD2

Post by Ruslan Botsyurko »

Jo taaak, tak to bych to vzal podle základního IT pravidla: Funguje to? Ano---> Nehrab se v tom. :tlem:
Takže pokud se vše zobrazuje jak má,tak bych to fakt neresil.
Vratas
nováček
nováček

Displej HD2

Post by Vratas »

Jasný no, nějak to neřešim. Přinejhoršim to odnesu do záručního a hotovo. Šlo mi jen o to, jestli je to normální nebo ne a jestli se z toho právě nějaká "horší" závada může vůbec stát.
Post Reply

Return to “HTC HD2”