Task manager z Xperie X2 a CoOkieHomeTab nepouzivam vubec.Htcjirko: jaký používáš taskmanager? Máš Co0kiehoHomeTab?
Nízká výdrž HD2
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nízká výdrž HD2
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Nízká výdrž HD2
Ten z X2 jsem bohužel musel dát pryč, bilo se to s Operou mini, respektive emulárorem.
Jako kdybych měl pár dní volno, takl udělám HR a postupně budu zkoušet, ale jak to vyřešit, když ten přístroj potřebuju používat?
Jako kdybych měl pár dní volno, takl udělám HR a postupně budu zkoušet, ale jak to vyřešit, když ten přístroj potřebuju používat?
Nízká výdrž HD2
Včera jsem pánové nainstaloval na ROM 1.48 Co0kieHomeTab, a zcela určitě se to odrazilo na spotřebě. zatímco běžně za noc (od 22:00-6:00) byl úbytek 3-4%,tak nyní 8%. Dnes ještě jednou nabiju a prověřím, a jinak půjde pryč. Jinak dosud žádné problémy s odesíláním sms, padajícími hovory, růžovými fotkami. Jediné mouchy byli zdvojené náhledy, týdny v kalendáři, a mizerný FM tuner.nainstalované programy Totalcomander,Back Up manager,WM svátky, Touch X 1 percent batery, TCPMP,čeština a oprava výrazů,svítilna,Duttys task man. jinak rád bych se zeptal uživatelů novějších ROM na zkušenosti s FM tunerem, respektive citlivostí.Díky a hezký večer.
- YAMATO
- smartmaniak

Nízká výdrž HD2
jak dlouho používaš DuttyTaskManager? Baterka v pohodě, do nainstalování Co0kieHomeTabu? Zvláštní, co člověk to jiný důvod...
A co je s týdny v kalendáři? Máš nainstalovaný hotfix na kalendář?
A co je s týdny v kalendáři? Máš nainstalovaný hotfix na kalendář?
-
J. Mlejnek
- častý přispěvatel

- Zařízení: K790i, P990i, HD2
Nízká výdrž HD2
Dobrý nápad!Libunda wrote:Pojďme každý napsat seznam svých nainstalovaných app. Třeba se nám něco začne objevovat častěji a třeba tímto způsobem zjistíme, v čem je zakopaný pes.
Batti, BsB Tweak, Google mapy, Java emulátor Esmertec, IM+, Al Reader+, G-Alarm, Kaldma Stopky, AEB+, SK Tools, Resco Explorer, Torch Button, Touch X Bluetooth Toggle, Zmenšené menu od Co0kieho, Co0kie Home Tab, Touch Response, tweak na snížení citlivosti displaye, na přesun posuvníku zámku dolu, na vypnutí automatického zamykání, na namapování zámku na zelené tlačítko.
Podle mého názory mohou výraznějí ovlivnit spotřebu spíše ty zvýrazněné...ale kdo ví.
Nízká výdrž HD2
Problém s rychlým vybíjením mi dělají hlavně neofiko rom, které mají 576MB ram , hlavně ty 6.5.5.
Pokud k tomu bylo ještě 2.08 radio, tak jsem měl baterii během dopoledne v čudu a to ani nemluvím o šumu a prskání ve sluchátku.
Po flashnutí ofiko 1.66 z SD se to vrátilo opět k normálu. Teď mám rom bez 576MB tweaku Artemis V6 - 6.5.5. a Laurentius26 v2 a radio 2.09 a obě tyto rom jsou co se týče požadavků na baterii celkem v pohodě. 10% přes noc mi to ale sebere taky - mam všechny aktualizace po hodině (twitt, počasí, meteoservis, akcie, maily atd.)
Další app: Cookies home tab, X2 task, advanced comm manager, dialup enabler/disabler, opera10, resco photo manager, BsB tweaks, S2U2
Pokud k tomu bylo ještě 2.08 radio, tak jsem měl baterii během dopoledne v čudu a to ani nemluvím o šumu a prskání ve sluchátku.
Po flashnutí ofiko 1.66 z SD se to vrátilo opět k normálu. Teď mám rom bez 576MB tweaku Artemis V6 - 6.5.5. a Laurentius26 v2 a radio 2.09 a obě tyto rom jsou co se týče požadavků na baterii celkem v pohodě. 10% přes noc mi to ale sebere taky - mam všechny aktualizace po hodině (twitt, počasí, meteoservis, akcie, maily atd.)
Další app: Cookies home tab, X2 task, advanced comm manager, dialup enabler/disabler, opera10, resco photo manager, BsB tweaks, S2U2
Nízká výdrž HD2
Dobrý den.Tak pro upřesnění Duttys man.používám zhruba 2 měsíce.Co se týče Co0kieHomeTab, tak ten pravděpodobně vliv na zvýšení spotřeby neměl. jediiné,co jsem postřehl,tak včera večer chyba při stahování dat o počasí. Večer jsem telefon vypl a znovu zapnul, počasí funguje dál, baterie nabita večer v deset na 100 % a v půl sedmé ráno úbytek 4 %. Takže i spotřeba se vrátila do normálu.Během dne asi 4 hovory, pár sms a několik foto, a spotřeba od posledního nabití klesla zhruba o 15 %. Což si myslím,že je reálné.
Nízká výdrž HD2
moj postreh:
od polnoci (100% baterie) do rana 7:00 mi dnes klesla bateria o 10%. pouzivam cooked rom s 576MB ram. kym este tieto romky nepodporovali viac pamate tak mi za podobny casovy usek "zozral" telefon 3-6% (to zaviselo od toho aku rom som pouzival). samozrejme po niekolkych nabijacich cykloch, pevne nastaveny 3g rezim. rad by som sa vratil spat k oficialnej 1.66, ale s nou fotoat robi snimky horsie
co sa tyka app, za cely cas su v podstate tie iste. core player, myphone, marketplace, facebook, touch x taskman., totalcmd, tweak na zrusenie animacie hodin a niekolko hier
zhorsenie vydrze fonu pozorujem aj ja
nastastie som sa s nejakym rapidnym vybitim viac ako 20% za vecer nestretol
od polnoci (100% baterie) do rana 7:00 mi dnes klesla bateria o 10%. pouzivam cooked rom s 576MB ram. kym este tieto romky nepodporovali viac pamate tak mi za podobny casovy usek "zozral" telefon 3-6% (to zaviselo od toho aku rom som pouzival). samozrejme po niekolkych nabijacich cykloch, pevne nastaveny 3g rezim. rad by som sa vratil spat k oficialnej 1.66, ale s nou fotoat robi snimky horsie
co sa tyka app, za cely cas su v podstate tie iste. core player, myphone, marketplace, facebook, touch x taskman., totalcmd, tweak na zrusenie animacie hodin a niekolko hier
zhorsenie vydrze fonu pozorujem aj ja
- YAMATO
- smartmaniak

Nízká výdrž HD2
Tak vydržel jen tak tak a to jsem jen poslouchal cca tři hodiny hudbu a tak 20 minut web přes Opeu mini. Po návratu cca 20 %. Katastrofa je slabé slovo. Bez jakéhokoli task manageru, bez Co0kieHomeTabu. Kruci, co to může být? O víkendu tam hodím 1.66 (SS si hodně rozmyslím!) a pak budu hodně přemýšlet co za aplikace a tweaky použít.YAMATO wrote:Třeba zítra - jedu vlakem do Prahy, tj tak 6 hodin cesty + několik hodin tam...vydrží? Nevydrží? Tohle jsem s HD1 neřešil, natož abych hledal co mi kde bere baterku!
Nízká výdrž HD2
aku rom a radio pouzivas?
- YAMATO
- smartmaniak

Nízká výdrž HD2
Ofiko 1.48. ale v tom to nebude, i když vím, že s 1.66 a novým Radiem se to zlepší. Ale to co se mi děje (no jak koukám zdaleka ne jen mně...) nelze vysvětlit ROM, tam je něco jiného. Bohužel se nějak nemůžem dopátrat co, skoro mi to připadá jako nějaká náhodná chyba, jednou je to přes noc 40 %, jindy 4 % při úplně stejném nastavení, aplikacích...
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
Nízká výdrž HD2
Věnuj čas příjemnějším věcem. Je to přesně jak říkáš. Někdy přes noc - 15 % a žádné aplikace na pozadí. Dnes přes noc - 4% a ráno jsem zjistil, že asi 5 aplikací na pozadí (z taskmanageru). Tak to mi poserte gatě. Takže tímto mé pátrání končí a vždy, když jedu autem (a jezdím často
), dám tel. do nabíjecího HF držáku. Už mě bezvýsledné pátrání nebaví. Jo a ROM mám 1.48, RADIO 2.08 a programů asi miliardu. Ty běžně podezřívané ze žroutství jsem samozřejmě zkoušel odinstalovat a pár dní sledoval, ale vše bez statisticky významného výsledku. Zkoušel jsem i vyndat kartu (i tato podezření byla) a zase stejně. Takže až někdo přijdete na zaručený návod - dejte mi vědět - rád zašlu odměnou finanční obnos
. Ovšem s radami přepínání do Flight modu apod (také to tu již bylo) se neobtěžujte.Telefon mám na telefonování.
Nízká výdrž HD2
Takze, po vcerajsom flashi na 1.66 CZ nainstalovane apps: G-Alarm 2.3 , S2U2 2.33, WMM Svatky, SE X2 Task Man., BsB Tweaks, TCMD, CoOkie´s Home tab 1.6.1 , Microsoft NET CF 3.5, Facebook, Opera Mini 5 , Sk Tools, Touch X reset and wifi, Dial-up Enab/Disab. Vecer o 23.00 nabite 100% rano o 4:20 bateria 91% vsetky app zatvorene nastaveny G-Alarm ,MP3 na sd karte.Teraz vecer po beznom pouzivani par krat Opera, RSS, Facebook a pocasie 1x hovor cca 1 min... bateria 56%.
-
J. Mlejnek
- častý přispěvatel

- Zařízení: K790i, P990i, HD2
Nízká výdrž HD2
Další možnost - doinstalovaný zámek, více zde: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 91#p151091
Nízká výdrž HD2
Tak to vypada, ze delsi vydrzi nepomuze nic, krom lepsi baterie. Tady je oficialni odpoved od HTC na dotaz ohledne vydrze:
a zde je thread z xda - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=648112" onclick="window.open(this.href);return false;Thank you for your email. The specifications that you have referenced are laboratory test conditions, and are not indicative of real-world performance, nor do they take into account the considerable drain incurred by the myriad services and programs that run as a matter of course on Windows Mobile 6.5, as well as any other background applications that may be running, which may not be readily apparent. Please be advised that these laboratory test figures are in line with EU regulations concerning the testing of mobile device batteries, and the real-world battery time that you have quoted of 20-24 hours is well within what we would expect of this device. We have recently released a large capacity battery for use with the HD2, and this can be purchased from the following link :- http://www.htcaccessorystore.com/uk/....aspx?i=195058" onclick="window.open(this.href);return false;
- YAMATO
- smartmaniak

Nízká výdrž HD2
Napadlo mě: nemůže být problém v nabíjení? Používám totiž v obýváku originální HTC nabíječku, v ložnici jinou HTC ale s neHTC micro USB kabelem a v práci nějakou úplně jinou. Třeba by to mohlo vysvětlit ty podivné výkyvy ve výdrži...jeden den OK, druhý katastrofa.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nízká výdrž HD2
To si nemyslim,ja na nabijeni pouzivam napriklad nabijecku od nokie
Nízká výdrž HD2
a ja porad jednu a tu samou od Diamonda 
-
hrosikjiri
- přispěvatel

- Zařízení: lumia 830 a 950
Nízká výdrž HD2
napadlo me, neni mozne, ze tu baterku hodne zere Interwrite od SS? pride mi, ze kdyz sem mel anglickou instalaci se vsemi vecmi, tak mi to tolik tu baterku nezralo... podobne zkusennosti?
- YAMATO
- smartmaniak

Nízká výdrž HD2
To bych neřekl, "SS virus" mám a prostě jednou je to za noc 5 %, jindy 35 %. Absolutně to nechápu. Zítra si tam hodím 1.66, ale stále marně uvažuju co pak...čeho se vyvarovat? Možností bylo plno...HTC TaskManager, G-Alarm, Co0kieHomeTab...ale připadá mi to, že jak co jak u koho. Já zkusil jet bez jakéhokolivTaskManageru - žádná změna, vypnul jsem G-Alarm - nic, odstranil Co0kieHomeTab - nic...no vlastně jsem zkusil už snad cokoliv a prostě jednou tak jindy onak. Teď podezřívám ty nabíječky, ale jak píšou výš, tak zas nevim...no prostě jestli mě něco opravdu štve, tak toto, v tomto (+ hudbě přes BT sluchátka) oproti HD1 opravdu zhoršení.