Už asi měsíc mám s diamondem docela vážné problémy. Předem upozorňuji, že se nejspíš nejedná o soft. problémy, protože jsem je pozoroval na různých ROM (ofic. i neofic.).
1) Nefunguje, resp. neaktualizuje se procentuální stav baterky. Například i při intenzivní práci baterie ukazuje stále 84%, po restartu je tam náhle třeba 17%...
2)Problémy s GSM modulem - například mi z ničeho nic přestanou chodit smsky. Pak restartuji telefon a najednou 10 příchozích smsek, které však mají správný čas doručení (například mi odesílatel pošle sms zprávu v 18:06, mě nepřijde, restartuji v 19:00 telefon, sms příjde a je tam správný čas doručení - tedy 18:06)
3)Problémy s GSM modulem no.2 - Pokud mi někdo volá, tak se mi občas zobrazí akorát CallerID bez vyzváněcího tónu, druhé straně se zase neozývá typický vytáčecí tón
4)Včera se mi navíc stalo, že mi najednou přestaly jít veškeré doinstalované programy s hláškou "The file ... cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. if the problem persists, try reinstalling or restoring this file". Jenomže jakákoliv instalace skončí (nebo spíš ani nezačne) chybou...
Jsem z toho zoufalý. Dá se něco udělat "doma na koleni" nebo to mám rovnou reklamovat?
Stagnuje ukazatel baterky, "odhlašuje se ze sítě"
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
O ROM si písal, že si skúšal rôzne a čo RADIO?
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

To jsem nikdy neměnil, takže počítám, že tam je furt to z prodeje...ale některé ROM ho mají v sobě ne? Takže by bylo teoreticky možné, že mi tam zůstalo z nějaké zmetkovité rom?
-
matelkoxxl
- smartguru

Skús pozrieť aké tam máš. Buď pri reštarte si opíš tie tri riadky červeným písmom na začiatku bootovania, alebo chod na Start/Settings/System/Device Information a záložka Software Information.
Radio som zatiaľ videl iba v originálnych ROM, vo varených sa nenachádza...
Radio som zatiaľ videl iba v originálnych ROM, vo varených sa nenachádza...
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

Takže v nastavení je radio 1.09.25.23....
-
matelkoxxl
- smartguru

Skús ešte flashnúť toto radio - http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 06#p145506" onclick="window.open(this.href);return false;
A rom máš teraz akú? Písal si, že si skúšal aj oficiálne aj neoficiálne, takže HardSPL máš asi spravnený, že? Pri flashovaní nových ROM si robil aj MTTY?
A rom máš teraz akú? Písal si, že si skúšal aj oficiálne aj neoficiálne, takže HardSPL máš asi spravnený, že? Pri flashovaní nových ROM si robil aj MTTY?
-
Tadeáš Sedláček
- přispěvatel

MTTY jsem neprováděl, někde jsem četl, že je to ekvivalentní k zpětnému naflashování ofic. ROM, což jsem dělával a mám jí tam i teď. Zkusím to tvoje radio, jak se to flashuje? :D Nejsou nějaké materiály k disposici?